Bu Maç Bizim Olacak.....

akşam sancıdan kıvranıyorum

9da geldi yemek hazırladım yedi içti bende oğlanı uyuttum saat 22,30 da geldim odaya oyuncaklar biyerde mutfakta sofra ortada bizimki oturuyor

anladı bozulduğumu diyor elleme ben yaparım elleyecek halim yok zaten kötüyüm dedim

duşa girdim yatacam bana sesleniyo bu bulaşıkları napim diye

oyyy sinirden geberecemm camdan fırlat att diyecektim

makineye yerleştir dedim

ya elinde yıkarsın yada makineye koyarsın dimi

kıt beyinli işte illa soracakk

yattım sabahkalktım boştencere ocağın üstünde kahve fincanları kepçe

güya beyefendi iş gördü bana

bende surat astım tabi

bide sancım var hala

araba ya binerken arabanın sağını çok yanaştırdığı için binemedim

sol arkaya binim dedim

niye burdan binmiyosun diyo

elimle işaret ettim baksana arabayı yanaştırmışsın nasıl kapıyı açim diye elimle gösterdim

vayy sen bana el kol hareketimi yapıyonda ne bu surat sendede yok benii elinden gelse döversinde

cvp vereceğim sus kes sesini diye bağırdı çocuk uyandı uzatmadım bende

ahh vefa ahh..
bir erkekten ,kadın gibi iş yapmasını bekleme tatlım ,cünkü hep baştan savma yapıyolar, sırf yapmış olmak için yapılıyor yani .

bencede uzatma ,basit basit şeylerden insanın siniri bozuluyor .

anlamazlarr kii haklısınnn

basit olduğu için sinirim bozuldu ya canım zaten

her yük bende yaaa vallahii nefes alamıyorum artık

yoruldummm

3-4 gündür teli arızalı elinde onunla uğraşıyor saçma sapan

garantisi var telin ver demii yokk illa kurcalıyıp garanti dışına bırakacak

varsa yoksa akvaryumu balıkları geçen gece 3 e kadar onu temizlemiş bana olsa yapmaz zaten

Kızlarrrrrrrrrrrrrrr

okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı pek zaman yok

KELEBEKKKKKKKKKKK bence sen hamileliği psikolojik olarak yaşıyorsun canım çok istiyorsun tamam ama bu bile belirtilerin sebebi olabilir biraz uzaklaşmaya çalış bu konudan gerçekten bak...

Vefa canım hepimizde oluyor bu tartışmalar söyledimya telden bizde de cumartesi akşam oldu hemde araba kullanırken nerdeyse kaza yapacaktık...

Ama ne olursa olsun ağzını bozmamalı iki tarafta ne demek "sus kapa çeneni" bunlar çok ağır tabi sende söylüyormusun ona karşı söylüyorsan oda bundan sebep yapıyor da olabilir ama çok kabaca ve çok kırıcı...

Listeyi güncelleyemedim ama halledicem birazdannn

öpüyorum hepiniziiiiii

yok canım benim öyle kaba tabirim yok sadece suratım asıktı

susarmısın artık çocuk uyandı dedim o yüzden konuşmayı sürdürmedim

akşamada öyleydi böyleydi hiçç bişey demiyeceğim kendi düşünsünnn

bizde konuşmuyoruz amannnnnn keyfi bilir napim dimi ama

teşşekürler teşekkürler canım senide tebrik ederimm
sağol canım.

canım yaaaa klasik kaba erkek milleti işte, nerde görülmüşki titiz-nazik-kibar bir koca.
Evlendikten sonra maalesef odunlaşıyorlar, üzme canını, hiç kendini sinir etmeye değmez.

biz de seni öpüyoruz canım, o yoğunluktan burayı da okumaya çalışıyorsun, olmazsa biz toplayalım bildirimleri.

evet oğlan anasıyız yaseminnn

vallahii ben oğluma ögretiyorumm cmtsi kek yaptık

malzemeleri say diyorummm tek tek sayıyor aşçı başıı

en güzeli canım, ilerde gelinin rahat eder, haliyle oğlun da rahat eder. Erkekler sanıyor ki, kendileri akıllı, iş yapmicaklar, sonra da onları da el üstünde tutacağız, yok öyle yağma ama değil mi? O yüzden canımızın istediği ne varsa yapacağız bu hayatta, istediğimizi yiyip, istediğimizi giyeceğiz, gerekirse eve temizlikçimizi alacağız, biraz da bizden kaynaklı oluyor aslında, dediğime bakmayın, ben de yapmıyom. Daha ömrümde 1 kere aldım eve temizlikçi, oysa ne kasıyon kendini ama değil mi?

1 tbk etli patlıcan yemeği
1 dilim tam buday ekmeği
cacık

erişte vardı yemedim kızlarr

oy yerim ben onuuuuu
ben her gün yiyorum yasemin teyzesi
vallaa elimizdeki bu kadar demek istemiyorum

kabullenemmiyorum işte

hepsimi aynı bunların şaka gibi yaaa

ben temizlikçinin işini beğenmiyorum içime sinmiyor

çok nadir alıyorum bende

aslında alacaksın herhaftasonu

göreceklerr e...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…