bendee bendeeesağolasın canım, ama benim bayağı bir dikkat etmem gerkiyor artık, çook kilo aldım çok
iyiyiz biz de, işleri toparlamaya çalışıyom, bitirebilirsem haftaya izne çıkcam. Kızlar da evdeler, evin tadını çıkarıyolar.Günaydın canım olsun ya sorun değil müsaittim dün o yüzden senide görünce yazdım neticede çalışıyoruz yani müsait olmayabilirsin. anladım yazımı görmediğini. İyiyim şükür. Sen nasılsın ev ahalisi nasıllar...
Benii aramadınnGünaydın herkeslere
Bende dün akşam tartıldım durum pek iç açıcı değil 52 gördüm tartıda hee üzerine birde makarna yedim gece gece
Neyse başlayalaımmı artık diyete tattillerde bitti sayılır bi yağmur kaldı o da zaten pek katılmıyor diyet mevzularına dimi
bu toplu alıntıyı tarif ediverin bakem, bulamadım ben ama?benimkide genelde babaannede kalıyor kuzum
k.validem cenazeden dolayı köyde
mecbur hastalıkta böyle durumlarda görümcem bakıyor
Allahtan kızı var ilkokula giden o ona arkadaş
şurda kaldı bir ay
sonra okula başlayacak inşallah daha düzene gireriz lilii yaa
yapmazmıyımmm zelişşş yaaa
napimm onun ballı kaymak konuşmaları öldürüyor beni
bide biraz hasta ağız burun tıkalı kıyamıyorummm
benimkide genelde babaannede kalıyor kuzum
k.validem cenazeden dolayı köyde
mecbur hastalıkta böyle durumlarda görümcem bakıyor
Allahtan kızı var ilkokula giden o ona arkadaş
şurda kaldı bir ay
sonra okula başlayacak inşallah daha düzene gireriz lilii yaa
yapmazmıyımmm zelişşş yaaa
napimm onun ballı kaymak konuşmaları öldürüyor beni
bide biraz hasta ağız burun tıkalı kıyamıyorummm
ben tartılmak istemiyorum 6olı rakamlarda olduğuma inanıyorum
gece bende yatmadan meyveli kek yedim
şimdide simit tereyağ reçel peynir götürüyorummm
boy 155 olunca yapmazsam bu kilo benim için felaket idealim 49-50 bu bile fazla ama bana yetiyor52 Mİ BU KİLOYLA BİRDE DİYETMİ YAPACAKSIN KUZUMMMM
Beniii duyan yok küstümmboy 155 olunca yapmazsam bu kilo benim için felaket idealim 49-50 bu bile fazla ama bana yetiyor
Kızzz günaydın. Grinin Elli Tonunu okuyorum.. Manyakkk bi kitapp.
14 şubat sewgililer günüde filmi gösterime girecekk :)
kız sen beni aramayacakmıydın dünBenii aramadınn
boy 155 olunca yapmazsam bu kilo benim için felaket idealim 49-50 bu bile fazla ama bana yetiyor
kızzz duyuyorumda sırayla yazınca böle oluyo toplu alıntı yapamıyorum yaaaaBeniii duyan yok küstümm
Ben seni arıcam dedin la dün, öyle demedin miikız sen beni aramayacakmıydın dün
bak bide bana çemkiriyor
yanındakini gördüm face de ama ordan yazmak istemedim hala bakliyom beni arayacaksın ya :))))))
öğlen gibi konuşalım
kız sen beni aramayacakmıydın dün
bak bide bana çemkiriyor
yanındakini gördüm face de ama ordan yazmak istemedim hala bakliyom beni arayacaksın ya :))))))
öğlen gibi konuşalım
Niye öyle diyon, herkes okumuş bi ben kalmıştım kıskandım aldım sonunda 3 tane serisini.. ilki bitmek üzere.günaydın
sendende o kitabı okumak beklenirdi zaten tam senlik
Benii aramadınn
günaydın canım, nasılsın?günaydın
sendende o kitabı okumak beklenirdi zaten tam senlik
Ya bilmiom ki o biraz karışık, normalde benim iznim var daha, ama kullanıp kullanmayacağım belli değilohhh kız bitirdiniz bütün izinleri bir sen kışa izin bırakmayacakmısın
bir de bize anlat bacım, biz de çözelim?ben çözdüm forumu bayada sevmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?