ben verdim İnşAllah devamıda gelir
Akşam yemekleri kesmek lazımm
daha çok hareket et ama 1 saat hiç durmadan yürü koş hopla zıpla ve günde 2-3 fincan yeşil çay iç bak nasıl veriyosun
inşallah cnm ya ben de biliyorum adetten bu fazlallıkaynen
günaydın canım
olsun artı olmaktan iyidir.
o kadar yemeye -200 gr.tebrikler canım.
aaaa, kesin regldendir, çünkü en çok dikkat eden sensin canım aramızda. Haftaya senden güzel bir rakam bekliyorum.
canım mnün gayet güzel sıkma canını, haftaya iyi gidecek.
Napıonuzzz eyy dostlarrrrr
hımmm bi ara böyle olur sanırım? :44:kestik bişey değişmedi
çalışıyozzzz sen napynnnNapıonuzzz eyy dostlarrrrr
offf yaaa şurda 20 günüm var 60 olmalıyım hiç değilsehımmm bi ara böyle olur sanırım? :44:
çalışıyozzzz sen napynnn
benimde 54 olmam lazımmofff yaaa şurda 20 günüm var 60 olmalıyım hiç değilse
napıyosun kız kelebekkk
hamilemisin :44:kızlar günaydın
ben hiç iyi değilim kasıklarımda ve belimde ağrı var..
regli olmam imkansız ama aynı regli sancısı gibi..
birde inanılmaz soğan ve sarımsak çekiyor canım sürekli soğan sarımsak yiyorum ki soğanı çok nadir salatanın içinde yerdim şimdi elma gibi yicem utanmasam hart harttt..
ne oluyo ya bana..
benimde 54 olmam lazımm
20 günde zor 60 olunur
ama olunur ya neden olmasınn
hamilemisin :44::44:
benimde 54 olmam lazımm
20 günde zor 60 olunur
ama olunur ya neden olmasınn
hamilemisin :44::44:
offf yaaa şurda 20 günüm var 60 olmalıyım hiç değilse
napıyosun kız kelebekkk
günaydın canımGünaydınn tatlımm
geçmiş olsun canım, üşütmüş olabilirsin canım, sıcak su torbası koy iyi gelir belki. SArımsak-soğanı hiç bilemedim ama:26::26::26:kızlar günaydın
ben hiç iyi değilim kasıklarımda ve belimde ağrı var..
regli olmam imkansız ama aynı regli sancısı gibi..
birde inanılmaz soğan ve sarımsak çekiyor canım sürekli soğan sarımsak yiyorum ki soğanı çok nadir salatanın içinde yerdim şimdi elma gibi yicem utanmasam hart harttt..
ne oluyo ya bana..
günaydın canım.pazartesi sendromunu atlatmaya calısıyozzz ,sen napıosunuzzz ??
günaydın millet !
günaydın canım,Çok zamanım yok aslında birazdan toplantıya giricem ama sabah sabah yazmak istedim
biliyorsunuz iş yoğunluğum devam ediyor önümüzdeki hafta sonuna kadar devam edecek o yüzden çok sık uğrayamıyorum aranıza biraz baktım yazılanlara çoğunluk aynı durumda anladığım kadarıyla ama asla umutsuzluğa düşmemek gerek çünkü her hafta aynı şartlarda tartılmıyoruz hormonal değişiklikler oluyor malumunuz tartıda görülen her rakam fazlası kilo artışı olmuyor bildiğiniz gibi...
Bende sabah tartıldım geçen hafta 50.4 iken bu hafta 50.8 gördüm yani +400 gr.
Şuan regl dönemindeyim eminim bunun etkisi var ancak geçen haftaki diş problemi nedeniyle genelde sıvı ağırlıklı beslendin ama hafta sonu işler değişti ve çığrımdan çıktım açıkçası
Yazanların notlarını aldım diğer arkadaşlarda yazsın öğlen gibi listeyi güncelleyeceğim kendim için cezalar var aklımda onları da yazıcam tabi birde diğer cezalılar var
Bu arada geçen hafta ve bugünde kilo bildirimi yapmayan arkadaşları listeden çıkarıcam...
Ben şimdi işlere döneyim sonra görüşürüz kızlarrrr
bise yazdık herhalde yukarı değil mi bana saksı muamelesi yapıp durmayın leynnnnnnn
günaydın canım
geçmiş olsun canım, üşütmüş olabilirsin canım, sıcak su torbası koy iyi gelir belki. SArımsak-soğanı hiç bilemedim ama:26::26::26:
günaydın canım.
Aynı sendrom bizde de var işte
günaydın canım,
Allah sana bol sabırlar versin canım.
Regldendir senin ki de moral bozmak yok, bence de bildirim yapmayanları çıkaralım ama değil mi, ya da mazeret bildirsin arkadaşım. Geçerli bir mazeret:26::26:
ağrıyı bilememde böyle canının çok çekmesi şüphelendim açıkcasıona mı işaret oluyo ki:44::44:
niye zor yaaa :113::113:
offf çok moralim bozuluyo bu konuyaaaa
ağrıyı bilememde böyle canının çok çekmesi şüphelendim açıkcası:44::44::44:
diyet+akşam yememek+spor verebilirsin belkii
ahh ahhh benimdee benki hiç bu kadar kilo almamıştımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?