3 dilimmm baklavamıııkızlarrrr, benim diyet güme gitti, az önce 3 dilim baklava yedim, arkadaşımız ehliyet alıyor da, o almış:18::18::18::18: dövün beni,
Bende şuan yoğurt yiyorum akşam çarşıda inicem dolaşıcam birazzz kızlar
kendime bişeyler bakıcam 1 saat de ne kadar bakılırsa artık
3 dilimmm baklavamııı
getireydin bizde yiyeydikkk
bende akşama közlenmiş biber yoğuğurtlu
birde çorba yemeyi düşünüyorum
evdeki çocuklarada ek olarak patates sosis kızratırımm
Benim bezelye yemeğim var
dün akşam yanına köfte patates yaptım eşim yemez pek bezelyeyi içinde soğan vardı çünküüü
bu akşam ne yapsam oğluş bezelye yer ama yanına ilave yapmam laızmmm
benim de yemeğim yok, kocaya sebzeli makarna yaptırmayı düşünüyorum, kızı alıp kendimi sokağa atıp yürüyüş yapmayı planlıyorum, o da yaparsa, yanına bir de salata tamam.hem var hem yok
bişeyler yapmam lazım eşim için oğluş ne olsa yerde eşim pek sebze yemez o yüzden ona ayrı bişeyler yaparım ama ben salataya talim tabi yineee
bende bakıcam vitrinlere aklımda bir iki şey var belki alırım
3 dilimmm baklavamııı
getireydin bizde yiyeydikkk
bende akşama közlenmiş biber yoğuğurtlu
birde çorba yemeyi düşünüyorum
evdeki çocuklarada ek olarak patates sosis kızratırımm
benimkide yemez bezelyeyiii hiçç
makarna yap oğluş bezelye makarna yesin
ton balık al eşinde balık salata makarna yesinn
benim de yemeğim yok, kocaya sebzeli makarna yaptırmayı düşünüyorum, kızı alıp kendimi sokağa atıp yürüyüş yapmayı planlıyorum, o da yaparsa, yanına bir de salata tamam.
bir dahaya söz kendim yemeyip size göndercem
menün de güzel canım, tam diyetlik.
yaptığı belli başlı yemekler vardır, sebzeli makarna da onlardan biri, balık kızartır, çok iyi mangal yapar, et olduğunda kavurma falan, işine gelen herşeyi yapar yani aslında canımcım.aaa evet ton balık ve mısırım var en iyisi bunlarla makarna yapayım ben gerçi dünde makarna vardı ama olsun köfte yerine balık var demi yani
iyi fikir canımmm seninki yapar mı yemek sen istediğinde ne güzel
bende geç gidicem biraz eve oğluşu aradım ödevi yokmuş dünden kalan yazı dersi vardı onu yapacak
akşamda belki vakit kalırsa kitap okuruzz
kızlarrrr, benim diyet güme gitti, az önce 3 dilim baklava yedim, arkadaşımız ehliyet alıyor da, o almış:18::18::18::18: dövün beni,
günaydın diyeceğim ama gün sadece bize mi aydı acaba çoooook kötüyüm yaa ağlıyorum 2.kore olayı ülkemizde oldu Allah rahmet eylesin tüm ölenlerimize...
benm de moralim çok bozuldu kurtarılanlardan biri diyor ki amirlerimiz bizi yanlış yönlendirdi diyor daha geçenlerde böyle bir olay kore de yaşandı ordada tekne kaptanı yerinizden ayrılmayın demiş ve sonuç yine bir faciaydı...ve başbakanşarı ben gece uyuyamıyorum diyerek istifa etmişti hatırlarsan1 tanesinin tadı aynı
3 tanesinin tadı aynı
1 adet baklavı yedin mi gözün hakkını gidermiş olursun
3 tane baklava yedinmi sana yağ kütlesi olarak döner bebemmmm
günaydınnn
sorma ya sabah sabahhhh
tüm ölenlere allah rahmet eylesinnn
Allah kabul etsin yaseminn..günayıdn kızlarrrrr
dün akşam menüm
1 kase tavuk çorba
4-5 tavuk kanat ızgara
4-5 yk yoğurtlu karnabahar
4-5 yk salata
ara
5 tane yeşil erik
ve 3 lt su içtimmmm
sahurda 500 ml su içtim yatıım
benm de moralim çok bozuldu kurtarılanlardan biri diyor ki amirlerimiz bizi yanlış yönlendirdi diyor daha geçenlerde böyle bir olay kore de yaşandı ordada tekne kaptanı yerinizden ayrılmayın demiş ve sonuç yine bir faciaydı...ve başbakanşarı ben gece uyuyamıyorum diyerek istifa etmişti hatırlarsan
gün içinde toplam 3 lt remi su içiyorsun yaseminn ??ben o kadar içmyorum ama en fazla 2 litre içiyorum yani 9-10 bardak hergün içiyorum kesinngünayıdn kızlarrrrr
dün akşam menüm
1 kase tavuk çorba
4-5 tavuk kanat ızgara
4-5 yk yoğurtlu karnabahar
4-5 yk salata
ara
5 tane yeşil erik
ve 3 lt su içtimmmm
sahurda 500 ml su içtim yatıım
evet cnm hatırlıyorummm
ateş düştüğü yeri yakarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?