Bu Maç Bizim Olacak.....

Yazarım canımmm

bekliyommmmmm

cnm regl şişkinlğidirr

bitki çaylarını günde 2 fincandan fazla tüketmeeee

birde akşam yatmana 2 saat önceden yeme işlemini bırakkk

günaydın tatlımmmm afiyet olsun hem de ellerine sağlık amma yağmur kötü olmuş gerçekten en sinir olduğum şeyy camları tertemiz silersin bir yağmur yağar mahvolur

evet adet öncesi şişkinlik olur..o yüzden güvenme o tartıya şu an.
neden normal çay yok diyette..zararlı mı ki

evet diyetisyenim çok şekerli içtiğim için şekeri azalt dedi bende şekersiz içemiyorum dedim hiç içme o zaman dedi

sen çok çalışmışsın baby yaaaa ben de de ip var ama daha düzene oturtamadım sen sayıyorsun demek ipi ben de dakikayla yapıyordum ben de sayayım bundan sonra hem hesabımı da bilmiş olurum

Bende anlamadımm :44:

Günaydınnnnnnnnnnnnn :99::99::99::99::99:

Neyli poğaçaaa :)

Günaydınnnn tost yiyorum ve tokluk hissi veren bitkisel ilacımı içeceğimm :82:

günaydınnnnnnnn kızz ne ilacı bu içme bence yararından çok zararı vardır ilaç sonuçta illaki kimyasal var içinde iştahım kapansın diyorsan yeşil çay iç birebir

sana demedi tatlım eylül 2 taencik mekik çekmiş yaaaa ona diyor çyle yormasaydın kendini die

ya tabiki de güzelim ben de diyecektim adet misin ya da adet mi olucan diye vücut ödem yapmıştır kilo değildir o sudur su çok takılma ben de adet öncesiyim şuan biryerlerden patlayacak gibiyim sana tavsiyem sporunu yürüyüşünü sakın bırakma ve su içimini arttır

o çay ama bağarsaklarımı çalıştırıyor onun sayesinde lavobaya çıkabiliyorum

işte o çaylar bağırsaklarını zamala tembeleştiriir

bağırsakların için

akşama bir bardak suya 2 kuru kaysı ve 1 kuru erik ısla üsütünü kapat

sonra sabah kalıkınca da o suyu içi sonrda kaysı ve eriği yee

akşamları veya gün içerisnde karnına masaj yapppp

veya

bilmem bilirmisinizz

bu ev yoğurtu yapıldığında

onu süzme yoğur yaparken süzülen suyu var o da çok faydalıı

yani çaylar şişkinli ve gaz yapar canmmmm

Sen çok çalışmışsın baby yaaaa ben de de ip var ama daha düzene oturtamadım sen sayıyorsun demek ipi ben de dakikayla yapıyordum ben de sayayım bundan sonra hem hesabımı da bilmiş olurum

aman dakika bana bitmeyecek gibi geliyorrrrrrrr

zararlı mı bitki çayının fazlası

evet cnmmmmmmmmmm

sen sadece günde 2 veya 3 fincan yeşil çay iççççç

adet döneminde yapılan spor

daha fazla yağ yakımın olurrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…