Bu Maç Bizim Olacak.....

maşallah kelebek

Günaydın kızçelerimmm
Ben dün akşam taze fasülye ve makarna yedim..
Ama ekmeksiz tabi, makarna da bir kepçe..
Sabahta yarım simit yedim
günaydın canım, afiyet olsun, karbonhidrat ağırlıklı olmuş biraz.:26:

ay bilmiyorum ki:26::26::26:

inşallah canımmm bu hafta genelde akşam yemeklerini karpuzla geçirmeyi planlıyorum 5 gün boyuncaaa eve gitmeden ara öğün yapacağım inşallah 1 kilo veririm bu hafta

afiyet olsun canımmm
inşallah verirsin canım.

yelkenler suda
bakayım canım, sağol.

günaydın canım,
menün güzel canım afiyet olsun. inşallah pazartesiye de böyle rakamlar görürüz Ayselcim.
Magnuma bir daha bakayım bakalım:26::26::26: ama dışında ki çikolata bile kalori deposu gibi yerken resmne doyduğumu hissettim.

kilo almaya çalışan sen değilmiydin canım:26::26::26:

cnm teşekkür ederiz afiyet olsun öncelikle bişey sory-ucam 30 günlük plank egzersizi nasıl bişi bir açıklamasını ya da videosunu koyar mısın varsa???
Eki Görüntüle 1151905 Eki Görüntüle 1151906 Eki Görüntüle 1151907 Eki Görüntüle 1151908 Eki Görüntüle 1151909 Eki Görüntüle 1151910
1. gün bu pozisyonlarda 20 saniye duruyosun hiç ara vermeden ardı ardına öyle gidiyo tatlım ben bunları açken yapıyorum belki faydası olur
bacak hareketi olan hem saga hem sola
bi kaç plank hareketi daha var onlarıda bu plan bitince yapmayı düşünüyorum

aaynen öle bend e geçen ramazanda 2 kilo vermiştim belim incelmişti göbek 0dı ama ben iftarda hiçbirşey yiyemiyordum midem bulanıyordu sahurda yiyordum ben:26::26::26:

bende öyle canım 2 kilo vermiştim bende iftarda öncesinde aç gözlük yapıyorum ama sonra bir çorbayla doyuyorum , sahurda da ağır şeyler hiç yemem o yüzden herhalde

teşekkürler canım. canım videolu programları ben daha kolay yapıyorum, şimdi orda saniyeler falan var, sen kendin mi takip ediyorsun onları, yoksa videosu da varmı bunun?

Son düzenleme:
kaç kilo vericen kiii

Aslında 3 ama sanki 30, bi veremedim

bu hareketler esneme hareketlerine benziyor? Faydası nedir?

teşekkürler canım. canım videolu programları ben daha kolay yapıyorum, şimdi orda saniyeler falan var, sen kendin mi takip ediyorsun onları, yoksa videosu da varmı bunun?
kendim takip ediyorum tatlım
Aslında 3 ama sanki 30, bi veremedim

bu hareketler esneme hareketlerine benziyor? Faydası nedir?
sıkılaştırıyomuş bir sürü faydası varmış kolayda zaten kalkınca araya sıkıştırıveriyorum

teşekkürler paylaşımın için her hareketi 20 şer saniye yapıyoruz değil mi ilk gün için sonra programa göre yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…