Bu Maç Bizim Olacak.....

kızlar günaydın
ben hiç iyi değilim kasıklarımda ve belimde ağrı var..
regli olmam imkansız ama aynı regli sancısı gibi..
birde inanılmaz soğan ve sarımsak çekiyor canım sürekli soğan sarımsak yiyorum ki soğanı çok nadir salatanın içinde yerdim şimdi elma gibi yicem utanmasam hart harttt..
ne oluyo ya bana..

Son düzenleme:
inşallah cnm ya ben de biliyorum adetten bu fazlallık

Çok zamanım yok aslında birazdan toplantıya giricem ama sabah sabah yazmak istedim

biliyorsunuz iş yoğunluğum devam ediyor önümüzdeki hafta sonuna kadar devam edecek o yüzden çok sık uğrayamıyorum aranıza biraz baktım yazılanlara çoğunluk aynı durumda anladığım kadarıyla ama asla umutsuzluğa düşmemek gerek çünkü her hafta aynı şartlarda tartılmıyoruz hormonal değişiklikler oluyor malumunuz tartıda görülen her rakam fazlası kilo artışı olmuyor bildiğiniz gibi...

Bende sabah tartıldım geçen hafta 50.4 iken bu hafta 50.8 gördüm yani +400 gr.

Şuan regl dönemindeyim eminim bunun etkisi var ancak geçen haftaki diş problemi nedeniyle genelde sıvı ağırlıklı beslendin ama hafta sonu işler değişti ve çığrımdan çıktım açıkçası

Yazanların notlarını aldım diğer arkadaşlarda yazsın öğlen gibi listeyi güncelleyeceğim kendim için cezalar var aklımda onları da yazıcam tabi birde diğer cezalılar var

Bu arada geçen hafta ve bugünde kilo bildirimi yapmayan arkadaşları listeden çıkarıcam...

Ben şimdi işlere döneyim sonra görüşürüz kızlarrrr

offf yaaa şurda 20 günüm var 60 olmalıyım hiç değilse

napıyosun kız kelebekkk
benimde 54 olmam lazımm
20 günde zor 60 olunur
ama olunur ya neden olmasınn

hamilemisin :44::44:

Günaydınn tatlımm
günaydın canım

geçmiş olsun canım, üşütmüş olabilirsin canım, sıcak su torbası koy iyi gelir belki. SArımsak-soğanı hiç bilemedim ama:26::26::26:

pazartesi sendromunu atlatmaya calısıyozzz ,sen napıosunuzzz ??

günaydın millet !
günaydın canım.
Aynı sendrom bizde de var işte

günaydın canım,
Allah sana bol sabırlar versin canım.
Regldendir senin ki de moral bozmak yok, bence de bildirim yapmayanları çıkaralım ama değil mi, ya da mazeret bildirsin arkadaşım. Geçerli bir mazeret:26::26:

sağ ol canım hımm bilemedin demek peki canım

ağrıyı bilememde böyle canının çok çekmesi şüphelendim açıkcası :44::44::44:

diyet+akşam yememek+spor verebilirsin belkii
ahh ahhh benimdee benki hiç bu kadar kilo almamıştımm

hımm neyse bakalım hayırlısı olsun değilimdir ama hep kesin hamileyimdir diyom olmuyom gene değilimdir yanii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…