Zelişcim günaydın :) bu sabah tartıya çıkınca çok sevindim zayıflamaya kaldığım yerden devam ediyorum .Duraksama dönemi geçti ;
23.04 te 65.7kg
19.05 te 63.5kg
26.05 te 63.3kg
02.06 da 62.6kg
her aksam dondurma yiyorum eşim yüzünden onu da yemesem daha güzel olacak sanki :)
günaydın babybravo tebrik ediyorum seni ben de aynıyım senin gibi cnm az yiyorum ve çabuk acıkıyorum sabah tartıdaki durumlar güzrldi bebeğim 62.7 yaniiii -700gr geçen hafta bana verdiğin ceza ödül gibi geldi bu hafta teşekkür ediyorum cezamı hiç aksatmadım ama hergün en az 1 saat bazen 1 saat 10-20 dk spor yaptım ve 3 fincan yeşil çay içtim ve sonuuuçççç
kızlarrr
cumartesi arkadaşa bebek görmeye gittimm tabi benim diyet yalannn
canıma okudum miğdeminn
oğlanıda kendimide yürüttümm çok rahatsız oldumm
akşam yemeği yemedim
pazar günü gayet sağlıklı yedim sadece öğlen poğaça yedim
ıspanaklı yoğurt taze fasulye yedim
ve sabah tartıldığımda 59,5 gördümm
çok mutluyum çokkkk
tam 1 kilo verdimmmm
günaydın kızlarr,
bol yemeli içmeli bir tatilden sonra yine iş başındayız artıkın
Tatilimiz gayet güzel geçti kızlarr, yedik-içtik-yüzdük geldik.
Tartıya 1 kg. artı olarak yansımış tüm bunlar, 69,1 kg. çıktım sabah. Bu hafta inşallaho 1 kg. ı telafi ederim.
Sizler nasılsınız kızlarr, herkesler iyidir umarım?
tartılamadım bi yerde bulupta ama 1 kilo vermişimdir hissediyorum
günaydınnnnn
kilo 68
değişiklik yokkk
cuma 66,5kg iken bugun yine böyle çıktımmm
muhtemelen regl oldum onun şişkinliği moral bozmak yokkk
bugun çok yoğun bir gün
Zelişcim günaydın :) bu sabah tartıya çıkınca çok sevindim zayıflamaya kaldığım yerden devam ediyorum .Duraksama dönemi geçti ;
23.04 te 65.7kg
19.05 te 63.5kg
26.05 te 63.3kg
02.06 da 62.6kg
her aksam dondurma yiyorum eşim yüzünden onu da yemesem daha güzel olacak sanki :)
günaydınnnnnn
Günaydın kızlarr...
Ben de tartı olmadığı için sabah tartılamadım ama,
dün akşam ewe geç gelmeme rağmen, yan komşumuzun tartısını istedim 2 dk
hemen tartıldım...
52.2 kilo çıktımm :99::99:
Günaydın kızlar.
Ben de 53 olmuşum 3 kilo fazlam var(
sen normal dogum mu yaptıııııınnn
allahım artık gözümde normal dogum yapanların yeri bambaskaaa
peki kac kilo dogurdun ??
bide ebeler felan felan gelip sürekli alttan bakıcaklarmıs ya ,psikolojim bozulur benm. ortalık malı gibi
tatlım özele gittigm icin adamlar sadece ceplerini düsünüdüklerinden hemen hemen hepsi yaparız bi sezertyan yaa diyor .normal doguma kimse yanasmak istemiyor .bakalım nolcakk..
günaydın kızlar kilo aldım 46 kilo oldum tebrikleri kabul edebilirim
günaydınnnnnn
ftemizzz bu hadta diyet sıkı sarılır bakalımmmmmmmm
zeliş,cnb ve tebrik ederim cnm
bu haftanın cezsalısı belli olduuuu gibiiiiiiiiii
kızlar işleri toparlayıp gelceğim inşşş
sonra görüşürüzzz
hoşcakalınnnnn
tebriklerrrrr
tebriklerrrrrrrrrrrrr
hoş geldin canımcımmm neyse 1 kg ile atlattın seni bu hafta cezalı listesine ekleyelim ne dersin hem daha bir hırslı olur ve belki o bir kilo bu hafta gider kararı sen ver....
olmaazzz ama eylüll tartılman lazım
yasminim eminim ödemden kaynaklanıyordur yoksa bir iki günde mümkün değil bu kadar oynaması o yüzden yazmayacağım seni cezalı listesine...
tamam tatlım ekliyorum senideeee
geçen hafta kaç kilo olduğunu hatırlayamadım kızzz cezalımısın yoksa hımmmmm
eğer listeye dahil olmak istiyorsan boy kilo ve hedef kilo bilgilerini verirsen senide aramıza alalım
canım öncelikle hayırlısını iste diyorum sana 9 ay boyunca epidural ile normal doğuma hazırlandım ama olmadı gerekli açıklığı kaçırdıkları için iğne olamadım, sonra saatlerce normal ve suni sancı ile normal doğum bekledik olmadı suni sancı verildikten sanırım 6 saat sonra pes ettim ve sezaryane girdim.
Doktor çok çok önemli bu konuda. Kız kardeşlerimden biri 3 saatte normal doğum yaptı diğeri de inat etti normal doğum diye 48 saatten fazla sancı çekti ama olmadı sezaryan oldu o yüzden birazda oradaki süreç belirleyecek senin kararın da önemli.
Gönül her zaman normalden yana ama ağzı eşiği çok önemli, şahsen tüm bu süreçleri yaşamış biri olarak en baştan bilseydim böyle olacağını kesinlikle sezaryen olurdum.
Sancı geldi evde 5 saat bekledim hemen gitmedim uzun süremesin hastanede diye düşün ama arabanın içinde bile neler çektim Allahım hani derler ya bir avada kurtarsın diye.. Sanada öyle olur inşallah... Kendini en iyi sen tanırsın doktorunla da konuş ona göre bir karar verin canım...
hadi bakalım senide tebrik ediyorum şekerim...
50 kilo oll bak sen ideall senin içinn
o kadar da değil ya çıta gibi durmuyom kii
bravo cnm diyetin hakkını veriyorsun maşallahh
sen normal dogum mu yaptıııııınnn
allahım artık gözümde normal dogum yapanların yeri bambaskaaa
peki kac kilo dogurdun ??
bide ebeler felan felan gelip sürekli alttan bakıcaklarmıs ya ,psikolojim bozulur benm. ortalık malı gibi
tatlım özele gittigm icin adamlar sadece ceplerini düsünüdüklerinden hemen hemen hepsi yaparız bi sezertyan yaa diyor .normal doguma kimse yanasmak istemiyor .bakalım nolcakk..
çok mutluyum ama ya 5li rakamları görmeyeli 4 yılı geçtii yaaa
sende vermişsinnn tam gaz devammm
kızlar yüzüm gülüyo tartıda regl ollmama ragmennn
gecen hafta 57.8
bu hafta 57.3
fark -500 gram
çok mutluyum ama ya 5li rakamları görmeyeli 4 yılı geçtii yaaa
sende vermişsinnn tam gaz devammm
yarım simit
bir mini domates
6 zeytin
bir parça peynir
2 yeşil çay
4 bardak suyu bitirdimm
güzelll ama bugün sana ekmek yok biliyorsun değil mi baby
Dimii fenaa hatunumm bennuleeeen sen ne fenasınn yaaaa
Kızzz 53 kiloydum işteetebriklerrrrr
tebriklerrrrrrrrrrrrr
hoş geldin canımcımmm neyse 1 kg ile atlattın seni bu hafta cezalı listesine ekleyelim ne dersin hem daha bir hırslı olur ve belki o bir kilo bu hafta gider kararı sen ver....
olmaazzz ama eylüll tartılman lazım
yasminim eminim ödemden kaynaklanıyordur yoksa bir iki günde mümkün değil bu kadar oynaması o yüzden yazmayacağım seni cezalı listesine...
tamam tatlım ekliyorum senideeee
geçen hafta kaç kilo olduğunu hatırlayamadım kızzz cezalımısın yoksa hımmmmm
eğer listeye dahil olmak istiyorsan boy kilo ve hedef kilo bilgilerini verirsen senide aramıza alalım
canım öncelikle hayırlısını iste diyorum sana 9 ay boyunca epidural ile normal doğuma hazırlandım ama olmadı gerekli açıklığı kaçırdıkları için iğne olamadım, sonra saatlerce normal ve suni sancı ile normal doğum bekledik olmadı suni sancı verildikten sanırım 6 saat sonra pes ettim ve sezaryane girdim.
Doktor çok çok önemli bu konuda. Kız kardeşlerimden biri 3 saatte normal doğum yaptı diğeri de inat etti normal doğum diye 48 saatten fazla sancı çekti ama olmadı sezaryan oldu o yüzden birazda oradaki süreç belirleyecek senin kararın da önemli.
Gönül her zaman normalden yana ama ağzı eşiği çok önemli, şahsen tüm bu süreçleri yaşamış biri olarak en baştan bilseydim böyle olacağını kesinlikle sezaryen olurdum.
Sancı geldi evde 5 saat bekledim hemen gitmedim uzun süremesin hastanede diye düşün ama arabanın içinde bile neler çektim Allahım hani derler ya bir avada kurtarsın diye.. Sanada öyle olur inşallah... Kendini en iyi sen tanırsın doktorunla da konuş ona göre bir karar verin canım...
evet canım sağolasın.sağol baby iyiyiz çok şükür ee tatildeydin olut o kadar sıkma canını..
canım tatil yorgunluğunu atamadım üzerimden, o yüzden ceza istemem, yediklerime-içtiklerime dikkat ederek, toparladığım zaman da spor yaparak geçireyim. Ama ceza olmasın:2:tebriklerrrrr
tebriklerrrrrrrrrrrrr
yarım simit
bir mini domates
6 zeytin
bir parça peynir
2 yeşil çay
4 bardak suyu bitirdimm
yazdım canım.kızlarrr bildirim eksikleri varrrrrrrr
Fadime ceza konusunu sen belirle yaz bana tamam mı
rougeee canım hedef kilo ve boy bilsinide verirmisin
ben şimdilik kaçıyorum ara ara uğrayacağım kızlarrrr
Günaydın kızlar
tekrar yazayım hemen
boy 157
kilo 62.5 kg
hedefim 54
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?