ben imzaya resim bile koyamadım daha hahahahaha :)
yoksa karadenizlimisinnn
sağol canımmm onun uzu kaçar ben hiç bulaşmim
ahahaah ne koymuş oraya yaaa
ooo doğru yoldasın vefam..ilk diyette 2 ay sürmedi sanırım 64 lerdeydim
bi ara verdik bu ikinci diyetimiz 3 hafta oldu şuan 59lardayım
aa taze fasülye turşusu olacak zaten..yada fasulyeli karışık turşu..annem yapar benim.bizim trabzonlu bir komşumuz taze fasülye turşusunu kavuruyordu süper bir lezzetti tadı hala damağimda ebn çok beğenmiştim tadını
evet benim annem de trabzon of 'lulaz derken nerlisin benm de dedem laz ben ded e o kan var yani trabzondan göçmüş gelmiş annemin bbabaannesi
afiyet olsun..yok mu evde turşun ,yap akşama.ayyy canınmı çektiii:26::26::26::26:
bayılırım bizde yaparısss
ben çok acıktım ama yaaaa öğlen arasını bekliyorum sabırsızlıkla ara öğün yapmadım bugün ondan herhalde canım istememişti ama şimdi de yiyemem zaten bu arada boğaz ağrım nezle başlangıcıymış sabahtan beri kafam kazan gibi 100 kere hapşırdım heralde
haa sen öyle kıvır ordan
ben çok acıktım ama yaaaa öğlen arasını bekliyorum sabırsızlıkla ara öğün yapmadım bugün ondan herhalde canım istememişti ama şimdi de yiyemem zaten bu arada boğaz ağrım nezle başlangıcıymış sabahtan beri kafam kazan gibi 100 kere hapşırdım heralde
evet ama yemekte ağır şeyler var salata bölümünde zeytinyağlı dolma varmış ondan da alırım :26::26:
kız sana dün iki kez sordum niye vp vermedin .sen yaza cekiliş topiğinde niye sinirlendin ?
deme ya ,,zeytinyağlı dolma mı var mış
yaa çekilişe katılanlar arasında tartışma yaşandı bir ik kişi hediyesini göndermedi hala o yüzden sinirler gerildi bana hediye gönderen kişi de bana sataştı bende delirdim
evet yemekte de orman kebabı falan nasıl dayanıcam:2:
:44::44::44::44::44:
ne bileyim ki eylül..ben de çok feci açım..kahvaltı yapamadım..aşağda yazdım..yani öyle açım ki klavyeyi kemirmek istiyorum ..:2::2::2::2::2::2:
ne bileyim ki eylül..ben de çok feci açım..kahvaltı yapamadım..aşağda yazdım..yani öyle açım ki klavyeyi kemirmek istiyorum ..:2::2::2::2::2::2:
ya bizim aşçı hergün ya makarna ya pilav yapıyor
eee 12 de yemek akşama kadar da acıkıyorum
illa biraz yiyorum
bugün mesela börek varmış
napiciim ben
eylül demek okumamışsın mesajımı..alıntı yapıyorum mesajımdan ..aha da bu yüzden yapamadım kahvaltı.:44::44::44::44::44:
nedne kahvaltı yapmadın herhalde acıkırsın
almıycam uleynnn
kahvaltı yapmalısın ama
şimdi kurt gibi açsın
çok kaçırırsan nolcak
ya bizim aşçı hergün ya makarna ya pilav yapıyor
eee 12 de yemek akşama kadar da acıkıyorum
illa biraz yiyorum
bugün mesela börek varmış
napiciim ben
anladım cano ne bu şiddet bu celal :18::18:eylül demek okumamışsın mesajımı..alıntı yapıyorum mesajımdan ..aha da bu yüzden yapamadım kahvaltı.
"
ay ben de çok feci açım..kahvaltıyı yapamadım çocuklarla koştura koştura çıktık..bakıcıya bıraktık..biri suyunu unuttu.biri çantasını almadı..okul kıyafetleri vs ..kahvaltı istediler ..hazırladım..yedirdim..kendimi unutmuşum..1 parça kek ısırabildim sadece..çok açım..ama mesai arkadaşım bir erkek ve birşeyler yiyemiyorum..çok açım..kantin de kapanmış..finaller bitti..öğrenci kalmadı..kantin kapattı..en yakın markete gitmem lazım..yemek yemek...
yemek de gelmiyor artık bize..öğrenci gidince yemekhane yemek getirmiyor bize..kendimiz ne bulursak artık.
"
tammam mı eylüll,,ondan çok feci acımmmm
canımcım yukarıyı okursan kahvaltıyı yapamadığımı anlarsın.
alışmamız lazım..ilk kez çocukları topyekün çıkarıp bakıcıya bırakıyoruz..zamanı ayarlayıp da kahvaltımı yapamadım bü yüzden.
açım..fazla kaçmaz ki..zaten 51 kiloyum..kaçsa da sorun değill..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?