Bu Maç Bizim Olacak.....

bebeğimmm sen niye öle az yiyorsun yoksamm formunu buna borçlusun
ben öğlen bulgur pilavı yoğrt ve dünden kalan taze fasülyemiz var bir iki yemek kaşığı da ondan alırım sana afiyet olsun cnm

hamdolsun çok iyiyim canım benm yarından sonra izinliyim ben düşündükçe mutlu oluyorum en çok da uykuya seviniyorum ne güzell sabah erken kalkma derdi olmayacak

spor yapmak için vaktim yok sadece sabah akşam yarım saat veye 40 dk yürüyüş yapabiliyorum
o bile yeter arkadaşım bn de öle spor salonuna filan kayıtlı değilim yani yürüyüş koşu evde egzersiz filan yapıyorum yürüyüş deme geçme yani onu demek istiyorum

kızlar işler yoğun giremedim

acıktım yahuuu

öğlen patates yemeği tarhana varmış

artık pek gelemiyorlar..

sanıyorum watsap mı ne var ya ondan görüşebiliyorlar..o yüzden...biraz da işleri yoğunsa ondandır gelememeleri..

vefa nın yanında stajyer bir kız var ondan siteye pek giremiyor liliden haberim yok o whatsappta yasemin izinli ank.yolcusu zelişş yoğun sabahklrı giriyor bazen

acıktım yahuuu

slm canım h.g. ben de çok acıktım ara öğün de pek yapmadım bugün başım ağrıyor zaten uykusuzluktan mı açlıktan mı bilmiyorum
afiyet olsun şeker yarasınn

vuuuuu desene muhabbet koyu ordaaaaa

ben 20 dakkalık yolu 10 dakkada yürüyorum sabah akşam
çok hızlı yürürüm ben
aferim sana kelebek..
tamam bunda sonra tempo o zaman yürüyüşlerde bide yazı değerlendirip akşamlarıda arada dolaşmaya çıkmak sanırım iyi olur ama o zaman çocuklardan tempolu olmaz sanırım hareket etmek lazım dimi :)
evet..tempolu olmazsa o spor olmuyor diye düşünüyorum..çocuklar küçükse koy pusete öyle tempolu yürü..
eğer büyüklerse ve yürümek istemezlerse onları bir yere bırak sen kendin yürü
bebeğimmm sen niye öle az yiyorsun yoksamm formunu buna borçlusun
ben öğlen bulgur pilavı yoğrt ve dünden kalan taze fasülyemiz var bir iki yemek kaşığı da ondan alırım sana afiyet olsun cnm

pazar sabahları koşuya başlıyoruz artık biz

hamdolsun çok iyiyim canım benm yarından sonra izinliyim ben düşündükçe mutlu oluyorum en çok da uykuya seviniyorum ne güzell sabah erken kalkma derdi olmayacak
canım ben bugün az getirdim..

ama dün 1 simit ve yarım poğaça yedim ..yanında bir sürü hıyar ve domates..

bugün belki yemek yerim yemekhanede..pek beğenmiyorum ama ..bilemiyorum..

listeye bakmak lazım..güzelse inerim..

benim canım yemekten çok abur cubur çeker canım..

yani çubur kraker , bisküvi, çikolata vs...yemekle aram çok yok..

ama az yediğim söylenemez..ben yemek yerken millet şaşar..bu kadar çok yiyip de nasıl ince kalıyor diye..

bi de pul biberi aşırı tüketirim..çok severim acı ...ondan diyorlar bi de zayıf kalmamın nedeni..yorumlar böyle.

bol bol çay içerim ..bi de su ..ağzım boş durmaz ...illla bi şey içmem lazım.

vefa nın yanında stajyer bir kız var ondan siteye pek giremiyor liliden haberim yok o whatsappta yasemin izinli ank.yolcusu zelişş yoğun sabahklrı giriyor bazen
evet canım stajer yanımdaydııı gönderdimmm i.kaynaklarında işler var
slm canım h.g. ben de çok acıktım ara öğün de pek yapmadım bugün başım ağrıyor zaten uykusuzluktan mı açlıktan mı bilmiyorum
afiyet olsun şeker yarasınn
sapol canım ama canım soğuk tatlı şeyler istiyorr

muhabbete ben çok ortak olamıyorum ama bazen coşuluyor evet canımm

acıktım yahuuu

vefam ..özledik seni de o zaman..

yaz geldi böyle oldu demek..stajyerler vs..

bizde şu yemekler var

ULUDAĞ ÇORBA
ZEYTİNYAĞLI MANTAR
KAPYA BİBERLİ PİRİNÇ PİLAVI
SALATA BÜFE - KASE YOĞURT

bi de lezzetli olsa neyse de ,yağsız yemekler, bi de tuzsuz..hastane yemeğine benziyor

evet canım stajer yanımdaydııı gönderdimmm i.kaynaklarında işler var

sapol canım ama canım soğuk tatlı şeyler istiyorr

muhabbete ben çok ortak olamıyorum ama bazen coşuluyor evet canımm

tamam canım..şimdi sen stajyerlerle ilgilen..belki güzel dostluklar bilem kurulur yani..

onların muhabbeti de güzel olur illa ki.

iznin kaç gün canımcım...bir yerlere gidecek misiniz:26::26::26:

tmm illa tempo buna dikkat edicem

tatile çıkanlar için bol bol uyuyun ve canınızın istediğini yapın demek istiyorum çünkü insan çalışırken hiçbişey yapamıyo iş ev çocuklar diye bi döngüye giriyo çok güzel bi tatil geçirin :)

vefam hoşgelmişsin naber tatlım

aysel iznemi çıkıyorsun ne kadar iznin
biryerlere gidecen mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…