Bu Maç Bizim Olacak.....

offf yaaa şurda 20 günüm var 60 olmalıyım hiç değilse

napıyosun kız kelebekkk

aynen ben de ramazana kadar 60 olmalıyım ya birde verilecek kilo miktarı az olunca daha zor veriliyor sankiiiiiiiiii

Son düzenleme:
günaydın biriciğimmmmmmmmmmmmmmmmm vefa regl ben regl sen de regsin nasıl aynı anda hasata olmuşuz ya evet aynen o yüzden ödem var şuan zaten kaç gündür şiştim dün patladı sonunda nihayet hem de 3 gün erken oldum anlamadım ben ayın 12sinde bekliyordum kendilerinii

Günaydın

iyi haftalarrrrrınız bereketli işleriniz olsunnnn

kilomda değişklik yok 68 kggggggg

bu hafta menü paylaşmıyacağımm çünkü niyetli olacağımm

bilgilerinize sunulurrr

Hello Kızlar
Ben yazılanları yeni okuyorum ,bende diet konusunda desteğe acaip ihtiyacım var.
Bende reglim 3.günündeyim ,regl evet ödeme yapıyor ,en güzeli bitki çayları içip regl bitene kadar tartılmamak

Günaydın

bilgilerinize sunulurrr
günaydınnnnnnnnnnn Allah kabul etsin güzellikkkkk full mu niyetlisin bu hafta???

Hello Kızlar
Ben yazılanları yeni okuyorum ,bende diet konusunda desteğe acaip ihtiyacım var.
Bende reglim 3.günündeyim ,regl evet ödeme yapıyor ,en güzeli bitki çayları içip regl bitene kadar tartılmamak

değil mi ama saol cnm bilgin için bend e tartılmıyım en iyisi moralim bozuldu zaten sabah sabah biliyorum niye öle olduğunu ama gel de beynime anlat

Günaydın

bilgilerinize sunulurrr
günaydın canım, sağol.
Sen de mi reglsin yasmin niye hiç kilo vermeedin:26::26::26:

Hello Kızlar
günaydın canım, hoşgeldin.

e sen geçen hafta tartılmamışsın şimdi listeye baktım da hep mi 63 tesin yani hiç azalma eksilme olmadımı 2 haftadır kızzzzzzz

kız yokkk 64 düm bi ara o listeden sonra şimdi yine 63 oldum :2::2:

deneme kızlarrrr yaz ıstilini değiştridim.
ama olmamış sankim:26::26::26:

Son düzenleme:

kelebekimmm hamişşş olmayasınnnn

sabah 1 simiti domates salatalıkla götürdüm:26::26::26::26:

ben sinirliyken çok yerimmm

birde regl dönemiii:26::26::26::26:

hepsi üstüste geldi Alllahımmm sabırr

öğlene ekmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…