- Konu Sahibi CANIM2YAVRUM
-
Aynı şeyleri düşünüyorum hemde dedesi kucağına alıp seviyorMadem "doğum" "doğurmak" kelimeleri ayıp, o zaman doğum sonucu ortaya çıkan çocukları da babalarının yanına getirmesinler, göstermesinler. Şimdi o çocuğu görünce adamın ordan da aklına gelir çocuğun nasıl oluştuğu, doğduğu falan.. maazallah..
Yok daSelam kızlar.Bugün kv oturmaya gittik.Eşimin halası,eniştesi ve kuzenide vardı.Eşimin kuzenini en son doğum yaptığı gün görmüştüm.Bugünde laf arasında çocuklarını görünce bu kücük kız doğumunda görmeye geldiğimiz şirinemi dedim.Ay ayy deyip babasını kaş göz yaparak gösterdi.Görümceme döndüm ben ne dedim ki dedim?Doğum lafı ayıp dedi..Kızlar ben ayıp birsey dediğimi düsünmüyorum.Birbirimizin doğum gününü kutlarken doğum günün kutlu olsun demezmiyiz.Bu kadının amacı beni cahil konuşmayı bilmiyor konumuna düşürmek.Sizce bu lafımda bir ayıp varmı?
o değil de o çocuğu okula kaydettirecek, bilmem kaç yüz insan o çocuğun hangi yollardan ve aşamalardan sonra okula geldiğini anlayacak offf utanç kaynağı
Aynen öyleo değil de o çocuğu okula kaydettirecek, bilmem kaç yüz insan o çocuğun hangi yollardan ve aşamalardan sonra okula geldiğini anlayacak offf utanç kaynağı
Bazilari garip. Ben dogum yaparken yanima birisi gelsi erken dogummus. Babamin abimin habrri yok ben simdi yuzlerine nasil bakcam, bizde dogum yapmak ayip demisti. Evlenince kardes kardes yattiklarini dusunuyordu heralde abisiye babasi.
Lafında bir ayıp yok.
Ülkedeki gerizekalilik artiyor sadece.
Napacaklarini şaşırdılar artik
Kv gittikce denk geldigim birisi.2 senedir görmüyordum kendilerini. ilk günden beri sevemedigim, kafa yapılarımin uymadıgı içimin kaynamadığı birileri.esimin kuzeni tek kız oldugu icin şımartırmıs .hep şimarık bilmis hareketleri var.Cahil insanlarla muhatabını kesmeni öneririm
ayy cok güldüm dogurma icinde tut deseydiniz .
o değil de o çocuğu okula kaydettirecek, bilmem kaç yüz insan o çocuğun hangi yollardan ve aşamalardan sonra okula geldiğini anlayacak offf utanç kaynağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?