maşallah kelebekben dün akşam 1 karpuzun yarısını yemişimdir diye düşünüyorum.
azcık ekmek yedim
bezelye ve pilav 1 tabak
1 paket çekirdek
2 bardak meyve suyu
1 bardak cola
1 yeşil elma
bolca çikolata soslu dondurma
yedim
gecede
1 kase soğuk ayran çorbası içtim..
bu sabah kahvaltı yapamadım çok açım birazdan tost most bişeyler yicem..
eklemeden olmaz dün akşam ve bu sabah sporumuda yaptım ohhhh
günaydın canım, afiyet olsun, karbonhidrat ağırlıklı olmuş biraz.:26:Günaydın kızçelerimmm
Ben dün akşam taze fasülye ve makarna yedim..
Ama ekmeksiz tabi, makarna da bir kepçe..
Sabahta yarım simit yedim
ay bilmiyorum ki:26::26::26:canım biraz takıl aramızda tanış sohbet et haftaya pazartesi ekleriz listeye
arkadaşlar diğer yeni gelenleri de biraz tanıyalım sohbet edip sonraki hafta ekleyelim listeye...
eylüllll maşallah çok iyi gidiyorsun ama akşamları hala çok ağır besleniyorsun ki en önemlisi akşam aslındaaaa
vefacan akşam abartmışsınnnnn
günaydın canımmmm
magnum çok kötü olmuş kızzz 1000 kalori demek bir günlük yemek ihtiyacının tamamı demek diyet zamanındaa naptın sennn ama 1000 kalori çok fazla ben geçenlerde şu magnuımun küçük olanların kalorisine baktım 270 di yanlış bakmış olmayasınnnn yok yok kesin yanlış baktın kızzzz çok fazla buu mümkün değil yaniiiiii
yelkenleri indirmiş hemen
inşallah verirsin canım.inşallah canımmm bu hafta genelde akşam yemeklerini karpuzla geçirmeyi planlıyorum 5 gün boyuncaaa eve gitmeden ara öğün yapacağım inşallah 1 kilo veririm bu hafta
afiyet olsun canımmm
yelkenler sudaafiyet olsun balım amao kadar kalorisi olacağını sanmıyorum 1000 kalori
barıştıkk
ama özür diledi hatalıydım diye kabul ettii
zeliş bu kadar sıkı bi diyet yapamıyorum ben bravo arkadaşımm
afiyet olsun sen çenenle yakarsın onu
ama zelişşş
bakayım canım, sağol.sagol canım ama dün yapamadım malesef jillianı bugün yaparım inş.
http://www.leanitup.com/wp-content/uploads/2013/07/ab-plank-2x3.jpg
bunun gibi bi kaç hareket var canım programa göre yarım saniye yada ne kadar derse o kadar duruyosun bozulmadan öyle durarak
ben bikini programını yapıyorum
tamam kız bişey demedim aferin eşine de ne güzel almış gönlünü ama işte her tartıştığınızda ağzını bozacaksa bu kötü vefa bugün daha kolay affediyorsun ama yıllar geçtikçe kaldırmak çok daha zor olacak..
bak pazar günü kuaföre gidiyorum yolda bir aile yürüyor karı-koca 2 tane kızları var kızlar 8-10 yaşlarında tam ben yanlarından geçtişğimde adam kadına dönüp yol ortasında dediki "çabuk çıkar o sakızı ağzından" o an ben yanlarından geçip gittim ama o kadın ne hissetti diye düşündüm ben olsam ne yapardım bu benim için depresyon nedeni olurdu heralde gerçi 12 yıllık evliyiz ve bir defa bile olmadı böyle bir şey şükürler olsun (nazarlar değmesin) ama ne bileyim olsa kaldıramam gibi geliyor ve erkeğin kadını bu şekilde söylemleri ile dahi küçük düşürmesi üzüyor.. Demem o ki erkeklere bu fırsatı vermemeliyiz, o bireyse beizde bir bireyin hemde ortak hayatımız için daha fazla emek harcayan tarafızzzz ayyyy çok uzattım yine :26::26::26::26::26::26:
günaydın canım,cannııııııııımmmmmmmmmm günaydın afiyet olsun menün çok güzelmiş akşamd a sabah daaaa ama bir dondurma nasıl 1000 kalori olur yaaa şaka gibi ben de magnumu merak ediyordum ama fazla merak iyi değilmiş bend e sabah menüsünde
yarım kase special k
1 bardak süt
1 fincan adaçayı içtim
sabah ben de tartıldım dayanamadım 62.5 çıktım yaniiiiii -500 cnm mutlu oldum normalde şuan adetliyim bunu bile bile yürüyüşe çıktım dün bugün de gidicem inş.ama dün squat yaptım bacakalrım çok ağrıyor açılır belki..:44::44::44:
kilo almaya çalışan sen değilmiydin canım:26::26::26:ben dün akşam 1 karpuzun yarısını yemişimdir diye düşünüyorum.
azcık ekmek yedim
bezelye ve pilav 1 tabak
1 paket çekirdek
2 bardak meyve suyu
1 bardak cola
1 yeşil elma
bolca çikolata soslu dondurma
yedim
gecede
1 kase soğuk ayran çorbası içtim..
bu sabah kahvaltı yapamadım çok açım birazdan tost most bişeyler yicem..
eklemeden olmaz dün akşam ve bu sabah sporumuda yaptım ohhhh
günaydınlarrrr
Vereceğim kilolar az olduğundan diğer topiclere katılmaya utanıyorum, buraya katılsam olur mu?
Eki Görüntüle 1151905 Eki Görüntüle 1151906 Eki Görüntüle 1151907 Eki Görüntüle 1151908 Eki Görüntüle 1151909 Eki Görüntüle 1151910cnm teşekkür ederiz afiyet olsun öncelikle bişey sory-ucam 30 günlük plank egzersizi nasıl bişi bir açıklamasını ya da videosunu koyar mısın varsa???
ramazanda pek yiyemiyorum ben kilo da veriyorum hatta
hyaır cok güzel hareketler canım kolay bişeyi yokBiraz zor bir hareket sankii :26:
aaynen öle bend e geçen ramazanda 2 kilo vermiştim belim incelmişti göbek 0dı ama ben iftarda hiçbirşey yiyemiyordum midem bulanıyordu sahurda yiyordum ben:26::26::26:
evet tatlım bunu aklıma geldikçe yapıyorumvar ya çok güzel bir hareket kalça karın sırt bacak hepsi birden çalışıyor
Eki Görüntüle 1151905 Eki Görüntüle 1151906 Eki Görüntüle 1151907 Eki Görüntüle 1151908 Eki Görüntüle 1151909 Eki Görüntüle 1151910
1. gün bu pozisyonlarda 20 saniye duruyosun hiç ara vermeden ardı ardına öyle gidiyo tatlım ben bunları açken yapıyorum belki faydası olur
bacak hareketi olan hem saga hem sola
bi kaç plank hareketi daha var onlarıda bu plan bitince yapmayı düşünüyorum
kaç kilo vericen kiii
Eki Görüntüle 1151905 Eki Görüntüle 1151906 Eki Görüntüle 1151907 Eki Görüntüle 1151908 Eki Görüntüle 1151909 Eki Görüntüle 1151910
1. gün bu pozisyonlarda 20 saniye duruyosun hiç ara vermeden ardı ardına öyle gidiyo tatlım ben bunları açken yapıyorum belki faydası olur
günaydınlarrrr
Vereceğim kilolar az olduğundan diğer topiclere katılmaya utanıyorum, buraya katılsam olur mu?
Aslında 3 ama sanki 30, bi veremedim
bu hareketler esneme hareketlerine benziyor? Faydası nedir?
az derken?????şuan boy kilo kaç ve hedefin nedir biraz açarmısın konuyu
günaydınlarrrr
ahahaah kaç kilosun
boy 1.59 kilo 52.5Hedef 49.
kendim takip ediyorum tatlımteşekkürler canım. canım videolu programları ben daha kolay yapıyorum, şimdi orda saniyeler falan var, sen kendin mi takip ediyorsun onları, yoksa videosu da varmı bunun?
sıkılaştırıyomuş bir sürü faydası varmış kolayda zaten kalkınca araya sıkıştırıveriyorumAslında 3 ama sanki 30, bi veremedim
bu hareketler esneme hareketlerine benziyor? Faydası nedir?
ben bu topikte kilo almaya çalışıyorum Lavin senide kabul ederler beni bile ettilerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?