tüh şimdiye dek yok yazmıştır seni pizzacıııııı
dün küçük bir tabak taze fasülye 3 yemek kaşığı bulgur pilavı ve 2-3 tane de yaprak sarma yedim (komşu yapmış getirmiş tadına baktım sadece..) ve 1 dilim çavdar ekmeği yatana kadar bol su meyve yok yemedim extra hiç bişi yemedimm yatmadan lavanta çayı içtim bu arada kür de uyguluyorum ben lavanta kürü deneyin kızlar inannılmaz güzell uyutuyor çok faydalı
mısır çorbası nasıl oluyor ki, hiç duymadım.
Dışarı çıkma da kötü olmuş, salata yeseydin keşke, neyse geçmiş olsun canım, olan olmuş, ıhlamur-nane limon iç midene iyi gelir.
İŞTE GICIKSINNNNNN
OLABİLİR Mİİİİİ
SENİN KADAR OLAMAM Kİİİİ
AFİYET OLSUNNNNCNMMMMM
PİZZA OLMAMIŞŞŞŞ
PİŞMANDA OLMUŞSUN FAKAT İŞ İŞTEN GEÇTİİ
sağol canım, hem kolay-pratik, hem de tüm ailecek severek yeniliyorvefacann yine başladı sizin pizzacılar hadi hayırlısı
zeliş cezalar nerde cezalarr
güzel olmuş sende benim gibi menemen takılanlardansınnn :)
yasmin yavaş yavaş baby olacak inşşş
çorba çok tatlı geldi herhal baksana bi kase kesmemişş
Ben dün akşam iftarda kahvaltı türü hazırladım
1 tam buğday küçük sandwiç ekmeği
biraz menemenn
biraz beyaz peynir
7-8 zeytin
salatalık domatesle akşamı kapadımm
sahur da da yarım sandwiç ekmeği arası peynir ve 2 kayısı
bugün de niyetliyim
1 saat yürüyüş de çok güzel canım, sen de kalori sepetinden bakabilirsin, hareketlerin kalorisi de var orda.günaydın yaseminn helal olsun sana yaaa tebrik ediyorum seni ama bu kalori hesabını nasıl yaptın netten mi bakıyorsun??40 dk yürüyüş 226 kalori demek ben en az 50 ortalama 1 saat tempolu yürüyorum yürüyüşümün arasında 9-10 dk da koşu ekliyorum metabolizmayı şaşırtmak için 1 saat yürüyüş için 300 kalori kaybettirir mi???
afiyet olsun canım, hem bulgur pilavı-hem ekmek-hemi de yaprak sarma, bunlar üçü de karbonhidrat grubu, pilav yediğin zaman ekmek yememelisin, hadi yaprak sarma tadına baktın diyelim, yani üçünden birini tercih etmen senin lehine olacak canım.dün küçük bir tabak taze fasülye 3 yemek kaşığı bulgur pilavı ve 2-3 tane de yaprak sarma yedim (komşu yapmış getirmiş tadına baktım sadece..) ve 1 dilim çavdar ekmeği yatana kadar bol su meyve yok yemedim extra hiç bişi yemedimm yatmadan lavanta çayı içtim bu arada kür de uyguluyorum ben lavanta kürü deneyin kızlar inannılmaz güzell uyutuyor çok faydalı
sağol canım, hem kolay-pratik, hem de tüm ailecek severek yeniliyor
çok güzel canım. Allah kabul etsin, borçları azalttın, darısı başıma.
1 saat yürüyüş de çok güzel canım, sen de kalori sepetinden bakabilirsin, hareketlerin kalorisi de var orda.
afiyet olsun canım, hem bulgur pilavı-hem ekmek-hemi de yaprak sarma, bunlar üçü de karbonhidrat grubu, pilav yediğin zaman ekmek yememelisin, hadi yaprak sarma tadına baktın diyelim, yani üçünden birini tercih etmen senin lehine olacak canım.
sağol canım, hem kolay-pratik, hem de tüm ailecek severek yeniliyor
çok güzel canım. Allah kabul etsin, borçları azalttın, darısı başıma.
1 saat yürüyüş de çok güzel canım, sen de kalori sepetinden bakabilirsin, hareketlerin kalorisi de var orda.
afiyet olsun canım, hem bulgur pilavı-hem ekmek-hemi de yaprak sarma, bunlar üçü de karbonhidrat grubu, pilav yediğin zaman ekmek yememelisin, hadi yaprak sarma tadına baktın diyelim, yani üçünden birini tercih etmen senin lehine olacak canım.
offff dimi yaaa bir daha daha dikkatli olucam ben bunu düşünmemiştim ahh şu ekmek alışkanlığı esmer de olsa vazgeçilmiyor
sağolasın canım. Toplamda 820 kalori kötü değil ki ama, moral bozmak yok, tam gaz devam edeceğiz.
senin kilo 68 di değil mi, şimdi: 68*24=1632+150 de gün içi hareketlerden=1782 kalori senin tüm gün harcadığın kalori
şimdi 1782 kalori aldığın zaman ne artı-ne de eksi oluyor. kilo vermek için 1200 kalori alman gerekiyor yani 1700 -1200=500 kalori günlük artı
haftalık da 500*7=3500 kalori 500 gr. kilo kaybına denk geliyor haftalık. yani 1200 kalorilik bir diyetle 500gr. verebilirsin, eğer buna spor da eklersen haftalık 1 kg.a çıkabilirsin, ayda da ortalama 4 kg. verilir demişti Diyetisyenim.
Sağol baby inş yarınla birlikte oruç günlerini bu hafta kapatacağımm
Bu arada dün eşime tartı için pil aldım ve sabah tartıldımmm
68*24 demişsin yaaa 24 neyin karşılığı bend e 64 kiloyum şuan hesaplama yapıcam da onun için sordum :44:
Akşma canm bir çikolata istedi anlatmam
bende 1 şişe suya 1 çubuk tarçın attım öle içtim
baktım olacak değil bir elma yedim
sonrası tatlı isteğim gittiiiii
evet canım akşamları mümkün mertebe pilav-makarna-ekmek türevi şeyleri yememeye çalış, ilk başlarda zor olur belki ama, zamanla alışırsın,offff dimi yaaa bir daha daha dikkatli olucam ben bunu düşünmemiştim ahh şu ekmek alışkanlığı esmer de olsa vazgeçilmiyor
Allah kabul etsin canımcımm.Sağol baby inş yarınla birlikte oruç günlerini bu hafta kapatacağımm
dün küçük bir tabak taze fasülye 3 yemek kaşığı bulgur pilavı ve 2-3 tane de yaprak sarma yedim (komşu yapmış getirmiş tadına baktım sadece..) ve 1 dilim çavdar ekmeği yatana kadar bol su meyve yok yemedim extra hiç bişi yemedimm yatmadan lavanta çayı içtim bu arada kür de uyguluyorum ben lavanta kürü deneyin kızlar inannılmaz güzell uyutuyor çok faydalı
mısır çorbası nasıl oluyor ki, hiç duymadım.
Dışarı çıkma da kötü olmuş, salata yeseydin keşke, neyse geçmiş olsun canım, olan olmuş, ıhlamur-nane limon iç midene iyi gelir.
İŞTE GICIKSINNNNNN
OLABİLİR Mİİİİİ
SENİN KADAR OLAMAM Kİİİİ
AFİYET OLSUNNNNCNMMMMM
PİZZA OLMAMIŞŞŞŞ
PİŞMANDA OLMUŞSUN FAKAT İŞ İŞTEN GEÇTİİ
evett k....sepetinde hesapladımmmmm
vaktim olsa ben hergün yürürümmmm deeeee
GÜZELLLLLLL
lavanta çayı ilk duydum tadı nasıl pekiii
offff dimi yaaa bir daha daha dikkatli olucam ben bunu düşünmemiştim ahh şu ekmek alışkanlığı esmer de olsa vazgeçilmiyor
hadi hayırlı olsunnnn
Bende sabah twisteri tekrar çıkarttım odaya
evet canım akşamları mümkün mertebe pilav-makarna-ekmek türevi şeyleri yememeye çalış, ilk başlarda zor olur belki ama, zamanla alışırsın,
çorba-salata-yoğurt
sebze yemeği+salata+yoğurt akşam için en ideal olan beslenme türü.
Allah kabul etsin canımcımm.
kaç çıktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?