Bu Maç Bizim Olacak.....

bunu biliyordum asında gidip incir kurusu aldım keşke kayısı alsaydım

zaten inirleri bu akşam kp re vericem çok şekerli olmuyıor böyle yaaa

kilo vermek yerine alıcam yoksaaa

aynen bir de kayısıyı bir tane cevizle ye bak yok böyle bir tatt

yarın sabah gözümü açar açmaz kendime türk kahvesi yapıp içicem bakalım nasıl olacak

kız ara öğün deyince sen ne yapıyorsun acep, 100 kaloriyi geçmeyecek, böylece, akşama da çok acıkmayacaksın.
yeşil kahve duydum da denemedim. Yeşilçayın envai çeşidini denedik biz şirkette A.C.E vitaminli, chaili, ginkgolu, açaili, her gün değişik değişik içiyoz

bunu biliyordum asında gidip incir kurusu aldım keşke kayısı alsaydım

zaten inirleri bu akşam kp re vericem çok şekerli olmuyıor böyle yaaa

kilo vermek yerine alıcam yoksaaa
kız incir de aynı etkiye sahip.

beyaz tadı güzellll

ben içiyordum bir zamanlarrrr

off off

kendime çok kzıyommmm
niye kızıyon tekrar başla canım, ona kalırsa ben de çok kızıyom kendime de, zararın neresinden dönersek kardır.

kahve mi içsem ne yapsam acepppp:44::44::44::44:
türk kahvesi iyidir.

kızzz aklımı mı okudun canım sade türk kahvesi çekti şuan ama ahhh işte

yanında çikolata olmayınca yetim kalıyor kahvee
bir kare bitterden bişeycik olmaz, 1 kare derken 80 gr.lıkın küçük 1 karesi, yoksa hepsi değil

tavsiye ederim.

ama ben kararsızım nescafe mi olsun yoksa türk müüü
türk kahvesi bence, antioksidan ve bağırsak çalıştırıcı etkisi var.

hey maşallah ne çeşit varmış yeşil çayda da ben limonlu olanı alıyorum bazen ama genelde sade alırım

ee bu incirin henüz bir faydasını göremedim neden acaba neyse bakalım çalıştırmam lazım bu bağırsakları

kızzz varya ben o bitter çikolatayı alırsam adım gibi eminim hepsini yerim o yüzden hiç gerek yok böyle risklere

kızlarrrr, benim diyet güme gitti, az önce 3 dilim baklava yedim, arkadaşımız ehliyet alıyor da, o almış:18::18::18::18: dövün beni,

evet canım çok çeşit var, ahh ah, az önce cısss yaptım

kızlarrrr, benim diyet güme gitti, az önce 3 dilim baklava yedim, arkadaşımız ehliyet alıyor da, o almış:18::18::18::18: dövün beni,

kızzz hadi yedin tamam da bari bir dilimle idare etseydinnn

bence sen kendine bir ceza ver ve akşam yemek yeme derim ben

kızzz hadi yedin tamam da bari bir dilimle idare etseydinnn

bence sen kendine bir ceza ver ve akşam yemek yeme derim ben
evet haklısın öyle düşünüyodum ama tazeymiş dayanamadım akşam da aç aç nasıl duracam, sadece salata yiyip-spor yapayım bari

Bende şuan yoğurt yiyorum akşam çarşıda inicem dolaşıcam birazzz kızlar

kendime bişeyler bakıcam 1 saat de ne kadar bakılırsa artık

evet haklısın öyle düşünüyodum ama tazeymiş dayanamadım akşam da aç aç nasıl duracam, sadece salata yiyip-spor yapayım bari

evet salata yada yoğurt ye ve bitki çayı iç onlar bastırıyor açlığı hem sabah da çok hafif uyanırsın

bende şuan yoğurt yiyorum akşam çarşıda inicem dolaşıcam birazzz kızlar

kendime bişeyler bakıcam 1 saat de ne kadar bakılırsa artık

akşama yemegin var herhalde kız ben de 2 durak evvel inip yürüyecem vitrin bakacam 15-20 dk yürüyecem yaniii
ii akşamla

akşama yemegin var herhalde kız ben de 2 durak evvel inip yürüyecem vitrin bakacam 15-20 dk yürüyecem yaniii
ii akşamla

hem var hem yok

bişeyler yapmam lazım eşim için oğluş ne olsa yerde eşim pek sebze yemez o yüzden ona ayrı bişeyler yaparım ama ben salataya talim tabi yineee

bende bakıcam vitrinlere aklımda bir iki şey var belki alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…