Bu Maç Bizim Olacak.....

doktorlar dizinin tekrarlarını bile büyük bir keyifle izledrim güzel bir kadro idi dağılması kötü oldu

doktorlar dizinin tekrarlarını bile büyük bir keyifle izledrim güzel bir kadro idi dağılması kötü oldu

aaaaaaa tekrarı oynuyor mu hala bazen çok depresif bölümleri oluyordu izlemiyordum beni bile bunaltıyorlardı ama ben de severdim özellikle ela karakterini

ayy yazdığını görmedim

10 hareketi yapmadım ama tempo koşu ip atlama 2 tane sandalye ile hareket mekik havlu ile sağa sola hareket yaptımm
Güzel hatunlar nasılsınız görüşmeyeli

çok şükür iyiyizzz canım sewn nasılsınnnn

Günaydın kızlarrrrrr

herkesler iyi mi bakalım

dünkü yediklerimi yazayım hemen

sabah,

aç karnına yeşik çay, en az 3 bardak su
süt + müsli

öğlen,

1 küçük biber 1 küçük kabak dolması
1 kepçe mercimek çorbası
2-3 yk yoğurt
1 yk patates salatası

akşam

1 kase peynirli çoban salata
1 bardak ayran
1 ince dilim karpuz

aaaaaaa tekrarı oynuyor mu hala bazen çok depresif bölümleri oluyordu izlemiyordum beni bile bunaltıyorlardı ama ben de severdim özellikle ela karakterini

bir ara oynuyordu ama şimdi sanırım yok canım, bende zişan karakteri ile fikreti beğeniyordum

ayy yazdığını görmedim

10 hareketi yapmadım ama tempo koşu ip atlama 2 tane sandalye ile hareket mekik havlu ile sağa sola hareket yaptımm

çok şükür iyiyizzz canım sewn nasılsınnnn

vefam iyiyim şükür oğluşun nasıl

tabi sizin okul du demi..
karne zamanı geliyor
yazın da tatilin çok ,,

benim oğlanlar yeni bakıcıya başladı ya..büyük oğlanın yeme sıkıntısı var..çok ayırıyor..herkesin evinde yemek istemiyor..çok ayıklıyor tabağını...bakıcı da yesin istiyor..
işte tek sıkıntı bu olsun demii..

küçük oğluş yiyormuş..sıkıntı yok..

ama büyük daha bakıcıya giderken bile mırın kırın ediyor kahvaltı yapmak istemiyor onda..

hoş geldin güzellik..
özledim seni heee..
sen de girememişsin sanıyorum pek fazla

nasıl kaç kilo gitti senden zelişim.

zeliş hoşgeldin güzealim azmindan dolayı kutluyorum seni
ben aynı kilado takıldım

evet anasınıfı bitiyor mezun olacaklar ordan çok özeniyorlar hazırlıklar için bakalım
çocuktan çocuğa değişiyor be güzelim bakıcıda yediği kadar versin üstelemesin

Son düzenleme:

günaydın güzellikkkkkkk afiyet bal olsunn ben de dolma yapıcam ama haftasonu anca herkes dolma yiyor ya canm çekti ama

evet anasınıfı bitiyor mezun olacaklar ordan çok özeniyorlar hazırlıklar için bakalım
çocuktan çocuğa değişiyor be güzelim bakıcıda yediği kadar versin üstelemesin

ana sınıfından mı mezun oluyor..çok güzel yaa..

bu günler öyle özleniyor ki fulyacığım..inan ki dedi dersin..

evet bakıcıya bu sabah söyledim..yediği kadar yesin yeter.zorlama dedim ..sen de üzülme dedim..

Günaydın kızlar maç nasıl gidiyor
Ay çok sıcak Ankara ya , ben 1 saat dışarda oturayım 3 kilo veririm

günaydın cnm burası da çok sıcak Allah tan akşamları serin oluyor haftasonu denizwe gitmeyi düşünüyorum böle giderse yani yağmur yağmazsa

günaydın arkadaşım.
afiyet olsun..verdin mi fazlalıklarını
sağol canım, verdim çok şükür.

normalde 5 te bitiyor resmi kurum burası ama biz 16.30 gibi ya da biraz sonrasında en geç çeyrek kala çıkıyoruz biz sorun olmuyor baby
maşallah canı sevindim senin adına.

oh çok şükür canım sevindim eğitimin bittiğine.
Geçmiş olsun bu arada, neden oldu acaba?

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın canım

alınırsın alınır, sen devam et, bu hafta girersin sorun olacağını sanmıyorum. Afiyet olsun menün için, mümkünse ekmek akşamları hiç yememeye çalış canım.

cartedoor un litrelik olanı oluyorya, ondan yedim biraz ama çok olsa 200 kaloridir yediğim diye düşünüyorum:26::26::26:26:

senin menü de her zamanki gibi süper canım. Bu hafta güzel rakamlar bekliyorum senden.

süpersin bayb.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…