Bu Maç Bizim Olacak.....

kızzz ben ısırganı nereden bulucammm kiii

marketlerde filan hiç görmüyorum bennn

mersinliyim ve mersin de yaşıyorum sağlık memuruyum ben kamuda idari bir birimde çalışıyorum henüz bekarım ama görüştüğüm birisi var inşallah da evlenmeyi düşünüyorum kısmetse ..

memnun oldum canım, Allah tez zamanda yuva kurmayı nasip etsin.

ben sabah kalkar kalkmaz 1 koca bardak oda sıcaklığında su içiyorum gün içinde de olbildiğince hareketli olmaya çalışıyorum HAYIR demeyi de öğreniyorum yeşil çayı mı evde unuttum bugün tühhh eve gidince içicem ama ben de şaşırdım ne içeceğimi ısırgan çayı içiyorum lavanta çayı içiyorum yeşil çay içeceğim bol bol su içiyorum bir de hergün 2 lt

yerin wc ye yakın heralde

kızzz ben ısırganı nereden bulucammm kiii

marketlerde filan hiç görmüyorum bennn

vardır marketlerde ve aktardalar kurusu olabilir

maşallahhhhhhhhhhhhhhhh

nedir bu ısırgannnnn kürü

vardır marketlerde ve aktardalar kurusu olabilir

maşallahhhhhhhhhhhhhhhh

nedir bu ısırgannnnn kürü

arınma kürü cnm vücudu toksinlerden arıtma kürü 15-29 nisan arasında günde 1 fincan ısırgan çayı içicem saati de önemli 15-19 saatleri arasında mesela içim saati başladı şu an 5 dk oldu ama ben 4 gibi içiyorum iyice aç karnına olmam lazım

aktarda kurusu satılır heralde değil mi

tamam anlat bakalım aktarda varsa alırım bendeeee

arınma kürü cnm vücudu toksinlerden arıtma kürü 15-29 nisan arasında günde 1 fincan ısırgan çayı içicem saati de önemli 15-19 saatleri arasında mesela içim saati başladı şu an 5 dk oldu ama ben 4 gibi içiyorum iyice aç karnına olmam lazım

oyyyy

benn hiç içmem öyle şeyler

beni de oruç sarstı gibi bugünn

tamam canım araştırayım bende o zaman

olmasa ne fayda zelişcim bizim wc bir alt katta ama benm için ekstra spor oluyor merdiven in çık ben halimden memnunum kiii

her fırsatı değerlendiririm diyorsun yaniii

fena acıktım bu arada

öğleden beri çay içip duruyorum ama kesmiyorr

ben öyle otları falan içemiyorum o bakımdann

hımm o bakımdan yani benm de hassas bir midem var çok çabuk bulanır istemediğim bişi olursa ama kendimi zorluyorum bu arada ay takvimine kafayı baya takık durumdayım kozmik bakım ı ısrarla takip ediyorum 4-5 aydır

tamam canım araştırayım bende o zaman

her fırsatı değerlendiririm diyorsun yaniii

fena acıktım bu arada

öğleden beri çay içip duruyorum ama kesmiyorr

aynen tatlımm kaçırmam valla mesela işten çıkıyorum durak dibimde ama ben yine 15-20 dk yürüyüp çarşıdan biniyorum otobüse eve giderken ne çaıyı içiyorsun yeşil mi siyah mı ben siyah çay içiyorum şuan yeşili eve gidince içeceğimm ben hiç acıkmadım aksine fena bir şişlik karnımda sanki her an patlıcam yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…