o çay ama bağarsaklarımı çalıştırıyor onun sayesinde lavobaya çıkabiliyorum
napıyon lili
kızlar günaydın
Açık ve net şekilde :1 haftadır yediklerime dikkat ediyorum abur cubur hiç yemedim ve normal çay bile içmiyorum sadece bitki çayı içiyorum(diyetisyen önerdi) artı birde hergün 1 saati geçkin yürüyüş yapıyorum ama 2 kilo aldımmmmmmmm......Ama adet haftam onun etkisi olur mu bilmiyorum:26::26:
günaydınnnnnnnn kızz ne ilacı bu içme bence yararından çok zararı vardır ilaç sonuçta illaki kimyasal var içinde iştahım kapansın diyorsan yeşil çay iç birebir
zararlı mı bitki çayının fazlası
adet döneminde yapılan spor
daha fazla yağ yakımın olurrrrr
Kızlarr yoğunum alıntı yapamıypm tek tek..
Bitkisel ilaç kimyasal içermiyor..
Bizim şirket eczanelere satıyor..
10 gün kullanınca etkisini gösteriyormuş..
Sonra tokluk hissi verdirtiyormuş..
Kızlarr yoğunum alıntı yapamıypm tek tek..
Bitkisel ilaç kimyasal içermiyor..
Bizim şirket eczanelere satıyor..
10 gün kullanınca etkisini gösteriyormuş..
Sonra tokluk hissi verdirtiyormuş..
Topic sizlere emanet çoook yoğunum kızlarrr 2 hafta daha böyle devam edecek maalesseff
Birde 2 gün diş ağrısı çekip üzerine diş operasyou geçirdim dikişler var damağımda ve hala ağzımı rahat açamıyorum, esneyemiyorum gülemiyorum
Diyete gelince bu hafta neredeyse hep sıvı beslenmeme rağmen bir önceki haftanın kilolarını görüyorum tartıda çünkü reglim yaklaşıyor bir kaç gün kaldı en fazla...
Bende durumlar genel olarak böyle inanılmaz yoğunum ordan oraya koşturmakla geçiyor günüm çok yorgunummm
Hepinizi kocaman öpüyorummm
işte o çaylar bağırsaklarını zamala tembeleştiriir
bağırsakların için
akşama bir bardak suya 2 kuru kaysı ve 1 kuru erik ısla üsütünü kapat
sonra sabah kalıkınca da o suyu içi sonrda kaysı ve eriği yee
akşamları veya gün içerisnde karnına masaj yapppp
veya
bilmem bilirmisinizz
bu ev yoğurtu yapıldığında
onu süzme yoğur yaparken süzülen suyu var o da çok faydalıı
yani çaylar şişkinli ve gaz yapar canmmmm
aman dakika bana bitmeyecek gibi geliyorrrrrrrr
evet cnmmmmmmmmmm
sen sadece günde 2 veya 3 fincan yeşil çay iççççç
bende hayatta şekerli çay içememhe ondan.ben şekersiz içiyom çayı..o zaman serbest bana.
senin menü yine çerezlerdircanım..iyiyim..geldim işte..
karnım ağrıyırrrrrrr...malum gün.
acıktım aynı zamanda.:26::26::26::26:
Topic sizlere emanet çoook yoğunum kızlarrr 2 hafta daha böyle devam edecek maalesseff
Birde 2 gün diş ağrısı çekip üzerine diş operasyou geçirdim dikişler var damağımda ve hala ağzımı rahat açamıyorum, esneyemiyorum gülemiyorum
Diyete gelince bu hafta neredeyse hep sıvı beslenmeme rağmen bir önceki haftanın kilolarını görüyorum tartıda çünkü reglim yaklaşıyor bir kaç gün kaldı en fazla...
Bende durumlar genel olarak böyle inanılmaz yoğunum ordan oraya koşturmakla geçiyor günüm çok yorgunummm
bende hayatta şekerli çay içemem
senin menü yine çerezlerdir
benimde yaklaşıyor canımmmm
topic sizlere emanet çoook yoğunum kızlarrr 2 hafta daha böyle devam edecek maalesseff
birde 2 gün diş ağrısı çekip üzerine diş operasyou geçirdim dikişler var damağımda ve hala ağzımı rahat açamıyorum, esneyemiyorum gülemiyorum
diyete gelince bu hafta neredeyse hep sıvı beslenmeme rağmen bir önceki haftanın kilolarını görüyorum tartıda çünkü reglim yaklaşıyor bir kaç gün kaldı en fazla...
hepinizi kocaman öpüyorummm
hee evet bildin..
Fındık , kuru üzüm. 2 şeftali , 1 koca ekşi elma..ama markete gitcem öğlen..piskevit alırım belki çayın yanına.:26:
benim burda bi arkadaş kullanıyor..ama kilosunda ve tokluk hissinde bi değişiklik yok..
doktor var ya bi tane ..onun reklamını yaptığı ilaçtan aldı.
Bu ilaçta 15 gün sonra etkisini gösteriyormuş
bende hayatta şekerli çay içemem
senin menü yine çerezlerdir
benimde yaklaşıyor canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?