ben bugün çook kötüyüm zeliş yaa dün gece saat 10 gibi rahatsızlandım boğazım çok ağrısı yandı uyuyamadım gece 2 gibi filan aldığım ilacın etkisiyle uyumuşum ama 2-3 saat sonra yeniden uyandım zaten çalışıyorum da biraz daha uzanıp kalktım işe geldim hep kahvaltımı evde yaparım ama bugün kahvaltı yapmadım öğlen de 1 küçük tabak humus ve 1 dilim çavdar ekmeği yedim şu an adaçaı içiyorum boğazım için uykusuzum ve de kafa kazan gibi son 2 saat dayanıyorum eve gitmek için senin nasıl gidiyorum dün sabahtan beri bekledim ama gelmedin yoğundun sen de allah kolaylık versin cnm
aaa seninle de aynıyız o zaman hepi topu 3 kilo var verilecek yaniiii
ama bunlar daha zor oluyor yaaa
zaten az diye kasmıyor insannnnn
rica ederim canımmm
nasılsın bakalım nasıl gidiyor diyet
ben hiç diyette değil gibiyim nedense yaa çok garipp
hala motive olmadım ki
ben haftalardır zaten diyetteydim aslında çok garip çokkkkk
öncelikle çok geçmiş olsun canımmmm dikkat et kendine bu geçiş havaları hep sıkıntı oluyorrr
evet dün inanılmaz yoğundummm
birde buradaki herkes birbirini tanıyor diğer topiclerde yeni olarak bir sen varsın biraz bahsetsene kendinden
kassam 2 hafatalık işim var amaaaa nerdeeeee
haftalardır diyettteyim derken neler yapıyorsun zelişş biraz anlatır mısın ben de hiç diyette gibi hissetmiyorum kendimi zaten yaklaşık 2 yıldır sağlıklıbeslendiğimi düşünüyorum yemekleri az yiyorum ama hepsinden yiyorum mesela dünkü kahvaltıma çok demişsin yaa ben ayrıntılı yazdım yaa ondan senin gözüne çok hgelmiiştir hem kahvaltı en önemli öğün bence böyle vitaminsiz ya da proteinsiz geçirmk istemiyorum ha bir de sporu pek düzene oturtamadım aslında hergün yürümem lazımm ama hergün o modda olmuyorum maalesef günaşırı kesin yürüyorum haftasonları gün üstüste koşuyorum bilmiyorum sorun ne zayıf olamıyorum bir türlü
bahsedeyim 26 yaşındayım sağlık memuruyum kamuda çalışıyorum nöbet vs.yok ben de mesai usulü çalışıyorum sabah 08:00 akşam da 16:40 gibi çıkıyorum mersinliyim ve yine memleketimde çalışıyorum çok şükür
bahsedeyim 26 yaşındayım sağlık memuruyum kamuda çalışıyorum nöbet vs.yok ben de mesai usulü çalışıyorum sabah 08:00 akşam da 16:40 gibi çıkıyorum mersinliyim ve yine memleketimde çalışıyorum çok şükür
ya sana zeliş diyorum da sen kaç yaşındasın??merak ettim bu arada kilon bence ideal ama bence zayıf olmk değil de fit olmak daha önemli spor olmadan hareket olmadan diyet bende bir işe yaramıyor maalesef aslında akşamları yemek yemesem mi diye düşünüyorum ama bu sefer de gece uyuyama ki ben napsam yaa tüyolarına ihtiyacım var sanırım mesela sen 1 aydır kaç kilo verdin mesela aklındamı zelişşş???
hımmmm
tanıştığımıza memnun oldummmmmmmmm
oooooo çok yğun bir hayatın var Allah yardımcın olsun cnmmm ben de sıfır şeker tatlı işini pek sevmem hamurişi de ayda yıl da bir onu da kendi ellerimle yaparım hazır almam ben biraz az yesem hiç bir sorunum kalmıcak sanırım ama karralıyım ramazana kadar 1.5 ay filan tüm fazlalıklarımdan kurtulucam inşallah zaten ramazan da niyetli oluyorum ve kilo veriyorum ben ramazanda kendiliğinden belim inceliyor göbeğim eriyor çok şükür bu arada bugün saat 4te ısırgan oyu kürüne başlıyorum o da kilo verdiriyor muş öyle diyorlar deneyim göreceğim 2 hafta sürecekcanım ben 32 yaşındayımm
aslında çok doğru dediğin fit olmak lazım ama anlattım aşağıda spor yapmaya vakit yok birde benim kendi sınavlarım da var bunca iş güç arasında hangi ara spor yapayım
bütün gün oturarak çalışıyorum bende bunun katkısı büyük bu kilo alımlarında işte
bundan önceki başlayışımda yani 2 hafta kadar önce salmadan kendimi
3 haftada filan 2,5 kilo verdim
54,5 kilo ile başladım diyete 51 oldu sonra burdan arkadaş tatile gitti birlikte yapıyorduk diyeti saldım
1,5 kilo kadar almışım geçen hafta başladım yine 1 kilo kadar verip haftasonu geri almışımmm
birde şu aralar bağırsak problemim var onunda etkisi var bu artışlarda
tabi metobolizman hızlıııııı
atarsın havanııııı
oooooo çok yğun bir hayatın var Allah yardımcın olsun cnmmm ben de sıfır şeker tatlı işini pek sevmem hamurişi de ayda yıl da bir onu da kendi ellerimle yaparım hazır almam ben biraz az yesem hiç bir sorunum kalmıcak sanırım ama karralıyım ramazana kadar 1.5 ay filan tüm fazlalıklarımdan kurtulucam inşallah zaten ramazan da niyetli oluyorum ve kilo veriyorum ben ramazanda kendiliğinden belim inceliyor göbeğim eriyor çok şükür bu arada bugün saat 4te ısırgan oyu kürüne başlıyorum o da kilo verdiriyor muş öyle diyorlar deneyim göreceğim 2 hafta sürecek
mersi canımmmm
bu arada fena uyku bastırdııı
ara öğün 3 k.kayısı ve yeşilçay zamanı
ha bu arada beyaz çay çıkmış kızlar, tavsiye ederim, aynen yeşilçay gibi birçok faydası var.
afiyet olsun canımmm bende inciri ve leblebiyi yiyeyim barii
anma varya ben bu ara öğünleri yersem kilo veremem gibi geliyorya hadi hayırlısı
yeşil kahvede baya moda bu aralar
ben yeşil çaydan memnunum bakalımmm
cnm barsak problemin varsa kuru kayısı yee hatta gün kurusu diyolar daha organik bence senin problemin için daha faydalı ama sen bilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?