Bu Maç Bizim Olacak.....

sen gerçekmisin kelebekkk
Nefesini tutt :111:

ağzım açık kaldı iyce tutamıyorummm:18::18::18::18::18::18:

ben zaten hamile olduğunu düşünüyorum ama onu şakasına söyledim hıçkırığı geçsin diye geçti mi aceppp

teşekkür ederim canım çok güzelmiş bloğun maşallah kuzuların da ne şeker öyle ya tam yemelik ısırmalıklar Allahım esirgesin onları bu arada pasta tarifleri de süper görüntüleri muhteşem ben normalde hazır pastaları svmem ama el yapımı olursa direkt dalarım kendim de yapıyorum hatta senin tiramisuyu denicem en kısa zamanda eline sağğlık bebeişşşşşşş

Seninn bu uzuncaaaa alıntılarına hayranımmm
demi kız lili..
bak yine alıntı çok bende..gelemeyince birikiyiiiii napemm

hiç açmayalım o günleri mi :26::26::26:öhüm öhüm ..niyeee

vefacım sana katılıyorum o yaşlarda kendimizin bile yaptıkları bugünki aklımızla yanlış geliyor ama onlar anlamıyşor malesef
katılıyorum aynen ..

o günkiii yaşımmm bugünkiii aklım olsaydııı ahh ahhhh keşkemmmm
ya ben gene bu yontulmamış kocamı seçerdim ya..seviyim ben kocamı be

gerçekten sahiden mi :26::26::26::26:

Kendimide alıntılamışım ya
o kadar marifetlisin yaniiii

teşekkür ederiz teyzesi..yemelikler sanki evet..
tiramisu yu finger bisküvi ile yap..petibörle olmuyor..finger çok güzel oldu canım

4 gün önce yeniden yaptım..muhallebi kısmı az , bisküvi kısmı çok oldu..muhallebi tadı gelmedi ağzıma..güzel olmadı..bisküviyi çok kaçırma demek istedim kısaca aslında :26::26::26:

Haniii şu moda olanlarından öyle miiii :26:
Cıkss beğenmedimmm

yok kız babaannemin kini giydim

iç dış söyleyem o zaman sana
ten rengi çamaşırlar
ten rengi ince çorap
dizlere kadar şeker penbesi elbise
ve babet giydim oldu mu rahatladın mı yurt dışında büyük patronlar geldi bugün gelmeyede devam ediyolar ondan böyle giydim uoksa bilin şalvar giyerdim ben

yok canım ya hıçkırığı geçsin die dedim di

Bu sıcakta çorapp :111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…