Bu Maç Bizim Olacak.....

öncelikle çok geçmiş olsun canımmmm dikkat et kendine bu geçiş havaları hep sıkıntı oluyorrr

evet dün inanılmaz yoğundummm

birde buradaki herkes birbirini tanıyor diğer topiclerde yeni olarak bir sen varsın biraz bahsetsene kendinden

rica ederim canımmm

nasılsın bakalım nasıl gidiyor diyet

ben hiç diyette değil gibiyim nedense yaa çok garipp

hala motive olmadım ki

ben haftalardır zaten diyetteydim aslında çok garip çokkkkk

haftalardır diyettteyim derken neler yapıyorsun zelişş biraz anlatır mısın ben de hiç diyette gibi hissetmiyorum kendimi zaten yaklaşık 2 yıldır sağlıklıbeslendiğimi düşünüyorum yemekleri az yiyorum ama hepsinden yiyorum mesela dünkü kahvaltıma çok demişsin yaa ben ayrıntılı yazdım yaa ondan senin gözüne çok hgelmiiştir hem kahvaltı en önemli öğün bence böyle vitaminsiz ya da proteinsiz geçirmk istemiyorum ha bir de sporu pek düzene oturtamadım aslında hergün yürümem lazımm ama hergün o modda olmuyorum maalesef günaşırı kesin yürüyorum haftasonları gün üstüste koşuyorum bilmiyorum sorun ne zayıf olamıyorum bir türlü

bahsedeyim 26 yaşındayım sağlık memuruyum kamuda çalışıyorum nöbet vs.yok ben de mesai usulü çalışıyorum sabah 08:00 akşam da 16:40 gibi çıkıyorum mersinliyim ve yine memleketimde çalışıyorum çok şükür

ya sana zeliş diyorum da sen kaç yaşındasın??merak ettim bu arada kilon bence ideal ama bence zayıf olmk değil de fit olmak daha önemli spor olmadan hareket olmadan diyet bende bir işe yaramıyor maalesef aslında akşamları yemek yemesem mi diye düşünüyorum ama bu sefer de gece uyuyama ki ben napsam yaa tüyolarına ihtiyacım var sanırım mesela sen 1 aydır kaç kilo verdin mesela aklındamı zelişşş???

kassam 2 hafatalık işim var amaaaa nerdeeeee

dimi yaaa bende haftasonu zıvanadna çıkıyorum resmen geçen hafta 900 gram verdim haftasonu 2 günde 1 kilo almışım bu kadar dengesizim yani

ya aslında şurdan başlamak lazım ben 2 yıl önce sigarayı bıraktım ve o zamandan beri hep bir kilo artışı başladı, diyet yapıyorum bırakınca hooop geri alıyorum böyle böyle geçti 2 yıl öncesdinde sadece doğum sonrasında diyet yapmıştım sadece pek kilo almıyordum zaten..

Şimdi artık genelde 5 civarı alıp diyete başlıyorum veriyorum hooopp yine alıyorum veriyorum şeklinde devam ediyor diyet hayatım...

Benim çalışma saatim uzun 8-18 çalışıyorum ama evim işten çok uzak evden 6.30 da çıkıp akşam 8 gibi dönüyorum.

7 yaşında oğlum var 2. sınıfa gidiyor

malum koşuşturmalar işte ev, iş, okul, çocuğun ödevleri, spora hiç ama hiç zamanım yok düşün hayatımda tv yok nerdeyse zaman yok çünkü...

Bu yüzden mecburen kiloyu ancak yemekten keserek verebiliyorum yemeyerek yani,

eskiden sabahları 2 poğaça yerdim sonraları bunu sandviçe çevirdim daha sonra kepeli sandviç şimdilerde ise sütle müsli yiyorum sadede

ekmeği tamamen kestim haftasonları kahvaltıda yiyorum sadece

şekeri kestim hiç kullanmıyorum

kek, börek vs yok ancak haftasonları bazen işteee

böyle yani bende durumlar

haaa birde hafta içi genelde akşamları yemeği salata ayran yada yoğurtla geçiştiriyorumm

hımmmm

tanıştığımıza memnun oldummmmmmmmm

canım ben 32 yaşındayımm

aslında çok doğru dediğin fit olmak lazım ama anlattım aşağıda spor yapmaya vakit yok birde benim kendi sınavlarım da var bunca iş güç arasında hangi ara spor yapayım

bütün gün oturarak çalışıyorum bende bunun katkısı büyük bu kilo alımlarında işte

bundan önceki başlayışımda yani 2 hafta kadar önce salmadan kendimi

3 haftada filan 2,5 kilo verdim

54,5 kilo ile başladım diyete 51 oldu sonra burdan arkadaş tatile gitti birlikte yapıyorduk diyeti saldım

1,5 kilo kadar almışım geçen hafta başladım yine 1 kilo kadar verip haftasonu geri almışımmm

birde şu aralar bağırsak problemim var onunda etkisi var bu artışlarda

oooooo çok yğun bir hayatın var Allah yardımcın olsun cnmmm ben de sıfır şeker tatlı işini pek sevmem hamurişi de ayda yıl da bir onu da kendi ellerimle yaparım hazır almam ben biraz az yesem hiç bir sorunum kalmıcak sanırım ama karralıyım ramazana kadar 1.5 ay filan tüm fazlalıklarımdan kurtulucam inşallah zaten ramazan da niyetli oluyorum ve kilo veriyorum ben ramazanda kendiliğinden belim inceliyor göbeğim eriyor çok şükür bu arada bugün saat 4te ısırgan oyu kürüne başlıyorum o da kilo verdiriyor muş öyle diyorlar deneyim göreceğim 2 hafta sürecek

ara öğün 3 k.kayısı ve yeşilçay zamanı
ha bu arada beyaz çay çıkmış kızlar, tavsiye ederim, aynen yeşilçay gibi birçok faydası var.

hııım dene bakalım işe yarayacak mı

bende bu hafta ayran detoksu yapacaktım 2 günlük ama arkadaş bulamadım

yanlızda başlayamadım iştee

mersi canımmmm

bu arada fena uyku bastırdııı

kıvrıl kızzz bir köşeye nolcek sankimmmm

ara öğün 3 k.kayısı ve yeşilçay zamanı
ha bu arada beyaz çay çıkmış kızlar, tavsiye ederim, aynen yeşilçay gibi birçok faydası var.

afiyet olsun canımmm bende inciri ve leblebiyi yiyeyim barii

anma varya ben bu ara öğünleri yersem kilo veremem gibi geliyorya hadi hayırlısı

yeşil kahvede baya moda bu aralar

ben yeşil çaydan memnunum bakalımmm

benm de uyumam lazımmm gözlerimi zor açık tututyorum dün gece 3 saat uyursam olacağı budur!!

cnm barsak problemin varsa kuru kayısı yee hatta gün kurusu diyolar daha organik bence senin problemin için daha faydalı ama sen bilirsin..

cnm barsak problemin varsa kuru kayısı yee hatta gün kurusu diyolar daha organik bence senin problemin için daha faydalı ama sen bilirsin..

bunu biliyordum asında gidip incir kurusu aldım keşke kayısı alsaydım

zaten inirleri bu akşam kp re vericem çok şekerli olmuyıor böyle yaaa

kilo vermek yerine alıcam yoksaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…