Bu Maç Bizim Olacak.....

evet benim neden öyle dedin ki?
spor yapıyom die söylediysen onu hep yapıyorum ama zayıflamak için değil sıkılaşmak ve sağlık için..

hyaır cok güzel hareketler canım kolay bişeyi yok

Bu harektleri böyle duruyon kıpırdamıyor musun hiççç :26:

Ne gülüyon kız, olamıyorum napayım,en son 4 sene önce sevgilim terketmişti, kahrımdan olmuştu. Sonra yine aynı

Hedefimiz aynı

49 çok az değil miiii :26: 50 iyi aslında yaaa kıyamam

bende 55 lerin hayalini kuruyorum

49 çok az değil miiii :26: 50 iyi aslında yaaa kıyamam

bende 55 lerin hayalini kuruyorum

49 zaten benim için ütopik, olsam olsam 50 olurum. Düğünde de 50.5 tum. İyiydi o zamanlar.

O değil de eşceğizimle ilk kez tatil yapacağız, fit olmak istiyorum.

Son düzenleme:
Ne oluyo sonra yağ mı eriyo
Plank egzersizi, eski ve en temel egzersizlerden biridir. Bu egzersizle karın bölgenizdeki “corekaslar? dediğimiz, vücudunuzun merkezindeki kas grubunu çalıştırmış olursunuz..Plank egzersizini en cazip kılan faktörlerin başında, yalnızca vücut ağırlığı kullanılarak yapılan bir egzersiz olması gelir. Yani plank egzersizi için ihtiyacınız olan tek ekipman vücudunuzdur. Bu yüzden dirsek ve ayak parmaklarınızı yere koyabildiğiniz her yerde, plank egzersizini rahatça yapabilirsiniz.
özellikle karındaki core kasını calıştırıp hafif baklava yapmamıza yardımcı olabiliyo

49 zaten benim için ütopik, olsam olsam 50 olurum. Düğünde de 50.5 tum. İyiydi o zamanlar.

O değil de eşceğizimle ilk kez tatil yapacağız, fit olmak istiyorum.

50 iyi bence de

voovv ilk tatilse haklısın canımmm

Karın bölgesimiii
Hemen yapmam lazımm

Günaydınnn hanımlarrr
günaydın canım,

boy 1.59 kilo 52.5 Hedef 49.
hey allahım yarabbim ya, bu işte bir yanlışlık var ama nerde, galiba ben yanlış topikteyim hep 2-3 kg. vermek isteyenler ya da fit olanlar geliyo buraya

ben bu topikte kilo almaya çalışıyorum Lavin senide kabul ederler beni bile ettilerse

kendim takip ediyorum tatlım

sıkılaştırıyomuş bir sürü faydası varmış kolayda zaten kalkınca araya sıkıştırıveriyorum
kolay gelsin canım sana.

evet benim neden öyle dedin ki?
spor yapıyom die söylediysen onu hep yapıyorum ama zayıflamak için değil sıkılaşmak ve sağlık için..
yok canım, şimdi herkes kg. vermeye çalışıyo diye yorum yapıyoruzya menülere, seni hatırladım gibi oldu da, o yüzden o çok-bu çok demeyeyim dedim

nerden biliyim ben mi yazdım programı eylülüm

Karın bölgesimiii
Hemen yapmam lazımm
ne duruyosun hadi askerrr pozisyon alll:99:
teşkkürler canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…