Bu Maç Bizim Olacak.....

Ben severim naneyi, roka, tere, taze soğan gibi tek tüketirim.

biz tanışmışmıydık ki..:26::26:

taze nane yemek çok faydalı , dereotu , maydanoz, roka, tere gibi..çok tüketmek lazım..tam zamanı çünkü..

bi de taze sarımsak yemeli...pöhüüü

inşallah ben de öle düşünüyorum hem ödem gidecek hem de gramlar

biz tanışmışmıydık ki..:26::26:

taze nane yemek çok faydalı , dereotu , maydanoz, roka, tere gibi..çok tüketmek lazım..tam zamanı çünkü..

bi de taze sarımsak yemeli...pöhüüü

yok tanışmadık, ben de yeni geldim zaten. Taze sarımsak da severim de pek bulamadım bu yıl.

Eşim hiç yiyemez taze soğan sarımsak, midesine dokunuyor. Ben de tek yiyemem, biri yese biri yemese çok fena

Günaydın kızlar maç nasıl gidiyor
Ay çok sıcak Ankara ya , ben 1 saat dışarda oturayım 3 kilo veririm
bugün Antalya da 33 derece olacakmış, şimdilik içerisi serin ama, dışarıyı düşünmek bile istemiyorum, meşhur yaz sıcakları geldi artık.

teşekkür ederim canım ,fişne suyu için azarladılar beni, içmem bi daha
canım başlangıçta bişey demiyorum, ama hazır meyve suyuusa diyette pek önerilmiyor, ev yapımı o kadar zararlı değil de.
Seninle benim durumumuz aynı biliyo musun, boy 1,70 kilo 87 demiştinya arada 17 kg. var
benim de boy 1,52 kilogram 68 tam 16 kg. fazlayım boyuma göre.
sanırım bu topikte ikimiz varız bu kadar arada fark olan, iyi ki geldin canım, seni kucaklıyorum, kendimde anormallik görmeye başlayacaktım yoksa, kimisi 2-3 kg. vermek istiyor burdakilerin, kimi de almak istiyor.
benim hedefim ilk etapta 60 olmak, sonrasında da yapabilirsem 55 i görmek ama şu anda 60 razıyım yani.

inanırım yıllar hızla akıyor tatlım
Alpere baktığımda bunu daha iyi anlıyorum

cbn kullanıcısından alıntı

ben de memnun oldum cnm şehir neresi senin ben mersinliyim

Aysel sen mersinlimisin inanmıyorum nerde oturuyordun sen
bende mersinliyim

sen çabuk veririsn cnm ben inannıyorum sana ama lütfen sporunu ihmal etme tek başına diyet yeterli gelmiyor sanki hem kilonu verdikten sonra sarkma vs.durumu olmsaın diye de spor şart sen diikkat ediyorsun biliyorum ama yine de söledim atlama ipin var mı ip atlamak çok faydalı cnm dün bir ender saraç ın videosunu paylaşmştım izledin mi onu ender s.da aynı şeyi sölüyor bir de şu ünlü victoria secret mankenleri var ya onların yaptığı tek hareket squat mış yani ayaklarını omuz hizasında açıp çömelip kalkmakmış her fursat bulduğunda yapıyormuş

yok tanışmadık, ben de yeni geldim zaten. Taze sarımsak da severim de pek bulamadım bu yıl.

Eşim hiç yiyemez taze soğan sarımsak, midesine dokunuyor. Ben de tek yiyemem, biri yese biri yemese çok fena
öyle ya..
benim eşim de sever..genelde salatalara koyarım taze sarımsak ve taze naneyi..
arada dereotu ve maydanoz doğrarım ..o şekilde tüketiriz..bazen yıkayıp tabağa koyarım ..ordan yer dururum yemek arası.
ama eşin yiyemiyorsa o fenaa..
of ne kaa sıcak antalya..
ben kocama dedim ya beni tatile götür diye..antalyayı araştırıyor..bi otel varmış onu merak etti...geçen nette araştırıyordu..sanırım tatile gideceğiz bu yaz.
hımmm ist.yakınsınız dimi oraya gidersin gezmek için
canım istanbul da oturduk 4 yıl..
düzce de 10 aydır oturuyoruz..daha istanbul a gitmedik..arkadaşlarımız çok orda..belki onlar için gidebiliriz

bir ara oynuyordu ama şimdi sanırım yok canım, bende zişan karakteri ile fikreti beğeniyordum

vefam iyiyim şükür oğluşun nasıl

iyi canım zıpkın gibi maşallahh

dün çay tabağını almış eline

anne bunu babaanneme hediye etmek istermisin diyo

niye oğlum dedim

babaannemin tabağı kırıldı dedi

kırıldı mı kırdınmı dedim

kırıldı anne kendisi aa diyo

sabah peket yaptım çay tabağını verdim eline

ciddi misin ben 23 yıl mersin mezitli de oturdum ama şuan işim gereği tarsustayım ama her haftasonu mersin merkezdeyim orda evimiz var

Yaparız şekerim ayıpsın
O kilo almak isteyenler kim len ayıp denen birşey var Gelsinler ben veririm onlara kilolarımı
benimde ilk etapta 70lere inmek hayalim
sabah 86.5 geldim haftaya cumaya kadar tartılmayı düşünmüyorum,
hazır havalarda sıcak güzel güzel veririz İnşallah

ama haksız değilim meyve suları yasak bizde

Tamam
Neyi seviyosam yasak zaten
Hayat mı len bu

günaydın cnm burası da çok sıcak Allah tan akşamları serin oluyor haftasonu denizwe gitmeyi düşünüyorum böle giderse yani yağmur yağmazsa

Deniz mi
off bende istiyorum denize gitmeeek

ciddi misin ben 23 yıl mersin mezitli de oturdum ama şuan işim gereği tarsustayım ama her haftasonu mersin merkezdeyim orda evimiz var

Benim ailem metropol civarında oturuyor canım
evlendim ve mersinden ayrıldım bende
tarsusu biliyorum berdan çayına gelir yazın orda serinlerdik

memleketimi çok özlüyorum

o ısırmalık dili nasıl da laf yapıyor keratanın maşallah cnm çok da düşünceliymiş babasu-ına çekmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…