Bu Maç Bizim Olacak.....

kızlarrr Recebin 15 i ne zamanmış baktınız mı, ben de tutayım diyorum, eğer regl gelmezse. Borçlar çok.

saol yasminim senin bu yazını görünce batım bende twister alsam mı acep faydalı olur mu ki zaman bulabilirmiyim bilmiyorumm

cnm kk hepimizi bitircek bir seni değilllll

evet twister çok faydalı

ben hergün akşam yapardım tv karşısındaa

denemende fayda varrrrr 10tl nereye vermiyoz kiiiii

0 şeker şefimm

ben normalde yeşil çay takılıyorum ama

mutfakta bi form çayı buldum salladım hemen

hımmm iyi yapmışsınnn

yeşil çay candırrr

şu bağırsaklarım için beni yormayacak bir çözüme ihtiyacım var benimmmm

çay araştırayım bariii

cnm kk hepimizi bitircek bir seni değilllll

evet twister çok faydalı

ben hergün akşam yapardım tv karşısındaa

denemende fayda varrrrr 10tl nereye vermiyoz kiiiii

aynen yasmin çok da ucuzmuş

artık oğluşla ben sırayla yaparızzz

Ben yemeğe gidiyorum canlarrrrr

hadi afiyet olsun herkeslereeee

hımmm iyi yapmışsınnn

yeşil çay candırrr

şu bağırsaklarım için beni yormayacak bir çözüme ihtiyacım var benimmmm

çay araştırayım bariii

ben çaylar falan hepsi hikaye

bağırsak için neler yaptım neler denedimm

bol su içeçeksin

önce

sonra karnını masaj yapacaksın çünkü sürekli oturarak çalıştığımız için kan dolaşımı yapamıyor vucut hareketsizlikten yediklerimizi sadece depoluyoruz

akşam yatmadan gün içerisnde hergün karnın masaj yap faydasını göreceksinnnnnn

Kızlardan biri bir diyetisyenden alıntı yapmış;

"bizim insanlarımız ne yemesekte zayıflasak diye düşünmüyor, ne yesekte zayıflasak diye düşünüyor" demiş diyetisyenin biri...

çok sevdim bu sözü, hangi diyetisyen söylemiş hatırlamıyorum ama çoookkk doğru söylemiş ))

gerçektende burda da gördüğüm kadarıyla kimse yediklerinden ödün vermek istemiyor

ama lahana suyu zayıflatıyormuş diyor biri, hoooppp herkes lahana suyu içiyor...

diğeri çıkıp sandaloz sakızı zayıflatıyor diyor, bakıyorsun herkes yutmaya başlıyor,

yahu şu yediklerinizden ödün versenize?

Bir ay yemeyin zaten zayıflayacaksınız, zayıflamanın tadını alınca da devam edeceksiniz...

Paylaşmak istedim sadece ))

BİRŞEY DAHA BULDUMMMMMMM

yemek yemeyi öğrenmemiz lazım,

çoğunlukla yemeği hızlı hızlı yiyoruz, her ne kadar yavaş yiyor olduğumuzu düşünsek bile hızlı yediğinize/yediğime eminim ))

yavaş yemekle ilgili gülse birselin komik bir yazısını okumuştum,

çinliler savaş döneminde hem aç kalmasın, hem oyalansın, hemde yemek yediklerini sansınlar diye yetkililer oturup düşünmüşler ne yapsak diye...

Sonra çin çubuklarını keşfetmişler, bu çubuklarla yerken daha uzun sürede yiyorsun, uzun sürede yediğin için oyalanmış oluyorsun ve beynine (20

dakikalık süre) doydum sinyali gidiyor )))))))))) çok gülmüştüm bu benzetmesine ))

tabi biz bunu denemeyeceğiz merak etmeyin )) isteyen deneyebilir ona da lafım yok ))

sabah, öğle yada akşam yemeği farketmez öncelikle yemeğe başlamadan önce mutlaka 1-2 bardak su içeceğiz...

Yemek esnasında kesinlikle su içmenizi istemiyorum... Sadece yemeğinizi yemelisiniz...

Yemeğe ya çorba ile yada salata ile başlayın..

Ve ağzınıza aldığınız her lokmayı önce dilinizle damağınız arasına sıkıştırıp kısa bir süre (1-2 saniye) bekletin,

daha sonra bir iki kere çiğneyip yine bekleyin, bırakın yemeğiniz ağzınızda aromalarını ve tadını bıraksın... (1-2 saniye)

daha sonra yemeğinizi mümkün olduğunca çiğnemeye çalışın... Hızlı hızlı değil, yavaş yavaş...

O tabaktakiler sizin, elinizden almayacaklar merak etmeyin ))

isterseniz karşınıza saat koyun, yemeğinizi 20 dakikada yemeğe çalışın... Ilk zamanlar zor gelecektir ama zamanla yavaş yemeğe alışacaksınız ve hızlı

yemek isteseniz bile başaramayacaksınız... Böylelikle zayıfladıktan sonra koruma programına gerek kalmadan istediğinizi yiyebileceksiniz ))

kesinlikle doğruu

herşey boğazda bitiyorr

avakadonun zayıflatıcı özelliği vardır, diyetlerde tavsiye edilir...

ayrıca iyi bir bağırsak çalıştırıcıdır, bir çok vitamin içerir

çok fazla yenilmediği sürece salatalara eklenebilir.

bir çok diyetisyen avakado yaprağının çay olarak tüketilmesini önerir (mısır püskülü, kiraz sapı, avakado yaprağı, yeşil çay, maydanoz)

ARAŞTIR BİR İSTERSEN

Anladım yasminim su içmeye dikkat edelim o zaman aslında severim su içmeyi ama ihmal ediyoruz işteee

masaj konusunuda deneyeceğimm

ben yedim kızlar

ezogelin çorba
salata
ayran
pilav ve kuru köfte

tamam canım araştırayım bu karşımı bennn

hepsinden yedin mii

bende şimdi çorba siparişi verdimmm

evet canım yedim hepsinden

ben akşam yemek yemiyorum canım en fazla salata

kahvaltıyı da biliyorsun müsli ve süt

gün içindeki en sıkı öğünüm öğle yemeği o yüzden ekmeksiz

yemekte ne varsa azar azar yiyorummm

afiyet olsun o zaman

bende 1-2 eti form bisküvi yiyommm:2::2::2::2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…