Bu Maç Bizim Olacak.....

Hmmm hiç bilmiyom cnm ya ama 40 dakika iyi bence.
Keşke bizde yapsak hergün onu..
İş yerinde otur oturrr hofff ..
pehhh 2 kiloda neymişşş

iyi hadii ozamannn

Memnun oldum Fadime. 6 , 7 aydır çalışmıyorum .2 seneye yakın ihracat departmanında çalıştım yurtdışı satış. Bende evliyim .Ama bebiş yok ( çok istiyorum :) ). subatta bir düşük yaptım . Allah bagıslasın seninkileri sağlıkla büyüsünler inşallah :) memleket muğla :)

Hmmm hiç bilmiyom cnm ya ama 40 dakika iyi bence.
Keşke bizde yapsak hergün onu..
İş yerinde otur oturrr hofff ..

iyi hadii ozamannn

Masabası iş maalesef öyle. Çalışırken aldıkça alıyordum bende kg masa basında. yalnız işi bıraktım evde oturmaya başladım daha da aldım baktım işin sonu kötü başladım spora :)

gel gel güzeliiimm gel gelll

haftaya magnumu ben kapcam baska carem yokkk
Herşey magnum içinn
Masabası iş maalesef öyle. Çalışırken aldıkça alıyordum bende kg masa basında. yalnız işi bıraktım evde oturmaya başladım daha da aldım baktım işin sonu kötü başladım spora :)

Hmm bir yerdeb başlamak lazım tabiii

leslie teyze sıkıyo beni bende gecen yaz annemle yapıyodum da sıkmıştı artık
zaten jillianı ben de seviyorum, hem süresi kısa hem de daha etkili canım ama ben onu yapınca komşu kapıya geliyor, hemi de adam

Canım 40 dakika eliptik yapıncaya kadar, 20 dakika onu yap, 27 dakika da jillian yap, kardiyo hareketleri var.

Memnun oldum canım. İnşallah Allah gönlünüze göre versin. Üzülme sakın Allah büyüktür, moral-motive çok önemli bu konularda, inşallah sağlıcakla tez zamanda bebişini kucağına alırsın. Yakınmışız Memleket olarak da.

Son düzenleme:

amin canımmmm çok acıı

Günaydın kızlar
tekrar yazayım hemen
boy 157
kilo 62.5 kg
hedefim 54

tamam canım ekliyorum senide listeye hayırlı olsun ilk sayfadaki detayları okumanı öneriyorum sana başlangıç olarak...

tamam canım yazmıyorum sana cezaa

Sabah kahvaltım magnum dondurmaa :131::131:

benimde 1 tane evde dolapta var bademli akşam kalorisine baktım 270 di ben 200 kalorilik kornet yedim bu akşam yerim belki bende akşam yemeği niyetine

gerçi fazla kalorisi ama bilmiyorum ruh halime bağlı yaniii sanada afiyet olsun şekerimmm

Zelişşş listeye ekle damloooyuuuu

ekliyorummmmm

Bu ayın sonuna kadar iki kilo vermeye var mıısnn

kızzz zaten buradaki herkesin hedefi ayda en az 2 kilo vermek değil mi

yani sisinde öyle

tmm cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…