Çenemle mi eritirimafiyet olsun balım amao kadar kalorisi olacağını sanmıyorum 1000 kalori
barıştıkk
ama özür diledi hatalıydım diye kabul ettii
zeliş bu kadar sıkı bi diyet yapamıyorum ben bravo arkadaşımm
afiyet olsun sen çenenle yakarsın onu
ama zelişşş
Arada oluyor o ewett ama hala geçen haftayla aynı kilodayımlili götürüyosun ne bulursan
kızzzzz varya ne dicem bilmiyorummm
sen aslında gayet iyisin ve bence hedef kilonu şuanki kilonu korumak olarak belirlesen daha mantıklı aslındaaaa
sagol canım ama dün yapamadım malesef jillianı bugün yaparım inş.günaydın canım, boy kaç?
maşallah canım, ne çok hareket yapıyorsun, hem yürüyüş, hem Plank, hem jillian.
Plank egsersizi neymiş canım, ilk defa duydum?
afiyet olsun, menün de hafifmiş. Allah kabul etsin orucunu.
afiyet olsun canım.
afiyet olsun canım, mücver hariç güzel, ama 1 tanecikten bişey olmaz.
sagol canım ama dün yapamadım malesef jillianı bugün yaparım inş.
http://www.leanitup.com/wp-content/uploads/2013/07/ab-plank-2x3.jpg
bunun gibi bi kaç hareket var canım programa göre yarım saniye yada ne kadar derse o kadar duruyosun bozulmadan öyle durarak
ben bikini programını yapıyorum
afiyet olsun balım amao kadar kalorisi olacağını sanmıyorum 1000 kalori
barıştıkk
ama özür diledi hatalıydım diye kabul ettii
zeliş bu kadar sıkı bi diyet yapamıyorum ben bravo arkadaşımm
afiyet olsun sen çenenle yakarsın onu
ama zelişşş
Çenemle mi eritirim
Sen özür diledin mi eşinden hatalısın biliyon demii
Arada oluyor o ewett ama hala geçen haftayla aynı kilodayım
Göbek kısmından rahatsızım ben..
2 kilo gitse o göbekte olmucakk
tamam kız bişey demedim aferin eşine de ne güzel almış gönlünü ama işte her tartıştığınızda ağzını bozacaksa bu kötü vefa bugün daha kolay affediyorsun ama yıllar geçtikçe kaldırmak çok daha zor olacak..
bak pazar günü kuaföre gidiyorum yolda bir aile yürüyor karı-koca 2 tane kızları var kızlar 8-10 yaşlarında tam ben yanlarından geçtişğimde adam kadına dönüp yol ortasında dediki "çabuk çıkar o sakızı ağzından" o an ben yanlarından geçip gittim ama o kadın ne hissetti diye düşündüm ben olsam ne yapardım bu benim için depresyon nedeni olurdu heralde gerçi 12 yıllık evliyiz ve bir defa bile olmadı böyle bir şey şükürler olsun (nazarlar değmesin) ama ne bileyim olsa kaldıramam gibi geliyor ve erkeğin kadını bu şekilde söylemleri ile dahi küçük düşürmesi üzüyor.. Demem o ki erkeklere bu fırsatı vermemeliyiz, o bireyse beizde bir bireyin hemde ortak hayatımız için daha fazla emek harcayan tarafızzzz ayyyy çok uzattım yine :26::26::26::26::26::26:
öyle tabi de çorba falan yoktu sadece yoğurtla da doymam ben o yüzden canım elimden geldiğince dikkat ediyorum tabiii
Çenemle mi eritirim
Çenemle mi eritirim
zeliş sonuna kadar haklısınnnntamam kız bişey demedim aferin eşine de ne güzel almış gönlünü ama işte her tartıştığınızda ağzını bozacaksa bu kötü vefa bugün daha kolay affediyorsun ama yıllar geçtikçe kaldırmak çok daha zor olacak..
bak pazar günü kuaföre gidiyorum yolda bir aile yürüyor karı-koca 2 tane kızları var kızlar 8-10 yaşlarında tam ben yanlarından geçtişğimde adam kadına dönüp yol ortasında dediki "çabuk çıkar o sakızı ağzından" o an ben yanlarından geçip gittim ama o kadın ne hissetti diye düşündüm ben olsam ne yapardım bu benim için depresyon nedeni olurdu heralde gerçi 12 yıllık evliyiz ve bir defa bile olmadı böyle bir şey şükürler olsun (nazarlar değmesin) ama ne bileyim olsa kaldıramam gibi geliyor ve erkeğin kadını bu şekilde söylemleri ile dahi küçük düşürmesi üzüyor.. Demem o ki erkeklere bu fırsatı vermemeliyiz, o bireyse beizde bir bireyin hemde ortak hayatımız için daha fazla emek harcayan tarafızzzz ayyyy çok uzattım yine :26::26::26::26::26::26:
Tamam ben özür dilerimmmne özürü ben muayen günümdeyim migrenim tutmuş sabahın körü güler yüzlü olmadığım için azarlıyorsa benii sudan bahanelerle ,,,ne özürü yaaa ne özürüüü
zeliş sonuna kadar haklısınnnn
insana yıllar daha ağır geliyor
Çok mersiiiiii beybiiiitamam canım zaten iyi gidiyorsun ben sadece fikrimi söledimmm ramazanda geliyor ipin ucunu sıkı tutmakta fayda varrrr
iyi tamam sen öyle diyosan ama bence gayet iyisin yani
cnm teşekkür ederiz afiyet olsun öncelikle bişey sory-ucam 30 günlük plank egzersizi nasıl bişi bir açıklamasını ya da videosunu koyar mısın varsa???kızlar işte bugün ki menüm
2 km yürüdüm
30 günlük plank egzersizinin 1. günü tamamdır
uyumadan jillian teyzeyi yaparım büyük ihtimal
Eki Görüntüle 1151589
işte iftar menüm
5 yemek kaşığı konserve mısır
3 ceviz
3 dilim peynir
1 kivi
bir tutam çörrek otu
bir tutam reyhan
ve bolcaaa su
sizin gününüz nasıldı kızlarrr
tamam canım zaten iyi gidiyorsun ben sadece fikrimi söledimmm ramazanda geliyor ipin ucunu sıkı tutmakta fayda varrrr
iyi tamam sen öyle diyosan ama bence gayet iyisin yani
günaydın bebeğimmmmmm afiyet olsun benmd e menümde akşam taze fasülye vardıGünaydın kızlarr
akşam
tarhana çorba
taze fasulye
bir dilim fırında mücver
yoğurt
günaydın kızlarr,
akşam menüm: 1 tbk.menemen+salata+yoğurt
sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği
1 parça peynir+domates+salatalık+1 çatal çilek reçeli.
kızlarrr dün magnum dondurma yedim, kalorisi ise 1000 miş, yedikten sonra akıl edip baktım.ama akşam kendime ceza verdim ve 45 dakiaka leslie teyzemle sporumu ihmal etmedim.
sabah baktığım da 67,5 kg. gördüm çoook mutlu oldum, inşallah pazartesiye kadar bozmam.
Günaydın kızlarrrr
Yine uğrayamayacağım bugünde malum işler sabah yazıp dünkü yediklerimi ve ceza uygulamamı paylaşayım dedim...
Dün;
Sabah,
aç karnına yeşil çay
müsli + 1 su bardağı süt,
öğle,
1 kepçe şehriye çorbası
yağsız salata
1-2 çatal ucuyla pilav
ara,
1 su bardağı yoğurt içine müsli karıştırıp yedim 17:00 gibi
akşam,
1 dilim karpuz
Günaydın kızçelerimmm
Ben dün akşam taze fasülye ve makarna yedim..
Ama ekmeksiz tabi, makarna da bir kepçe..
Sabahta yarım simit yedim
günaydınnnnnnnnnnnn akşam ekmek yememişsin ama makarna demek ekmek demek sabah ki simit de 2 dilim ekmek demek bugün ekmek yok sana afiyet olsunnnnnnn
sagol canım ama dün yapamadım malesef jillianı bugün yaparım inş.
http://www.leanitup.com/wp-content/uploads/2013/07/ab-plank-2x3.jpg
bunun gibi bi kaç hareket var canım programa göre yarım saniye yada ne kadar derse o kadar duruyosun bozulmadan öyle durarak
ben bikini programını yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?