- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
pehhh 2 kiloda neymişşşBu ayın sonuna kadar iki kilo vermeye var mıısnn
Hmmm hiç bilmiyom cnm ya ama 40 dakika iyi bence.Günde kaç dk yapıyorsunuz nasıl fayda görüyorsunuz diye soracaktım . Ben 40 dk fln yapıyorum günlük. Bence yeterli gibi ama fazlası işe yarıyorsa arttırsam mı dedim de :)
Birde yaktırdığı kalori değerini merak ediyorum benim makinenin göstergesi doğru mu diye kıyaslayacaktım . 40 dk 240 kalori fln yaktıryor da ne kadar doğru acaba ya.
pehhh 2 kiloda neymişşş
gel gel güzeliiimm gel gelllPeşindeyim
haftaya magnumu ben kapcam baska carem yokkkHmmm hiç bilmiyom cnm ya ama 40 dakika iyi bence.
Keşke bizde yapsak hergün onu..
İş yerinde otur oturrr hofff ..
iyi hadii ozamannn
gel gel güzeliiimm gel gelll
niyee güzeller güzelimmmGeldim ama sinirlerimi de getirdim
niyee güzeller güzelimmm
Maşallah canım. Ben de genelde yürüyüş yapmaya çalışıyorum, bazen de evde leslie yapıyorum.
Memnun oldum canım, ben de Fadime. Nerden katılıyorsun, çalışıyor musun?
Ben muhasebeciyim, özel şirkette çalışıyom, Antalya da yaşıyorum, 2 kızım var.
En çok korktuğum şeydir varya trafik kazası, Allah rahmet eylesin, kalanlara da sabır versin. Sabah sabah gitti canlar
tamam dur telefonum toplantı odasında gidip alıyorumOf burada anlatmıcam whatsapptan yazarım sana ben
tamam dur telefonum toplantı odasında gidip alıyorum
Hmmm hiç bilmiyom cnm ya ama 40 dakika iyi bence.
Keşke bizde yapsak hergün onu..
İş yerinde otur oturrr hofff ..
iyi hadii ozamannn
tamam bebegimTamam ben yazayım sen okursun :26:
Herşey magnum içinngel gel güzeliiimm gel gelll
haftaya magnumu ben kapcam baska carem yokkk
Masabası iş maalesef öyle. Çalışırken aldıkça alıyordum bende kg masa basında. yalnız işi bıraktım evde oturmaya başladım daha da aldımbaktım işin sonu kötü başladım spora :)
zaten jillianı ben de seviyorum, hem süresi kısa hem de daha etkili canım ama ben onu yapınca komşu kapıya geliyor, hemi de adamleslie teyze sıkıyo beni bende gecen yaz annemle yapıyodum da sıkmıştı artık
Canım 40 dakika eliptik yapıncaya kadar, 20 dakika onu yap, 27 dakika da jillian yap, kardiyo hareketleri var.Günde kaç dk yapıyorsunuz nasıl fayda görüyorsunuz diye soracaktım . Ben 40 dk fln yapıyorum günlük. Bence yeterli gibi ama fazlası işe yarıyorsa arttırsam mı dedim de :)
Birde yaktırdığı kalori değerini merak ediyorum benim makinenin göstergesi doğru mu diye kıyaslayacaktım . 40 dk 240 kalori fln yaktıryor da ne kadar doğru acaba ya.
Memnun oldum Fadime. 6 , 7 aydır çalışmıyorum .2 seneye yakın ihracat departmanında çalıştım yurtdışı satış. Bende evliyim .Ama bebiş yok ( çok istiyorum :) ). subatta bir düşük yaptım. Allah bagıslasın seninkileri sağlıkla büyüsünler inşallah :) memleket muğla :)
hemde kırmızı meyveliiiHerşey magnum içinn
niyeee ?zaten jillianı ben de seviyorum, hem süresi kısa hem de daha etkili canım ama ben onu yapınca komşu kapıya geliyor, hemi de adam
Maşallah canım. Ben de genelde yürüyüş yapmaya çalışıyorum, bazen de evde leslie yapıyorum.
Memnun oldum canım, ben de Fadime. Nerden katılıyorsun, çalışıyor musun?
Ben muhasebeciyim, özel şirkette çalışıyom, Antalya da yaşıyorum, 2 kızım var.
En çok korktuğum şeydir varya trafik kazası, Allah rahmet eylesin, kalanlara da sabır versin. Sabah sabah gitti canlar
Günaydın kızlar
tekrar yazayım hemen
boy 157
kilo 62.5 kg
hedefim 54
evet canım sağolasın.
canım tatil yorgunluğunu atamadım üzerimden, o yüzden ceza istemem, yediklerime-içtiklerime dikkat ederek, toparladığım zaman da spor yaparak geçireyim. Ama ceza olmasın:2:
yazdım canım.
Sabah kahvaltım magnum dondurmaa :131::131:
Zelişşş listeye ekle damloooyuuuu
Bu ayın sonuna kadar iki kilo vermeye var mıısnn
tmm cnmmtamam canım ekliyorum senide listeye hayırlı olsun ilk sayfadaki detayları okumanı öneriyorum sana başlangıç olarak...
tamam canım yazmıyorum sana cezaa
benimde 1 tane evde dolapta var bademli akşam kalorisine baktım 270 di ben 200 kalorilik kornet yedim bu akşam yerim belki bende akşam yemeği niyetine
gerçi fazla kalorisi ama bilmiyorum ruh halime bağlı yaniii sanada afiyet olsun şekerimmm
ekliyorummmmm
kızzz zaten buradaki herkesin hedefi ayda en az 2 kilo vermek değil mi
yani sisinde öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?