Bu Maç Bizim Olacak.....

evett k....sepetinde hesapladımmmmm

vaktim olsa ben hergün yürürümmmm deeeee[/QUOTE]

ben de hergün yürümek istiyorum ama işten eve gelince tekrar çıkmak zor oluyor ama gün aşırı yürüyorum ben bir gün dinlenme veriyorum vücuduma (zatenn dinlene dinlene bu hale geldik de neyseeeee....)

tüh şimdiye dek yok yazmıştır seni pizzacıııııı

lavanta çayı ilk duydum tadı nasıl pekiii

sağolasın canım. Toplamda 820 kalori kötü değil ki ama, moral bozmak yok, tam gaz devam edeceğiz.
senin kilo 68 di değil mi, şimdi: 68*24=1632+150 de gün içi hareketlerden=1782 kalori senin tüm gün harcadığın kalori
şimdi 1782 kalori aldığın zaman ne artı-ne de eksi oluyor. kilo vermek için 1200 kalori alman gerekiyor yani 1700 -1200=500 kalori günlük artı
haftalık da 500*7=3500 kalori 500 gr. kilo kaybına denk geliyor haftalık. yani 1200 kalorilik bir diyetle 500gr. verebilirsin, eğer buna spor da eklersen haftalık 1 kg.a çıkabilirsin, ayda da ortalama 4 kg. verilir demişti Diyetisyenim.
[/QUOTE]
68*24 demişsin yaaa 24 neyin karşılığı bend e 64 kiloyum şuan hesaplama yapıcam da onun için sordum :44:

Son düzenleme:
sağol canım, hem kolay-pratik, hem de tüm ailecek severek yeniliyor

çok güzel canım. Allah kabul etsin, borçları azalttın, darısı başıma.

1 saat yürüyüş de çok güzel canım, sen de kalori sepetinden bakabilirsin, hareketlerin kalorisi de var orda.

afiyet olsun canım, hem bulgur pilavı-hem ekmek-hemi de yaprak sarma, bunlar üçü de karbonhidrat grubu, pilav yediğin zaman ekmek yememelisin, hadi yaprak sarma tadına baktın diyelim, yani üçünden birini tercih etmen senin lehine olacak canım.

Akşma canm bir çikolata istedi anlatmam

bende 1 şişe suya 1 çubuk tarçın attım öle içtim

baktım olacak değil bir elma yedim

sonrası tatlı isteğim gittiiiii

offff dimi yaaa bir daha daha dikkatli olucam ben bunu düşünmemiştim ahh şu ekmek alışkanlığı esmer de olsa vazgeçilmiyor

Sağol baby inş yarınla birlikte oruç günlerini bu hafta kapatacağımm

Bu arada dün eşime tartı için pil aldım ve sabah tartıldımmm

68*24 demişsin yaaa 24 neyin karşılığı bend e 64 kiloyum şuan hesaplama yapıcam da onun için sordum :44:[/QUOTE]

canım 64 kilo isen vücudunun 24 saatte harcadığı kalori 64*24 olarak bulunuyor yani 64*24=1536 kalori günlük yakıyorsun.
Eğer gün içinde 1536 kalori alırsan kilon sabit kalıyor.

Kilo vermen için 1000 kalorilik bir diyet ugulaman gerekiyor, haftalık 500 gr. vermek için.

yani 500 kalori*7 günde=3500 kalori ediyor bu da eşittir=500 gr. kilo

yani 7000 kalori=1 kg. mış, bilmem anlatabildim mi.

68*24 demişsin yaaa 24 neyin karşılığı bend e 64 kiloyum şuan hesaplama yapıcam da onun için sordum :44:

canım 64 kilo isen vücudunun 24 saatte harcadığı kalori 64*24 olarak bulunuyor yani 64*24=1536 kalori günlük yakıyorsun.
Eğer gün içinde 1536 kalori alırsan kilon sabit kalıyor.

Kilo vermen için 1000 kalorilik bir diyet ugulaman gerekiyor, haftalık 500 gr. vermek için.

yani 500 kalori*7 günde=3500 kalori ediyor bu da eşittir=500 gr. kilo

yani 7000 kalori=1 kg. mış, bilmem anlatabildim mi.[/QUOTE]

anladım cnm benm teşekkür ederimm

Akşma canm bir çikolata istedi anlatmam

bende 1 şişe suya 1 çubuk tarçın attım öle içtim

baktım olacak değil bir elma yedim

sonrası tatlı isteğim gittiiiii

offff dimi yaaa bir daha daha dikkatli olucam ben bunu düşünmemiştim ahh şu ekmek alışkanlığı esmer de olsa vazgeçilmiyor
evet canım akşamları mümkün mertebe pilav-makarna-ekmek türevi şeyleri yememeye çalış, ilk başlarda zor olur belki ama, zamanla alışırsın,
çorba-salata-yoğurt
sebze yemeği+salata+yoğurt akşam için en ideal olan beslenme türü.

Allah kabul etsin canımcımm.
kaç çıktın

Son düzenleme:

LAVANTA KÜRÜNÜ NE İÇİN UYGULUYON

BEN BİRZAMANLAR SİVİLCE İÇİN UYGULAMIŞTIMMMM

sağolasın canım. Toplamda 820 kalori kötü değil ki ama, moral bozmak yok, tam gaz devam edeceğiz.
senin kilo 68 di değil mi, şimdi: 68*24=1632+150 de gün içi hareketlerden=1782 kalori senin tüm gün harcadığın kalori
şimdi 1782 kalori aldığın zaman ne artı-ne de eksi oluyor. kilo vermek için 1200 kalori alman gerekiyor yani 1700 -1200=500 kalori günlük artı
haftalık da 500*7=3500 kalori 500 gr. kilo kaybına denk geliyor haftalık. yani 1200 kalorilik bir diyetle 500gr. verebilirsin, eğer buna spor da eklersen haftalık 1 kg.a çıkabilirsin, ayda da ortalama 4 kg. verilir demişti Diyetisyenim.
[/QUOTE]

BRAWOOOO

BEN HAFTA KALICI OLARAK 500 GR VERSEM YETER

evett k....sepetinde hesapladımmmmm

vaktim olsa ben hergün yürürümmmm deeeee

ben de hergün yürümek istiyorum ama işten eve gelince tekrar çıkmak zor oluyor ama gün aşırı yürüyorum ben bir gün dinlenme veriyorum vücuduma (zatenn dinlene dinlene bu hale geldik de neyseeeee....)[/QUOTE]

BENİM VAKTİM ÇOK FAKAT ANGARYAM DA ÇOKK

YÜRÜŞE GİDEMEDİM Mİ EVDE BİR ŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIYORUMMM

lavanta çayı ilk duydum tadı nasıl pekiii
GÜZELLLLLLL

BENDE CUMA GÜNÜ İŞYERİ İÇİN SANDEWİCH KEPEKLİ EKMEK KAHVALTI İÇİN TAM BUĞDAY ALMIŞTIMM

DAHA PAKETLER AÇILMADI BAKTIM BAYATLAYACAK BOZULACAK DİFRİZE ATTIMMM YEMİYORUMM

C.TESİ SABAH KAHVALTISINDA EKEMEĞE BAŞLARIM İNŞ.

EEEE KAÇ KİLOSUNNN

öğreneceğim çok şey var ilk kural az yemek yemek sonra ne yediğini bilmek

Ftemiz

arkadaşım belediyenin açmış olduğu spor salonuna platese gidiyor

kadın bir inceldi daha 2 ay oldu ve hafta 2 kez gidiyor

aynı zamanda diyetisyende varmışşş

allah nasip ederse haziranda tekrar kayıt alacaklar akşam kuruna bende başlıcam

hem sizin tarafta

kepez belediyesinin arkasında

dün diyetisyende kontrol etmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…