Bu Maç Bizim Olacak.....

hee.tamam ..başarılar eylülümmmmmmmmmmmmmmmm

sağol canım inşallah başarırım

bir de babam götürüyor sınavlara arabada yalnız olacağız ve bana sevgilimle ilgili şeyler sorucak eminim %100 bir de ailesini de öğrendi ya ay ne yapıcam ben :18::18::132:

başka önerebileceğiniz birşey var mı ekimde düğünüm var 8 kilo vermem gerek :'(

kız eylül sen ayrıldık demedi miydin..ailesini nasıl öğrendi ..kimden öğrendi:26::26::26:

günaydın eylül
bilmiyor demi hala
peki söyleyecekmisin anlatcakmsn

ekmek yeme durumun nasıl bak ben eskiden 3 öünde de ekmek yerdim 1 er dilim öle çok da değildi ama 2 haftadır sadece sabah kahvaltıda 1 dilim çavdar ekmeği yiyorum öğlen ve akşam yemiyorum bu şekilde bile kaloriyi azaltmış olursun ve kilo verirsin zaten bu arada yaşın kaçtı

kaç kilosun..kaç kilo olmak istiyorsun..

bol bol sebze ye..turşu kavurması seviyorsan onu ye..ben 1 haftadır ondan yiyorum akşamları eve gidince.annem yapıyordu...kilo verdim sanki..
ama annemi yolladık dün sabah..çocukları da bakıcıya bırakıyoruz artık 4 gündür..

sabahları güzelce kahvaltını yapıyorsun tatlım .ondan sonra yatana kadar her acıktıgında yesil elma yiyorsun .cay serbest bir de. Günde 2 kiloa yakın yiyebilirmissin .

ara öğünler de 1 yeşil elma 1 fincan yeşil çay metobılizmayı hızlandırıırrr bilginizeeeeee

sabahları güzelce kahvaltını yapıyorsun tatlım .ondan sonra yatana kadar her acıktıgında yesil elma yiyorsun .cay serbest bir de. günde 2 kiloa yakın yiyebilirmissin .

ay canım ya..ben hayatta yiyemem..2 elmadan sonra dişlerim çok sızlıyor..ekşi şeyler dişlerimde sızlama yapıyor..ısıramıyorum..

gerçi kilo vermeye ihtiyacım da yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…