hamdolsun çok iyiyim canım benm yarından sonra izinliyim ben düşündükçe mutlu oluyorum en çok da uykuya seviniyorum ne güzell sabah erken kalkma derdi olmayacak
aslında merdivende iyi fikir benim evim 5 katta hergün fazladan 1 kere inip çıksam acaba iyi kalori yakarmıyım
o da olur..evde mekik de çekebilirsin bir sağlık sorunun yoksa:26:
kelebek mersinlimisin sende
bende mersinliyim
iznin kaç gün canımcım...bir yerlere gidecek misiniz:26::26::26:
vefam hoşgelmişsin naber tatlım
aysel iznemi çıkıyorsun ne kadar iznin
biryerlere gidecen mi
tamam o zaman sağlık sorunun yoksa kendine ödev haline getir mekik işini..sağlık sorunum yok şükür defalarca çekmeyede başladım ama hep bişey çıkıyo aksamalar başlıyo ve bi bakıyorum tamamen bırakmışım
9 gün izin aldım cnm öle çok değil ama ramazandan sonrasına saklıyorum izin hakkımı denize gitmeyi düşünüyoruz ailecek buralarda biryerlerde
aslında merdivende iyi fikir benim evim 5 katta hergün fazladan 1 kere inip çıksam acaba iyi kalori yakarmıyım
öğlen :
Etli sebze yemeği
Mevsim salata
Ayran
tamam o zaman sağlık sorunun yoksa kendine ödev haline getir mekik işini..
öyle bırakmak falan yok..
oo süpermiş..çok güzel..denize nereye gitmeyi düşünüyorsunuz peki...
9 gün tatilde evde misin..
yazık bizim müdür pek ezmiş ilk günden kızın canını sımış ,bu 1 sene görecek canım staj bizde ,okullar açıldımı haftanın 3günü gelecektamam canım..şimdi sen stajyerlerle ilgilen..belki güzel dostluklar bilem kurulur yani..
onların muhabbeti de güzel olur illa ki.
vefam hoşgelmişsin naber tatlım
aysel iznemi çıkıyorsun ne kadar iznin
biryerlere gidecen mi
kendi kendini alkışlayan bir sen varsındır eylüşşşşşşş ilahi ya güldürdün beni neyse afiyet olsun kuzucuğumm benden de sana
Eyyy topikk gençliğii birinci vazifenn az yiyippp o kilolarıı vermektirr..
İkinci vazifenn spor yapıp o göbeğii kalçayı eritmektirrrrr.......
Üçüncüü vazifenn
yazık bizim müdür pek ezmiş ilk günden kızın canını sımış ,bu 1 sene görecek canım staj bizde ,okullar açıldımı haftanın 3günü gelecek
selammm canım benimmm iyiyim oğluş biraz hasta onun dışında yaramazlık yok
sen nasılsın
alkışlarım tabi çöok iyi gidiyorum :82:
söyle söyle 3.vazifeyi de söyle başka ne yapalım çok bilmiş bayanEyyy topikk gençliğii birinci vazifenn az yiyippp o kilolarıı vermektirr..
İkinci vazifenn spor yapıp o göbeğii kalçayı eritmektirrrrr.......
Üçüncüü vazifenn
sağol canımmm buralar zaten turistik yerler yani denize girilebilir bend e silifke kız kalesi filan o taraflara gitmeyi düşünüyorum evde oturmak istemiyorum tapamam zaten sıkılırım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?