Bu Maç Bizim Olacak.....

Çenemle mi eritirim
Sen özür diledin mi eşinden hatalısın biliyon demii
lili götürüyosun ne bulursan
Arada oluyor o ewett ama hala geçen haftayla aynı kilodayım
kızzzzz varya ne dicem bilmiyorummm

sen aslında gayet iyisin ve bence hedef kilonu şuanki kilonu korumak olarak belirlesen daha mantıklı aslındaaaa

Göbek kısmından rahatsızım ben..
2 kilo gitse o göbekte olmucakk

sagol canım ama dün yapamadım malesef jillianı bugün yaparım inş.
http://www.leanitup.com/wp-content/uploads/2013/07/ab-plank-2x3.jpg
bunun gibi bi kaç hareket var canım programa göre yarım saniye yada ne kadar derse o kadar duruyosun bozulmadan öyle durarak
ben bikini programını yapıyorum

tamam kız bişey demedim aferin eşine de ne güzel almış gönlünü ama işte her tartıştığınızda ağzını bozacaksa bu kötü vefa bugün daha kolay affediyorsun ama yıllar geçtikçe kaldırmak çok daha zor olacak..

bak pazar günü kuaföre gidiyorum yolda bir aile yürüyor karı-koca 2 tane kızları var kızlar 8-10 yaşlarında tam ben yanlarından geçtişğimde adam kadına dönüp yol ortasında dediki "çabuk çıkar o sakızı ağzından" o an ben yanlarından geçip gittim ama o kadın ne hissetti diye düşündüm ben olsam ne yapardım bu benim için depresyon nedeni olurdu heralde gerçi 12 yıllık evliyiz ve bir defa bile olmadı böyle bir şey şükürler olsun (nazarlar değmesin) ama ne bileyim olsa kaldıramam gibi geliyor ve erkeğin kadını bu şekilde söylemleri ile dahi küçük düşürmesi üzüyor.. Demem o ki erkeklere bu fırsatı vermemeliyiz, o bireyse beizde bir bireyin hemde ortak hayatımız için daha fazla emek harcayan tarafızzzz ayyyy çok uzattım yine :26::26::26::26::26::26:

hımm iyi bakalım

öyle tabi de çorba falan yoktu sadece yoğurtla da doymam ben o yüzden canım elimden geldiğince dikkat ediyorum tabiii

tamam canım zaten iyi gidiyorsun ben sadece fikrimi söledimmm ramazanda geliyor ipin ucunu sıkı tutmakta fayda varrrr

iyi tamam sen öyle diyosan ama bence gayet iyisin yani

ne özürü ben muayen günümdeyim migrenim tutmuş sabahın körü güler yüzlü olmadığım için azarlıyorsa benii sudan bahanelerle ,,,ne özürü yaaa ne özürüüü
zeliş sonuna kadar haklısınnnn

insana yıllar daha ağır geliyor

Tamam ben özür dilerimmm
tamam canım zaten iyi gidiyorsun ben sadece fikrimi söledimmm ramazanda geliyor ipin ucunu sıkı tutmakta fayda varrrr

Çok mersiiiiii beybiiii

cnm teşekkür ederiz afiyet olsun öncelikle bişey sory-ucam 30 günlük plank egzersizi nasıl bişi bir açıklamasını ya da videosunu koyar mısın varsa???

ramazanda pek yiyemiyorum ben kilo da veriyorum hatta

Günaydın kızlarr

akşam

tarhana çorba

taze fasulye

bir dilim fırında mücver

yoğurt
günaydın bebeğimmmmmm afiyet olsun benmd e menümde akşam taze fasülye vardı
1 tabak taze fasülye
1 kase yoğurt
yemekten 1 saat sonra 1 saat tempolu yürüyüş
50 squat
toplamda 2.5 litre su
2 fincan yeşil çay

cannııııııııımmmmmmmmmm günaydın afiyet olsun menün çok güzelmiş akşamd a sabah daaaa ama bir dondurma nasıl 1000 kalori olur yaaa şaka gibi ben de magnumu merak ediyordum ama fazla merak iyi değilmiş bend e sabah menüsünde
yarım kase special k
1 bardak süt
1 fincan adaçayı içtim
sabah ben de tartıldım dayanamadım 62.5 çıktım yaniiiiii -500 cnm mutlu oldum normalde şuan adetliyim bunu bile bile yürüyüşe çıktım dün bugün de gidicem inş.ama dün squat yaptım bacakalrım çok ağrıyor açılır belki..:44::44::44:

ben dün akşam 1 karpuzun yarısını yemişimdir diye düşünüyorum.
azcık ekmek yedim
bezelye ve pilav 1 tabak
1 paket çekirdek
2 bardak meyve suyu
1 bardak cola
1 yeşil elma
bolca çikolata soslu dondurma

yedim

gecede
1 kase soğuk ayran çorbası içtim..

bu sabah kahvaltı yapamadım çok açım birazdan tost most bişeyler yicem..

eklemeden olmaz dün akşam ve bu sabah sporumuda yaptım ohhhh

Son düzenleme:

cacım benm günaydın ama akşam yemek yememişsin kiiiiiiiiiii öyle yapma bence vücudunu aç bırakma kesinlikle bu şekilde kilo değil su kaybedersin yemek yediğin anda da hoooooppppppppppp + gramlar gelir ben sana diyeyimm

Günaydın kızçelerimmm
Ben dün akşam taze fasülye ve makarna yedim..
Ama ekmeksiz tabi, makarna da bir kepçe..
Sabahta yarım simit yedim

günaydınnnnnnnnnnnn akşam ekmek yememişsin ama makarna demek ekmek demek sabah ki simit de 2 dilim ekmek demek bugün ekmek yok sana afiyet olsunnnnnnn

günaydınnnnnnnnnnnn akşam ekmek yememişsin ama makarna demek ekmek demek sabah ki simit de 2 dilim ekmek demek bugün ekmek yok sana afiyet olsunnnnnnn

Ben zaten hiç ekmek yemem ki...
Sadece kahvaltılarda oda kepek ekmeği yerim yanii :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…