haftaya pazartesi bakalım kim keyifli keyifli yicek o magnumuuu
Hmm nerden aldınn
açelya diye bir mağaza var çok güzel şeyler var
hem onu aldım hem başka şeylerde aldım alışverişe çıktım :115::115::115:
o ceket kapış kapış gitti hatta yaşlı bir kadın bile kendine aldı ya laa o mickeyli şeyi çok güzelmiş bu yaa dedi
görcezzzzVeririm ki ben kilo bi kerem veririm kiii
ben bile giyemiyorum helal teyzem kim tutar seniiiiiaçelya diye bir mağaza var çok güzel şeyler var
hem onu aldım hem başka şeylerde aldım alışverişe çıktım :115::115::115:
o ceket kapış kapış gitti hatta yaşlı bir kadın bile kendine aldı ya laa o mickeyli şeyi çok güzelmiş bu yaa dedi
görcezzzz
((anam o degilde benim kilo vermem durdu hangi akla hizmet ben iddalaşıyorummmm))
kızlar sabah yolda çok feci kaza vardı
çok kötü şimdi haberlerden baktımki
3 kişi ölmüş 2 yaralı var arabanın hali kalmamıştı yaa
Kızlar eliptik bisikletle spor yapan var mı aranızda ?
Gençleşmek istemiş o demek ki yazık naspın..,
Ayy ben yaşlanmaktan çok korkuyorummm :26:
ben bile giyemiyorum helal teyzem kim tutar seniiiii
yazık yaa,bende üzüldüm .
trafikte çok dikkatli olucaksın iste, saniyelik işler bu kazalar.
benim tek korkum yaşlılıkla ilgili güzel eyeliner cekememek gözlerimin çökmesiihe valla kaptı ceketi aldı hemen baya da yaşlıydı :26:
nedne korkuyosun
Maşallah canım. Ben de genelde yürüyüş yapmaya çalışıyorum, bazen de evde leslie yapıyorum.tatlım benim kilo vermmem durmuştu adet oldum hiç sanmıyodum vercegimi ama yine pozitiftim
sen neler yapıyosun spor yapıyo musun
Memnun oldum canım, ben de Fadime. Nerden katılıyorsun, çalışıyor musun?Çok hosbuldum :) Damla ben ,sen ?
En çok korktuğum şeydir varya trafik kazası, Allah rahmet eylesin, kalanlara da sabır versin. Sabah sabah gitti canlarkızlar sabah yolda çok feci kaza vardı
çok kötü şimdi haberlerden baktımki
3 kişi ölmüş 2 yaralı var arabanın hali kalmamıştı yaa
kızzz valla gaza getirme beniiiiiiiiii gece gündüz uyumam dersleri bırakır spor yaparım görürüm seniiHe yaa dimiii :26:
Çatlakk ya
leslie teyze sıkıyo beni bende gecen yaz annemle yapıyodum da sıkmıştı artıkMaşallah canım. Ben de genelde yürüyüş yapmaya çalışıyorum, bazen de evde leslie yapıyorum.
Memnun oldum canım, ben de Fadime. Nerden katılıyorsun, çalışıyor musun?
Ben muhasebeciyim, özel şirkette çalışıyom, Antalya da yaşıyorum, 2 kızım var.
En çok korktuğum şeydir varya trafik kazası, Allah rahmet eylesin, kalanlara da sabır versin. Sabah sabah gitti canlar
he valla kaptı ceketi aldı hemen baya da yaşlıydı :26:
nedne korkuyosun
kızzz valla gaza getirme beniiiiiiiiii gece gündüz uyumam dersleri bırakır spor yaparım görürüm senii
Ayy yapmadım ki hiçç neden sordunn :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?