- Konu Sahibi CANIM2YAVRUM
-
Abisinden babasından mı utanirmis ayipmi olurmus oha ben şokBazilari garip. Ben dogum yaparken yanima birisi gelsi erken dogummus. Babamin abimin habrri yok ben simdi yuzlerine nasil bakcam, bizde dogum yapmak ayip demisti. Evlenince kardes kardes yattiklarini dusunuyordu heralde abisiye babasi.
Gelde anlat iste böyle insanlara.madem ayıp oldugunu düşunuyorsa evlenmeseydi.çocuklarının nasıl meydana geldigini sanki babası bilmiyor"Hamileler sokaga cikinca genc kizlara kotu ornek oluyorlar" zihniyeyine donmus bu da.
Deli midirler nedirler. Nesi ayip?
ay arkadasim guldurdun beniSanki 9 ay onceki sevismenizin mahsulu ne kadarda buyumus.tekrar sevisip kardes dusunuyormusunuz dedin.yuh et kafa bunlar birak
bencede öyle olmustur .durum onu gösteriyor cunkuÇok ayıp etmişsiniz. Onlar doğmadı ki. Leylekler getirdi.
Evet dar görüslü oldukları dogrusizin söylediğiniz şeyde hiçbir ayip yok. Karsinizdaki insan dar görüşlüymus. Doğum lafının nesi ayip Allah askina yaa. Aklim almadi gerçekten.
Bazilari garip. Ben dogum yaparken yanima birisi gelsi erken dogummus. Babamin abimin habrri yok ben simdi yuzlerine nasil bakcam, bizde dogum yapmak ayip demisti. Evlenince kardes kardes yattiklarini dusunuyordu heralde abisiye babasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?