Bu Maç Bizim Olacak.....

ben çok acıktım ama yaaaa öğlen arasını bekliyorum sabırsızlıkla ara öğün yapmadım bugün ondan herhalde canım istememişti ama şimdi de yiyemem zaten bu arada boğaz ağrım nezle başlangıcıymış sabahtan beri kafam kazan gibi 100 kere hapşırdım heralde

ilk diyette 2 ay sürmedi sanırım 64 lerdeydim

bi ara verdik bu ikinci diyetimiz 3 hafta oldu şuan 59lardayım
ooo doğru yoldasın vefam..

bizim trabzonlu bir komşumuz taze fasülye turşusunu kavuruyordu süper bir lezzetti tadı hala damağimda ebn çok beğenmiştim tadını
aa taze fasülye turşusu olacak zaten..yada fasulyeli karışık turşu..annem yapar benim.
laz derken nerlisin benm de dedem laz ben ded e o kan var yani trabzondan göçmüş gelmiş annemin bbabaannesi
evet benim annem de trabzon of 'lu
babam aslen artvin Arhavi canımcığım..
ayyy canınmı çektiii:26::26::26::26:

bayılırım bizde yaparısss
afiyet olsun..yok mu evde turşun ,yap akşama.

ay ben de çok feci açım..kahvaltıyı yapamadım çocuklarla koştura koştura çıktık..bakıcıya bıraktık..biri suyunu unuttu.biri çantasını almadı..okul kıyafetleri vs ..kahvaltı istediler ..hazırladım..yedirdim..kendimi unutmuşum..1 parça kek ısırabildim sadece..çok açım..ama mesai arkadaşım bir erkek ve birşeyler yiyemiyorum..çok açım..kantin de kapanmış..finaller bitti..öğrenci kalmadı..kantin kapattı..en yakın markete gitmem lazım..yemek yemek...
yemek de gelmiyor artık bize..öğrenci gidince yemekhane yemek getirmiyor bize..kendimiz ne bulursak artık.

haa sen öyle kıvır ordan

kız o kadar anlattım ama aşkolsun resimli anlatayım bak

kullanıcı kontrol paneline gir sol da imzani değiştir var tıkla

ordan insert image ye bas bak işaretledim resimde

mesela bu resmi koycan ya resme sağ tıkla resim url sini kopyala ya bas

sonra insert image den url yi yapıştır oraya

sonra OK bas sonra da imzamı kaydet dee

Son düzenleyen: Moderatör:

geçmiş olsun..meyveyi hiç unutma ,,ye her gün..diyet miyet meyveye sökmez hee..yemen lazım..

kız sana dün iki kez sordum niye vp vermedin .sen yaza cekiliş topiğinde niye sinirlendin ?

yaa çekilişe katılanlar arasında tartışma yaşandı bir ik kişi hediyesini göndermedi hala o yüzden sinirler gerildi bana hediye gönderen kişi de bana sataştı bende delirdim

ya bizim aşçı hergün ya makarna ya pilav yapıyor
eee 12 de yemek akşama kadar da acıkıyorum
illa biraz yiyorum
bugün mesela börek varmış
napiciim ben

:44::44::44::44::44:

nedne kahvaltı yapmadın herhalde acıkırsın

almıycam uleynnn
eylül demek okumamışsın mesajımı..alıntı yapıyorum mesajımdan ..aha da bu yüzden yapamadım kahvaltı.
"
ay ben de çok feci açım..kahvaltıyı yapamadım çocuklarla koştura koştura çıktık..bakıcıya bıraktık..biri suyunu unuttu.biri çantasını almadı..okul kıyafetleri vs ..kahvaltı istediler ..hazırladım..yedirdim..kendimi unutmuşum..1 parça kek ısırabildim sadece..çok açım..ama mesai arkadaşım bir erkek ve birşeyler yiyemiyorum..çok açım..kantin de kapanmış..finaller bitti..öğrenci kalmadı..kantin kapattı..en yakın markete gitmem lazım..yemek yemek...
yemek de gelmiyor artık bize..öğrenci gidince yemekhane yemek getirmiyor bize..kendimiz ne bulursak artık.
"

tammam mı eylüll,,ondan çok feci acımmmm
kahvaltı yapmalısın ama
şimdi kurt gibi açsın
çok kaçırırsan nolcak

canımcım yukarıyı okursan kahvaltıyı yapamadığımı anlarsın.
alışmamız lazım..ilk kez çocukları topyekün çıkarıp bakıcıya bırakıyoruz..zamanı ayarlayıp da kahvaltımı yapamadım bü yüzden.

açım..fazla kaçmaz ki..zaten 51 kiloyum..kaçsa da sorun değill..

anladım cano ne bu şiddet bu celal :18::18:

güzel bir öğlen yemeği ye bar,i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…