- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.079
- 1.123
- Konu Sahibi SaviorAngel1
-
İki çocuk büyüttüm böyle şeyler yaşamadım, demek ki herkesin başına gelmiyormuş.Çocuklar alır bie uygulama ya da oyun indiriverir hoop gitti hesaplar, telefon çaldırmaya gerek yok bunun için. Teknolojiden biraz bihaber gördüm sizi
Daha durun tam büyümediler. Çok yakınımın başına geldi. Ergen 17’lik oğluna şu uygulamayı indirip günde 8 saat açık tutar online olursan günde 300 lira kazanırsın demiş birileri. Bu evdeki bütün cihazlara anne babasının telefonu dahil uygulamayı yüklemiş. Bütün banka hesapları silip süpürüldü. 2-3 yıl geçti üstünden hala uğraşıyorlar. Hayır bu çocuk para sıkıntısı çeken, dar gelirli bir ailenin çocuğu da değil. Yani o kadar güvenmeyin bebelere.İki çocuk büyüttüm böyle şeyler yaşamadım, demek ki herkesin başına gelmiyormuş.
Bunu yapacak çocuktan beni hiçbir teknoloji koruyamaz zaten, allaha emanetDaha durun tam büyümediler. Çok yakınımın başına geldi. Ergen 17’lik oğluna şu uygulamayı indirip günde 8 saat açık tutar online olursan günde 300 lira kazanırsın demiş birileri. Bu evdeki bütün cihazlara anne babasının telefonu dahil uygulamayı yüklemiş. Bütün banka hesapları silip süpürüldü. 2-3 yıl geçti üstünden hala uğraşıyorlar. Hayır bu çocuk para sıkıntısı çeken, dar gelirli bir ailenin çocuğu da değil. Yani o kadar güvenmeyin bebelere.
Demek ki ben aynı kalite kokusu alıyorum .kamera özelliğinden başka beğendiğim birsey yok çünkü hiç kullanmadım. Ortamda oğlum yoksa fotoğraf çekmek icin iphone kullanan birini aradığım doğrudurYok ki
Renault symbolcüler bunu beğendiBen araba konusunda da aynı şeyi düşünüyorum, mercedese binmem gerekmiyor toyota var hundai var Renault varseç beğen al işte
Evet çok saçma gereksiz birşey ve özentilik bizim millet böyle kıçında don olmaz elinde son model telefon napacan kadını erkeği fark etmiyorMesela maaş 30 bin TL diyelim. Ama iphone 16 pro max alıyor hayatınızdaki kişi. İnsanın ayağını yorganına göre uzatması gerekmez mi? Çok saçma geliyor bana. Sizce?
16 Pro almam ama iPhone kullanmaktan da vazgeçmem. Lüksle alakalı değil alışkanlık ve kamerası iyi diye benimki tamamen . Belki hayatınızdaki kişi de öyle düşünüyordurMesela maaş 30 bin TL diyelim. Ama iphone 16 pro max alıyor hayatınızdaki kişi. İnsanın ayağını yorganına göre uzatması gerekmez mi? Çok saçma geliyor bana. Sizce?
Ben araba konusunda da aynı şeyi düşünüyorum, mercedese binmem gerekmiyor toyota var hundai var Renault varseç beğen al işte
Çok sıkıntı böle insanlar evlensen evlılık hayatlatıda böle olur kötü gün ıyı gün düşünmezler var olanı yemek isterler umarım sevgılın degıldır bu kişiMesela maaş 30 bin TL diyelim. Ama iphone 16 pro max alıyor hayatınızdaki kişi. İnsanın ayağını yorganına göre uzatması gerekmez mi? Çok saçma geliyor bana. Sizce?
Ben de sizin gibi düşünüyorum, iphone kullanıyorum ama 7 olanından. 12-13 de seçenek tabi ama herkesin bakış açısı bizim gibi değilmiş işte16 Pro almam ama iPhone kullanmaktan da vazgeçmem. Lüksle alakalı değil alışkanlık ve kamerası iyi diye benimki tamamen . Belki hayatınızdaki kişi de öyle düşünüyordur
Of abla napacağım bitireyim mi içim elvermiyor. Çok dürüst düzgün bir çocuk ve sanırım en kötü özelliği de bu. Abartıyor muyum diye cok düsündümÇok sıkıntı böle insanlar evlensen evlılık hayatlatıda böle olur kötü gün ıyı gün düşünmezler var olanı yemek isterler umarım sevgılın degıldır bu kişi
Yani her üst model çıktığında telefonu değiştiriyor mu yoksa bi kerelik alıp bozulana kadar kullanıyor mu bu da önemliBen de sizin gibi düşünüyorum, iphone kullanıyorum ama 7 olanından. 12-13 de seçenek tabi ama herkesin bakış açısı bizim gibi değilmiş işte
Hicbir zaman bu insanları anlayamadım. Daha bugün aynısına şahit oldum bir arkadaşımın esi iPhone 15 pro almış ve esi tek maas ev gecindiriyor bebekleri var masrafları var ben de yorum yaptım dayanamadım ne farkı var bu telefonun yani napiyorsun ki bu telefonla dedim belki bozuldu ama cidden manasızMesela maaş 30 bin TL diyelim. Ama iphone 16 pro max alıyor hayatınızdaki kişi. İnsanın ayağını yorganına göre uzatması gerekmez mi? Çok saçma geliyor bana. Sizce?
Ömür boyu kredi kartı odemek istiyorsan bırakma bu,kişiyi kira odemez gider son çıkan kulaklığı alır eve et almaz gider son çıkan telefonu alırOf abla napacağım bitireyim mi içim elvermiyor. Çok dürüst düzgün bir çocuk ve sanırım en kötü özelliği de bu. Abartıyor muyum diye cok düsündüm
Kitlik bilinciCanım bizim durumumuz hiç yoktu. Evlere temizliğe giderdik ben de üni okurken kredimle hep yatırım yapmıstım. Zorda kalma korkusu
Yok aştım çok şükür ama bütün yoksulları düşünerek tüketmeye calısıyorum her seyi israftan nefret ediyorumKitlik bilinciumarım zamanla asarsiniz. Asmak uzerine calisin yoksa hayattan zevk alamazsıniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?