afiyet olsun o zaman
bende 1-2 eti form bisküvi yiyommm:2::2::2::2::2::2:
tamam canım, sağol.perşembe günü diye hesapladı myhaert
sana da canım afiyet olsun.Ben yemeğe gidiyorum canlarrrrr
hadi afiyet olsun herkeslereeee
Kızlardan biri bir diyetisyenden alıntı yapmış;
"bizim insanlarımız ne yemesekte zayıflasak diye düşünmüyor, ne yesekte zayıflasak diye düşünüyor" demiş diyetisyenin biri...
çok sevdim bu sözü, hangi diyetisyen söylemiş hatırlamıyorum ama çoookkk doğru söylemiş ))
gerçektende burda da gördüğüm kadarıyla kimse yediklerinden ödün vermek istemiyor
ama lahana suyu zayıflatıyormuş diyor biri, hoooppp herkes lahana suyu içiyor...
diğeri çıkıp sandaloz sakızı zayıflatıyor diyor, bakıyorsun herkes yutmaya başlıyor,
yahu şu yediklerinizden ödün versenize?
Bir ay yemeyin zaten zayıflayacaksınız, zayıflamanın tadını alınca da devam edeceksiniz...
Paylaşmak istedim sadece ))
kesinlikle çoook doğru.BİRŞEY DAHA BULDUMMMMMMM
yemek yemeyi öğrenmemiz lazım,
çoğunlukla yemeği hızlı hızlı yiyoruz, her ne kadar yavaş yiyor olduğumuzu düşünsek bile hızlı yediğinize/yediğime eminim ))
yavaş yemekle ilgili gülse birselin komik bir yazısını okumuştum,
çinliler savaş döneminde hem aç kalmasın, hem oyalansın, hemde yemek yediklerini sansınlar diye yetkililer oturup düşünmüşler ne yapsak diye...
Sonra çin çubuklarını keşfetmişler, bu çubuklarla yerken daha uzun sürede yiyorsun, uzun sürede yediğin için oyalanmış oluyorsun ve beynine (20
dakikalık süre) doydum sinyali gidiyor )))))))))) çok gülmüştüm bu benzetmesine ))
tabi biz bunu denemeyeceğiz merak etmeyin )) isteyen deneyebilir ona da lafım yok ))
sabah, öğle yada akşam yemeği farketmez öncelikle yemeğe başlamadan önce mutlaka 1-2 bardak su içeceğiz...
Yemek esnasında kesinlikle su içmenizi istemiyorum... Sadece yemeğinizi yemelisiniz...
Yemeğe ya çorba ile yada salata ile başlayın..
Ve ağzınıza aldığınız her lokmayı önce dilinizle damağınız arasına sıkıştırıp kısa bir süre (1-2 saniye) bekletin,
daha sonra bir iki kere çiğneyip yine bekleyin, bırakın yemeğiniz ağzınızda aromalarını ve tadını bıraksın... (1-2 saniye)
daha sonra yemeğinizi mümkün olduğunca çiğnemeye çalışın... Hızlı hızlı değil, yavaş yavaş...
O tabaktakiler sizin, elinizden almayacaklar merak etmeyin ))
isterseniz karşınıza saat koyun, yemeğinizi 20 dakikada yemeğe çalışın... Ilk zamanlar zor gelecektir ama zamanla yavaş yemeğe alışacaksınız ve hızlı
yemek isteseniz bile başaramayacaksınız... Böylelikle zayıfladıktan sonra koruma programına gerek kalmadan istediğinizi yiyebileceksiniz ))
afiyet olsun canım, ben de yedim.Anladım yasminim su içmeye dikkat edelim o zaman aslında severim su içmeyi ama ihmal ediyoruz işteee
masaj konusunuda deneyeceğimm
ben yedim kızlar
ezogelin çorba
salata
ayran
pilav ve kuru köfte
tamam canım, sağol.
sana da canım afiyet olsun.
kesinlikle çoook doğru.teşekkürler canım. Sanki yangından mal kaçırır gibi yiyoruz maalesef.
afiyet olsun canım, ben de yedim.
Mercimek çorba-2 biber dolma-salata-yoğurt.
tamam canım, sağol.
kesinlikle çoook doğru.teşekkürler canım. Sanki yangından mal kaçırır gibi yiyoruz maalesef.
tamam canım, sağol.
ah ben hiç yavaş yiyemem
tabakta duracana midem de dursun hesabııııııı
Kızlarrrr
sağlam bilgi 15. gece için bu gece sahura kalkmamız gerekiyormuşşş
zelişcim topiğin hayırlı olsun
gel bakim buraya bak aşağıda sana yazdım tartı konusunu
ah ben hiç yavaş yiyemem
aynen aynen bende bendee
teşekkür ederim canım sende takıl bizeee
ama senin kilo problemin yoktu sanırımmmm yanlış mı hatırlıyorum
Tartıda warmıdırrrr
sadece yemek mi he rişim acele benim insan azıcık sakin olur dimi
sanki önümden alacaklar yemeğiii
çok şükür yok. 55 kilodaydım en son.
ohh ne güzel boy kaçtı
yemek konusuda çok hasssım yaa
sabah geliyorum daha çay demlenmedn sandiwiçi hoppp mideyeee
sonra da mideme oturuyo tabeee
boyum 1.60........
var var yazdımya kız görmedin mi
25 tl
elektronik tartı gelecekmiş cuma günü
sağol canım.sana da afiyet olsun şekerimmm
aynen aynen.ah ben hiç yavaş yiyemem
yaaaa, kalksam mı ki, regl gelir mi ki, düşüneyim bakalım, sen tutacak mısın canım?Kızlarrrr
sağlam bilgi 15. gece için bu gece sahura kalkmamız gerekiyormuşşş
afiyet olsun canım.bu arada iftara bile davet edildimmmm
süper oldıuuu
ayyyy ay aynı ben, dakikimdir bir de yani, hiçbir yere geç kalmam.sadece yemek mi he rişim acele benim insan azıcık sakin olur dimi
sanki önümden alacaklar yemeğiii
ara öğün 100 kaloriyi geçmeyecekmiş, bizim bi liste vardı, yayınlayayım size de örnek olur belki.
sabahları daha kolay dizginliyorum kendimi şuan en zor gelen kızımlşarı şunlar benim için
öğleden sonra ara öğün illaki istiyorum 4 gibi filan
birde yemek sonrası mesela şimdi canım inanılmaz tatlı istiyor yaaaa
tatlandırıcılı sakız aldım onunla idaare ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?