Bu Maç Bizim Olacak.....

4 çok ama hiç sevmem neyse ki tulumbayı

anladım canımm ağlama olan oldu
bende gevrekse kıtır kıtır severimmm
gwçmiş olsun canım benimmm
çarpıntı çok kötü bişey
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kıs yaseminnn

günaydın bebeğimmmm

evet dün burdan Aysel arkadaş bir video koymuştu o hareketleri yaptım mekiki çektim ip atladım

yedim işte alllammm yaaa

hastayız diyosss

10 hareketin onunu da yaptın mı cnm aslında kendimizi sıksak hergün o hareketleri en fazla yarım saatimizi ayırıp yapsak gerçekten de ciddi bir incelme ve sıkılaşma yaşarız benm dün bacaklarım ağrıyordu spor yapamadım :26::26::26: ama bugün öğle arasında yarım saat telafi edicem dışarı çıkmayı düşünüyorummmmmm

geçmiş olsunnnnnnnnnn............

günaydınnnnnn
taze nane????? niye yedin bir özelliği var mı maydonoz olsa anlıcam da naneyi çözemedim
bu arada sabah kahvaltını da yaz cnm eğer yaptıysan

whtsap grubu

iyiyim çok sen nasılsın
iyiyim artık..geçen günlerde fenaydım ama..sürekli kaygılarım oldu..psikolojim bozuktu yani..ama geçti şükür

sabah

4 zeytin

salatalık domates

yarım simit yedim
aferin vefa..iyi gidiyon

günaydın bebeğimmmm

evet dün burdan Aysel arkadaş bir video koymuştu o hareketleri yaptım mekiki çektim ip atladım

yedim işte alllammm yaaa

hastayız diyosss
heeeeeee...aysel mi :26::26::26:

4 çok ama hiç sevmem neyse ki tulumbayı

anladım canımm ağlama olan oldu
ay tulumbayı çok severim.cokk.

normalde 5 te bitiyor resmi kurum burası ama biz 16.30 gibi ya da biraz sonrasında en geç çeyrek kala çıkıyoruz biz sorun olmuyor baby

ne güzelllllllll....
yoğunluk yok demek ki

olsa ne yazr saatim geldi mi be çıkarım ama öğleden sonraları yoğunuz biz o da en fazla 4e kadar çok şükür rahatım işimdee

o ne kiiiiiiiiiiiiiiiii:44::44::44::44:
doktorlar dizisinde gestapo fikret vardı yaaa
hadi yaaa geçmesine sevındım canım

yok sevmem ben

evet aysel benim cnm

çok şükür seni sormalı aynen devam biz buraktığın gibi ama bir öyleyiz bir böyleyiz

İyiyim şükür tatlım işler yoğun ve sıkıntılı geçti görüşemediğimiz zamanlarda onun için girsemde yazamadım

teşekkür ederim kızlar..

sen nasılsın güzel hatun..oğluşun nasıl ..iyi mi

Dilek iyiyim şükür canım işler sıkıntılı idi yazamadığım dönemde tatlım oğluşumda yıl sonu gösterisine hazırlanıyor teyzesi
sen nasılsın oğluşlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…