• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu leke nasıl cıkar fıkrı olan varmıı

HaNDe__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
263
26
118
35
Arkadaslar ben yanlışlıkla şu çam sakızı denılen genelde çam agaçlarında oluyor bal gıbı bısı ama tadına bakmadım :) onun ustune oturdum ve 1 kere degıl 2 oldu bu 2 paltolonumun arkakısmında ızler var yıkıyorum az cıkıyor ve ız kalıyor nasıl çıkarılacagını bılen varsa lutfen yardım edın bu kez yenı kotuma oldu daha 1 aay oldu alalı. :(((((

:ssz: Tatlım limon sürmeyi denedinmi ? Bir limonu ikiye bölüp lekenin üzerine sür bakalım .Denemek te fayda var değil mi :) Aslında büyükler daha iyi bilir onlardan yardım isteseydin :49:

Aseton işe yarıyor. Pamuğa döküp silmeyi dene. Ama asetonu oje çıkartacak gibi yoğun kulllanma...

bende piknikte aynı sorunla karşılaşmıştım.Pantolonum berbat olmuştu.Tinerle silmeni tavsiye ederim.mobilyacılarda da bulabilirsin.tinerle sildim ben, sonra tek başına makinede yıkadım.geçti.makinede başka çamaşırlarla yıkarsan kokusu onlara da geçer bilgin olsun.bir-iki yıkamada kokusu tamamen geçiyor merak etme.

sehır dısındaydım ancak bakabıldım cok tesekkur ederım denıycem.

Back
X