Bu Maç Bizim Olacak.....

vavvvvvvvv

aldığımız kaloriyi harcamalı mıyız gün içinde..

partiniz güzel oldu mu:26::26::26::26::26:

tabi ki de canım aldığın kaloriy harcamazsan vücudunda yağ olarak birikir o da hemen 1 günde değil yersin yersin 1 hafta 10 gün sonra bakarsın kilo almışsın bu şekilde oluyor tatlım ama harcadığın kalori aldığın kaloriden fazla olursa işte o zamn kilo verirsin ki bu bizim hedefimiz dilek cim

menün güzelmiş cnm gayet zevkli ve doyurucu ama uyku problemini çöz biran önce tatlımmm uykusuzluk çok kötü yüm gününü etkiliyor insanın sanırım bugün de niyetlisin Allah kabul etsin bitanemm

heee...tamam anladım...

ben sabah 2 bardak süt içtim..kahvaltı niyetine..

öğlen için 2 şeftali , 1 avuç kiraz , 1 avuç erik, 1 adet ekşi elma getirdim.başka bişey yok..

ben tüm gün oturuyorum..enerji harcamıyorum..masa başındayım..bu yüzden yediklerim iyi demi..

Bugunde niyetliyimmmm

dün iftar menü

2 kepçe tavuk çorba

4 yk semizotu yemeği (az pirinçli)

4 yk kadar keşkek (buğdaydan yapılyıor)

salata

cacıkkk

sahur

2 hurma

2 kuru kaysı

az leblebi ve kuru üzmmm

toplamında akşam dan sahura kadar 3 lt geçik su içtimmmmm

közleyip yemeğini yapıyorum canım kavurma etle birlikte
Günaydın çiğ köftelerim

ayyy çiğ köftemiii

bayılırım nar ekşiliii

değillllllllllllllllllllllllllllll bunlar ancak ara öğün olur ana yemek olarak birşeyler yemen lazım protein yok karbonhidrat yok sadece vitamin var menünde tek bir grupla gün geçmez baby şöyle bişey var zeliş in kalori hesabını bir daha oku sen hiçbirşey yapmasanda vücudun metabolizman gün boyu çalışıyor enerjiye ihtiyacı var bunun için aldığın tüm kalorileri sen yakmıyorsun cnm çoğunluğunu vücut harcıyor zaten böyle bir menü yok

iyi bariii zelişş kurtarmışsınnn
afiyet olsun yasmin
Allah kabul etsinnn menü süperr

ayyy çiğ köftemiii

bayılırım nar ekşiliii

Hee bende size bayılıyorum işte

ben sana küstümmmm

Niye kızzz yapıcam yorum, yazdın mı sen topiğe yorum sırasına göre herkese yazıyorum uzun sürüyor bebeğim bak inanmıyorsan yorum yazdığım hatunlara sor

günaydın tatlı şekerrrrrrrrrrrr napıyosun nasılsın

Günaydın temiz yürekli saf balığım
ay ne yapayım dün benimkiyle kavga etmiştik sabah barıştık çok romantik oldu keyfim çok yerinde, gidip koşasım var

Günaydın çiğ köftelerim
sana da günaydın

ilber ortaylı

:
bugün ilber ortaylıı ya takılmışsın .hayırdır eylülcüğümm

Allah kabul etsin..
ama sahur menün hafif kalmış

sahur sonrası uyuyabiliyor musun..ben hiç uyuyamıyorum da :26::26::26::26:

Kızlar toplantıya gireceğim birazdannn

öğleden sonra görüşürüzzzzzz

Günaydın çiğ köftelerim

canımcım yorumun için çokkk teşekkür ederim

benimle ilgili yorumlar her kelimesi çok doğru sadece özgürlüğe düşkünlük kısmıda biraz baskın birde bu oldum al karşında ben

ama eşimle ilgili olanlar pek uymuyor çünkü sanırım adam pek burç özellikleriyle uyuçmuyor

ikimizin arasındaki uyum ise yine biraz biraz uyuyor söylediklerine tatlım

tekrar emeğine sağlık çok teşekkür ederimmm

kızzz sen hareket etmesende vücudun belli enerji harcıyor zaten ve buna göre sen az yiyorsun meyveyle öğlen geçirilirmi kızzz akşam olsa neyse

parti işte şöyle böyle geçti sırf oğluşun gönlü oldun diye gittim tahmin ettiğin gibi

öğretmen yine hep ben hep ben havalarındaydı sanırsın küçük dağları kendi yarattı

laf arasında hakkınızı helal edin dedim seneye kim öle kim kala dimi ama

kahvaltı yapmadım :26::26::26::26::26:

canım bişey istemedi nedensee:44::44::44::44:

hahahaaaa bu kavgaların en güzel yanı zaten barışma kısmı dimi çok romantik oluyo

bende gece rüyamda engin altan düzyatanı gördüm

benimde motivasyonum iyi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…