Bu Maç Bizim Olacak.....

yanlış olduğunun farkındayım ama ne yapımm zaman yok yer yok

yok yani bende olmadı çünkü ben günde 30-40 tane yapıyorum..
bide yatmadan öncede ya da uzanırken yan yatıp 20defa sağ 20 defada sol bacağımı çalıştırıyom kas gibi olmasın zayıf ve sıkı görünsün die..

oluruz herhalde ilk etapta çok inandırıcı gelmiyo ama benim kalcalar iyi yani onu söyleyebilirim

hay maşallah canım, koşarak merdiven çıkmak mı, ben yürüyerek zor çıkıyom kız
kaç yaşındaydın canım bu arada, kaç kg. sın?
Valla süpersin canım.

evet haklısınnn bundan sonra daha dikkat etcem

hangi başka program ne yaptın kiiiiiiiiiii

şöyle yaptım 40 tane bana yetiyor bence çünkü yanmayı hissediyorum hergün 35 ila 40 arasında yapıyorum ben o kadar çok arttıramam yavaş yavaş zarar vermeden yapıyorum..

aa tabi cnm merdiven inip çıkmak bacak ve kalça kaslarını kuvvetlendirir ben de merdivenleri hayatta tek tek inip çıkmam çifter çifter çıkarım bu şekilde daha çok sıkılaşyormuş sen de dene

bende öyle yapıyorum canım

ne yapıyorsunuz???????? banada anlatın

Allah Allah sen çok kızmışsın belli o da senin gibi imat ederse ikiniz de aç kalırsınız en iyisi dışarı yemeğe çıkın birlikte öle küs küs durulur mu kız buzları eritirsiniz

ben onla balkona bilen çıkmam ne yemeği pehhh

şöyle yaptım 40 tane bana yetiyor bence çünkü yanmayı hissediyorum hergün 35 ila 40 arasında yapıyorum ben o kadar çok arttıramam yavaş yavaş zarar vermeden yapıyorum..

hımmm standart ama hergün yaptın ben de öle deniyim bakim hergün 50 yaparım benm için ideal yapabiliyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…