Bu Maç Bizim Olacak.....

kızlarrrr, benim diyet güme gitti, az önce 3 dilim baklava yedim, arkadaşımız ehliyet alıyor da, o almış:18::18::18::18: dövün beni,
3 dilimmm baklavamııı

getireydin bizde yiyeydikkk
Bende şuan yoğurt yiyorum akşam çarşıda inicem dolaşıcam birazzz kızlar

kendime bişeyler bakıcam 1 saat de ne kadar bakılırsa artık

bende akşama közlenmiş biber yoğuğurtlu

birde çorba yemeyi düşünüyorum

evdeki çocuklarada ek olarak patates sosis kızratırımm

3 dilimmm baklavamııı

Benim bezelye yemeğim var

dün akşam yanına köfte patates yaptım eşim yemez pek bezelyeyi içinde soğan vardı çünküüü

bu akşam ne yapsam oğluş bezelye yer ama yanına ilave yapmam laızmmm

Benim bezelye yemeğim var

dün akşam yanına köfte patates yaptım eşim yemez pek bezelyeyi içinde soğan vardı çünküüü

bu akşam ne yapsam oğluş bezelye yer ama yanına ilave yapmam laızmmm

benimkide yemez bezelyeyiii hiçç

makarna yap oğluş bezelye makarna yesin

ton balık al eşinde balık salata makarna yesinn

benim de yemeğim yok, kocaya sebzeli makarna yaptırmayı düşünüyorum, kızı alıp kendimi sokağa atıp yürüyüş yapmayı planlıyorum, o da yaparsa, yanına bir de salata tamam.

3 dilimmm baklavamııı

bir dahaya söz kendim yemeyip size göndercem
menün de güzel canım, tam diyetlik.

benimkide yemez bezelyeyiii hiçç

makarna yap oğluş bezelye makarna yesin

ton balık al eşinde balık salata makarna yesinn

aaa evet ton balık ve mısırım var en iyisi bunlarla makarna yapayım ben gerçi dünde makarna vardı ama olsun köfte yerine balık var demi yani

iyi fikir canımmm seninki yapar mı yemek sen istediğinde ne güzel

bende geç gidicem biraz eve oğluşu aradım ödevi yokmuş dünden kalan yazı dersi vardı onu yapacak

akşamda belki vakit kalırsa kitap okuruzz

yaptığı belli başlı yemekler vardır, sebzeli makarna da onlardan biri, balık kızartır, çok iyi mangal yapar, et olduğunda kavurma falan, işine gelen herşeyi yapar yani aslında canımcım.
kafana göre takıl bakalım, istediklerini bulursun inşallah.

günaydın kızlarr
zencefil-zerdeçal-tarçınlı yoğurt
salata ve 3-4 çatal taşlık yedim.

ayrıca parkta 20 dakika yürüyüş+15 dakika spor aletleri ile spor yaptım
pazartesiye inşallah-500 çıkacağım, şimdilik öyle gözüküyor, inşallah bozmam.

günaydın diyeceğim ama gün sadece bize mi aydı acaba çoooook kötüyüm yaa ağlıyorum 2.kore olayı ülkemizde oldu Allah rahmet eylesin tüm ölenlerimize...

201 cann 201 hayat 201 söen yuva... daha ne olsun bu sadece asıllar bir de bu çaresiz insanlarımızın yakınları 200x4 en az ülkemizin başı sağolsunn ama bunun açıklamasını hesabını nasılş verecekler nasıl söndürecekler o yürek yangınını sözün bittiği yerdeyizz

bunları yani böyle haberleri görünce biz nelerle uğraşıyoruz diyorum millet orda canıyla derdinde ben ne yediğimin ne içtiğimin derdindeyim zaten dünden beri rahatsızdım akşam yemek yemedim ama sabah kahvaltı yaptım

kızlarrrr, benim diyet güme gitti, az önce 3 dilim baklava yedim, arkadaşımız ehliyet alıyor da, o almış:18::18::18::18: dövün beni,

1 tanesinin tadı aynı

3 tanesinin tadı aynı

1 adet baklavı yedin mi gözün hakkını gidermiş olursun

3 tane baklava yedinmi sana yağ kütlesi olarak döner bebemmmm

günaydın diyeceğim ama gün sadece bize mi aydı acaba çoooook kötüyüm yaa ağlıyorum 2.kore olayı ülkemizde oldu Allah rahmet eylesin tüm ölenlerimize...

günaydınnn

sorma ya sabah sabahhhh

tüm ölenlere allah rahmet eylesinnn

günayıdn kızlarrrrr

dün akşam menüm

1 kase tavuk çorba
4-5 tavuk kanat ızgara
4-5 yk yoğurtlu karnabahar
4-5 yk salata

ara

5 tane yeşil erik

ve 3 lt su içtimmmm

sahurda 500 ml su içtim yatıım

benm de moralim çok bozuldu kurtarılanlardan biri diyor ki amirlerimiz bizi yanlış yönlendirdi diyor daha geçenlerde böyle bir olay kore de yaşandı ordada tekne kaptanı yerinizden ayrılmayın demiş ve sonuç yine bir faciaydı...ve başbakanşarı ben gece uyuyamıyorum diyerek istifa etmişti hatırlarsan

evet cnm hatırlıyorummm

ateş düştüğü yeri yakarrrrr

gün içinde toplam 3 lt remi su içiyorsun yaseminn ??ben o kadar içmyorum ama en fazla 2 litre içiyorum yani 9-10 bardak hergün içiyorum kesinn

Günaydın kızlar bende menümü paylaşayım

bir tabak ıspanak yemegi
yarım porsiyon erişteli mercimek çorbası
rus salatası çok az
ekmek sıfır
ama hemen şişiyorum ve ekmeksiz doyuyorum
bir de kaçamak yaptım kızıma dondurma alırken kendime de aldım((((

sabahta çegrek ekmek arası peynir şekersiz çay içtim
şimdide şekersiz bir nescafe içtim

ama bugün adet günüm bakalım daha olmadım ama akşama patlar diye düşünüyorum eğer öyle olursa 1 hafta ara vermek zorunda kalıcam zaten sabah tartıldım 200 gr fazla çıktım normalden ama ödemdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…