BU LAF SÖYLENİR Mİ?

erkek arkadaşımla ilgili hiçbir şeyi kimseye anlatmam. çok zor durumda kalırsam gelir buraya yazarım.

sonuçta o da benden bağımsız bir insan ve iyi veya kötü benimle paylaştığı şeyleri çevredeki insanlara duyurmayı doğru bulmuyorum, gereksiz yani.

arkadaşın büyük ihtimalle kendi sevgilisiyle sorunları var ve böyle kamufle etmeye çalışıyor.

bir de benim sevgilim de arkadaşlarıma iltifat eder güler geçeriz, bir arkadaşım böyle tepki verse büyük ihtimalle onunla görüşmeyi minimuma indirirdim. sevgilimin yapısını değiştiremem, o hasta düşünceliden uzak tutarım onu.

Hihi canm sevgilim de der ,dahasını da der.Kendindeki en ufak şeyi bile daha iyi gösterir bu model insan.

Herşeyinin başkalarından daha iyi olduğunu düşünen bunu empoze etmeye çalışan insan tipi var bence.

Benim de iki arkadasım öyle.Kabul edip görmezden gelince sorun olmuyor.Çocuğum hareketli ay çok şükür benimkinin öyle aşırılıkları yok diyor Bi kez ben de yapacaktım ama densizlik bu dedim yakıştıramadım kendime :)

Yani kötü bir niyet yok ortada ve düşüncesi bile ayıpken bence bana gelip bunu söylemesi beni çok rahatsız etti. Bir de diyorki bir daha söylemesin.

Yani kötü bir niyet yok ortada ve düşüncesi bile ayıpken bence bana gelip bunu söylemesi beni çok rahatsız etti. Bir de diyorki bir daha söylemesin.

e hasta düşünceli işte. ya da mağarada büyümüş. minimum düzeyde görüşürüm, sevgilimi de görüştürmem.

Sen de burda arkadaşının sevgilisini kötülüyorsun. Bi farkınız var gibi değil.

Kiz sizden yaşca kucuk olsa anlarim ama onun disinda sevgilinizin "cok tatli kiz ya" yorumu olmamiş. Tabi ki gebertmelik bir durum yok, sevgiliniz arkadasiniza asılmıyordur ama yersiz olmuş diyebilirim, bunun sosyallikle filan ilgisi yok. Yeterince samimiyet yoksa boyle iltifatlara gerek yok.

Onun disinda karsinizdaki arkadaslik kurulnaya deger biri degil.

Bi arkadas size kotu gününüzde destek olmayacaksa, sizi teselli edecegi yerde iyice moralinizi bozuyorsa arkadas olarak yanınızda tutmanın da bir anlamı yok bence

Sen de burda arkadaşının sevgilisini kötülüyorsun. Bi farkınız var gibi değil.
Neticede ben yüzüne yüzüne kırıcı bir şekilde söylemiyorum. Karşısına geçip kendi sevgilimi övüp onunkini kötüleyip gazlamıyorum. Burada sadece durum ve olay anlaşılsın diye bilgi verdim :)

Bu özel ilişkilerle ilgili öğrendiğim en büyük şey çok büyük ve başkalarının fikri olmadan işin içinden çıkamayacağınız bir şey değilse ilişkinizle alakalı insanlara dert yanmayın, en ufak şeyi gidip anlatmayın. Siz anlattığınızı bile unutursunuz ama onlar anlattıklarınızı unutmaz. Aranız düzelir gelir der ki e iki gün önce sana şunu şunu yapmamış mıydı? Hem madem sevgilinizle çok mutlusunuz her şey iyi arkadaşınızla beraberken daha farklı şeylerden konuşun. Benim arkadaşım da böyle ilişkisindeki en ufak detayı bile anlatıp fikir istiyor bazen ruh halim kötü olduğunda ters yorumlar yapabiliyorum ağzımla hareket edip oğlana ters davransa boşuna araları bozulacak allahtan takıntılı biri bir kulağından girip öbüründen çıkıyor. Ne gerek var ki sevgililik özeldir aranızdaki uyumu muhabbetleri de en iyi siz bilirsiniz dışardan birinin yorumu asla sağlıklı olmaz.

Doğru söylüyorsunuz, öyle çok anlatan biri değilim fakat minimuma indireceğim iyice

Bir kere iki ker üç kere yapmış. Artie karşınızdaki kişinin bu enerji emen tavrını bile bile ona dert anlatır yakın davranırsanız bu onun size hatası değil sizin kendinize hatanız olur. İnan'ın hayat enerji sömüren tipleri hayatımızdan çıkarınca çok çok daha güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…