hımmm yinede emin ol canımm doktora git istersen
hımm neyse bakalım hayırlısı olsun değilimdir ama hep kesin hamileyimdir diyom olmuyom gene değilimdir yanii..
hımmm yinede emin ol canımm doktora git istersen
hımmmmm :44::44::44:reglim geçmedi o yüzden testte çıkmazmış herkes öyle diyo..
offf yaaa şurda 20 günüm var 60 olmalıyım hiç değilse
napıyosun kız kelebekkk
günaydın biriciğimmmmmmmmmmmmmmmmm vefa regl ben regl sen de regsin nasıl aynı anda hasata olmuşuz ya evet aynen o yüzden ödem var şuan zaten kaç gündür şiştim dün patladı sonunda nihayet hem de 3 gün erken oldum anlamadım ben ayın 12sinde bekliyordum kendileriniiÇok zamanım yok aslında birazdan toplantıya giricem ama sabah sabah yazmak istedim
biliyorsunuz iş yoğunluğum devam ediyor önümüzdeki hafta sonuna kadar devam edecek o yüzden çok sık uğrayamıyorum aranıza biraz baktım yazılanlara çoğunluk aynı durumda anladığım kadarıyla ama asla umutsuzluğa düşmemek gerek çünkü her hafta aynı şartlarda tartılmıyoruz hormonal değişiklikler oluyor malumunuz tartıda görülen her rakam fazlası kilo artışı olmuyor bildiğiniz gibi...
Bende sabah tartıldım geçen hafta 50.4 iken bu hafta 50.8 gördüm yani +400 gr.
Şuan regl dönemindeyim eminim bunun etkisi var ancak geçen haftaki diş problemi nedeniyle genelde sıvı ağırlıklı beslendin ama hafta sonu işler değişti ve çığrımdan çıktım açıkçası
Yazanların notlarını aldım diğer arkadaşlarda yazsın öğlen gibi listeyi güncelleyeceğim kendim için cezalar var aklımda onları da yazıcam tabi birde diğer cezalılar var
Bu arada geçen hafta ve bugünde kilo bildirimi yapmayan arkadaşları listeden çıkarıcam...
Ben şimdi işlere döneyim sonra görüşürüz kızlarrrr
ona mı işaret oluyo ki:44::44:
yani bence ilk önce adet geccikmen olması lazım ama bilemedim ki insanın canı neden soğan ister hem de çiğ çiğ
20 kilo mu olcan
günaydınnnnnnnnnnn Allah kabul etsin güzellikkkkk full mu niyetlisin bu hafta???Günaydın
iyi haftalarrrrrınız bereketli işleriniz olsunnnn
kilomda değişklik yok 68 kggggggg
bu hafta menü paylaşmıyacağımm çünkü niyetli olacağımm
bilgilerinize sunulurrr
Hello Kızlar
Ben yazılanları yeni okuyorum ,bende diet konusunda desteğe acaip ihtiyacım var.
Bende reglim 3.günündeyim ,regl evet ödeme yapıyor ,en güzeli bitki çayları içip regl bitene kadar tartılmamak
ahahahah allah snei
günaydın canım, sağol.Günaydın
iyi haftalarrrrrınız bereketli işleriniz olsunnnn
kilomda değişklik yok 68 kggggggg
bu hafta menü paylaşmıyacağımm çünkü niyetli olacağımm
bilgilerinize sunulurrr
günaydın canım, hoşgeldin.Hello Kızlar
Ben yazılanları yeni okuyorum ,bende diet konusunda desteğe acaip ihtiyacım var.
Bende reglim 3.günündeyim ,regl evet ödeme yapıyor ,en güzeli bitki çayları içip regl bitene kadar tartılmamak
e sen geçen hafta tartılmamışsın şimdi listeye baktım da hep mi 63 tesin yani hiç azalma eksilme olmadımı 2 haftadır kızzzzzzz
kızlar günaydın
ben hiç iyi değilim kasıklarımda ve belimde ağrı var..
regli olmam imkansız ama aynı regli sancısı gibi..
birde inanılmaz soğan ve sarımsak çekiyor canım sürekli soğan sarımsak yiyorum ki soğanı çok nadir salatanın içinde yerdim şimdi elma gibi yicem utanmasam hart harttt..
ne oluyo ya bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?