- Konu Sahibi CANIM2YAVRUM
-
Görümceme ayıp bir laf dedigimi düsünmuyorum dedimNeresi ayipmis? Insanlarin cahilligi bir gun beni kalpten goturecek heralde.
Bizde ayıp aradikda yok yani ayıp birşey yokki deli mi ne gorumcenGörümceme ayıp bir laf dedigimi düsünmuyorum dedim
Çok fazla bilmislik taslayan kibirli bir yapısıda var.fazla uzatmadım lafımda bir ayıplık yok dedim sadeceLafında bir ayıp yok.
Ülkedeki gerizekalilik artiyor sadece.
Napacaklarini şaşırdılar artik
Ama 14 unde de evlendirirler kizlari.Kesinlikle yok. Cok mu tutucular? Dogum yapmak dogurabilmek dogmak hamile kalmak seks yapmak vs bazi zihniyetlere gore ayiptir ya hani herkes hz meryem sanirsin ama o bile dogurdu gariptir.
Dini konular açmak yasak oldugu icin o konuya değinmedim.Evet tutucular.ben açığim herhalde birazda o yüzden beni ezmek istedi.babası kadınlar konusmaz yuzlerine bakmazKesinlikle yok. Cok mu tutucular? Dogum yapmak dogurabilmek dogmak hamile kalmak seks yapmak vs bazi zihniyetlere gore ayiptir ya hani herkes hz meryem sanirsin ama o bile dogurdu gariptir.
Sanki 9 ay onceki sevismenizin mahsulu ne kadarda buyumus.tekrar sevisip kardes dusunuyormusunuz dedin.yuh et kafa bunlar birakGörümceme ayıp bir laf dedigimi düsünmuyorum dedim
Bende şaşırdım .dedigim lafta bir ayıp olmadıgina emin olduğum halde tereddüt ettim .size sorayim dedimBizde ayıp aradikda yok yani ayıp birşey yokki deli mi ne gorumcen
Aynen öyle babasının gözünün önüne dikti çocukları.sanki babası bilmiyor o cocukların nasıl meydana geldiklerini.Bazilari garip. Ben dogum yaparken yanima birisi gelsi erken dogummus. Babamin abimin habrri yok ben simdi yuzlerine nasil bakcam, bizde dogum yapmak ayip demisti. Evlenince kardes kardes yattiklarini dusunuyordu heralde abisiye babasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?