günaydınnnnnnnnnnn allah kabul etsin güzellikkkkk full mu niyetlisin bu hafta???
günaydın canım, sağol.
Sen de mi reglsin yasmin niye hiç kilo vermeedin:26::26::26:
Günaydın canım, hoşgeldin.
kelebekimmm hamişşş olmayasınnnn
kelebekimmm hamişşş olmayasınnnn
Bacımmm diyette en azimli sen ile zelişsin
hele sen bişey yemiyorsun 500 ip atlıyosun gr vermemişsin nasıl oluyor bu işş yaaa anlamadımm:44::44::44::44:
c.tesi gecesi eşimle sahile felan gittik gezdik evden çıkmadanda evde yemek yemiştik ben çok yemişim hiç açlık yoktu eve giderkende eşim acıktım bişeyler yiyelim dedi ben aç değilim dedim..
çorbacıya gittik oturdum kelle paça siparişi verdim koca bakır tabakta bolll sarım sak ve sirkeli kelle paça içtim ve aç değildim..
pazar günüde sinemaya gittik canım mısır istemedi filmden öncede bişeyler yemiştik..
filmin ortasında mısır kokuları yüzünden canım acayip mısır çekti bide cola kovada mısır aldırttım 2 tanede kutu kola istedim ..
sapıttı midem iyicene..
buğulu bakınca hamilemi olunuyormuş :44::44::44::44:bilmiyom kii canım ya olabilir mi kii..
dünde alt komşum halı yıkıyodu yardıma gideyim dedim bana hortum bile tutturmadılar..
sen hamile olabirsin dedi ne alakası var dedim gözlerin buğulu buğulu bakıyo nemli dedi..
çok enteresan değil mi..
vallahiii saydıkça benim iştahımı açacaksın,,hâlbuki hiç kelle paça hiçç yemem
c.tesi gecesi eşimle sahile felan gittik gezdik evden çıkmadanda evde yemek yemiştik ben çok yemişim hiç açlık yoktu eve giderkende eşim acıktım bişeyler yiyelim dedi ben aç değilim dedim..
çorbacıya gittik oturdum kelle paça siparişi verdim koca bakır tabakta bolll sarım sak ve sirkeli kelle paça içtim ve aç değildim..
pazar günüde sinemaya gittik canım mısır istemedi filmden öncede bişeyler yemiştik..
filmin ortasında mısır kokuları yüzünden canım acayip mısır çekti bide cola kovada mısır aldırttım 2 tanede kutu kola istedim ..
sapıttı midem iyicene..
bizde azimliyik:122::122:
bacımmm diyette en azimli sen ile zelişsin
hele sen bişey yemiyorsun 500 ip atlıyosun gr vermemişsin nasıl oluyor bu işş yaaa anlamadımm:44::44::44::44:
bu aralar iştahın açık demek ki canım olur öyle arada
buğulu bakınca hamilemi olunuyormuş :44::44::44::44:
enretesann
vallahiii saydıkça benim iştahımı açacaksın,,hâlbuki hiç kelle paça hiçç yemem
bebiş gelebilir desenee
canım acaba sen beni gıcık etmeye felan mı çalışıyon
Ah canım yaaa, sinirliyken başka bişeye odaklanmaya çalışsan sanırım iyi olacak.sabah 1 simiti domates salatalıkla götürdüm:26::26::26::26:
ben sinirliyken çok yerimmm
birde regl dönemiii:26::26::26::26:
hepsi üstüste geldi Alllahımmm sabırr
öğlene ekmek yok
Allah kabul etsin canım oruçlarını, maşallah azimlisin. Ben de tutmak istiyrum da, başağrısından korkuma tutmadım:26:teşekkürler cnmm
perşembe berat kandili
bugunden başladımm
inş. Tutacam cumaya kadarrrr
yok canmı
daha yeni bitti c.tesiiii
ne alaka yahu :26: insanın bazen iştahı açılır ya o yüzden dedim ne oldu ki :26::26:
ne olcak kii insan der ki belki hamilesindir gaddar insan....
bu sabahta canım profiterol çekti sabahın 9unda onu yedim bak normal midir sence?
ahh bi engel olabilsemmm canımmAh canım yaaa, sinirliyken başka bişeye odaklanmaya çalışsan sanırım iyi olacak.
Allah kabul etsin canım oruçlarını, maşallah azimlisin. Ben de tutmak istiyrum da, başağrısından korkuma tutmadım:26:
ödemini bu hafta atacaktır belki vücut, bozmadan devam et bakalım.
ne olcak kii insan der ki belki hamilesindir gaddar insan....
Bugun pek uykulu bir halim varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben bugün kendimi tarif bile edemiyorum yaseminnn
Pompişkooo naberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?