Bu lafımda bir ayıp varmı?

Aynı şeyleri düşünüyorum hemde dedesi kucağına alıp seviyor

Yok da
Kültür işte.
Bazı ailelerde doğum konuşulmuyor

Bazıları böyle, çok da kagaya takmayın. Benim bszı tanıdıklarım da öyle. Doğum yaptı, babası görmeye gelmedi mesela, ayıp diye.

Bir ziyarette, merdivenden iniyorduk. Kızın babası da aşağıdaydı. Hemen bebeğini benim kucağıma verdi, babasının yanında çocuğunu kucağına alması saygısızlık sayılırmış.

Ben de error vermiştim o an :))

Bu ayıpla nasıl yaşıyormuş, ben olsam ağırlığına dayanamazdım herhalde. Gerçi kocasıyla seks yapmak günah diye düşündüğü için direkt tüp bebek yapan bir çiftin röportajını okumuştum seneler evvel. Ondan beridir hiçbir şeye şaşırmam. Ne diyeyim, siz canınızı sıkmayın, normalsiniz.

Cahil insanlarla muhatabını kesmeni öneririm
Kv gittikce denk geldigim birisi.2 senedir görmüyordum kendilerini. ilk günden beri sevemedigim, kafa yapılarımin uymadıgı içimin kaynamadığı birileri.esimin kuzeni tek kız oldugu icin şımartırmıs .hep şimarık bilmis hareketleri var.

Var böyle insanlar malesef .
Benim cevremde de var kv kp yaninda eşinin ismini söylemeyi ayip sananlar ..

Cocugunu sevmeyi, oglum kizim demeyi ayip sananlar ..

En son köyde annemi yanima cagirmistim sen yanimda otur diye. Bi tepki aldim sormayin benim annemi cagirmam cok büyük terbiyesizlikmis.

Ve olayi taclandirarak bitirmek istiyorum buyuklerin yaninda kol baglamaninda buyuk terbiyesizlik oldugu da vurulmustu yüzüme

Hamile kadın sokağa çıkamaz, tahrik olunuyor diyen herif kimdi ya? Aynı zihniyet! Bknz: Cahilliğin sınırları en çok ne kadar zorlanabilir??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…