neden acaba diyecektim ki demir eksikliğinden kaynaklanıyor, kuruyemiş tüket yasmin, cevz-fındık-badem ama sınırlı sayıda, tatlı isteğini bastırır. İnşallah tekrar irade kazanıp, eski günlerimize döneriz, 60 kg. görsem yetecek şu aşamada.
GÜNAYDIN ÜNAYDINNN
BUGÜN CUMAAAAAAAAAAAAAAA
TATİLE ÇEGREK KALDI
dün gece ve biraz evvel bir yagmur attı süper serinledi ortalıkevett
yağmur mu sizin oralarda
fadime whatshapa bakkkk
canım arabayı işte ikimiz birlikte kullanıyoruzya, ben de gidip geliyorum yanii, sonuçta araba masrafımız hep oluyordu da, 300 tl oluyodu, 500 e çıktı. :Şu mübarek Cuma günü hürmetine Allahım tüm darda kalan kullarına yardımcı olsun inşallah. Kimin nerde bir sıkıntısı derdi var, dermanını ver Ya Rabbim.
Cumanız mübarek olsun kızlarr.
SAĞOL CİĞERİMM
DUA EDİCEM SAKİN GEÇSİNN
sağol canımm benimmm iyiyimm biraz stresliyim sadece
yarın tatil olup olmadığım muallakta hala
oğluşla vakit geçirmek istiyordum
bana aşkilotam diyo ağzınıyediğimmmm
KIZLARRR HAFTASONU PLANLARINIZI ALAYIM, HEPİNİZ BANA HESAP VERECEKSİNİZZ,
BEN İZİN VERİRSEM YAPARSINIZ PLAN
normalde resmi tatiller çalışmıyoruz ama c.tesileri 12ye kadar çalışıyoruz
yarın patron geliyormuş istdan toplantı varmış o yüzden bende çakılabilirimmm canımm
bu akşam düğün var arkadaşımızın oğlunun sünneti oraya gidiyoruz
yarın akşam üzeri gölette piknik yapmaya gideceğiz nasipse
pazar günü eşime bıraktım o nereye götürüşe biz orayaaa
senin planlarr nedirrr
NİYE YATION YATMA OKADARR
BENDE YARIN PAŞAMLA VAKİT GEÇİRİCEM,
GERÇİ AY SONU CEPTE PARA KALMADI
PAZAR GÜNÜDE SEVDİCEĞİMLE BULUŞUCAM
ohhh maşallah maşallah, dün sen bize bişey anlatacaktın ama anlatmadın bak yazdım bir kenara haaa
yeğeninle günün tadını çıkar bakalım.
GÜNAYDIN ÜNAYDINNN
BUGÜN CUMAAAAAAAAAAAAAAA
TATİLE ÇEGREK KALDI
tabiki zelişcim mutlaka görüşelim telleşelim
ilk bir hafta tatil sonraki hafta evdeyim eloşun okulu 8inde açılıyo onla ilgilencim
kışlık bişiler hazırlıcam dolaba,kavonoza menemenlik filan o hafta da öle geçer
duramamki ben turşu da kurucam salatalık biber çıksınlar aradan elada kreşte olucak gündüz o gelince çıkarız gezmeyeamaaann ayşe yorma kendini tatil tatildir işleri sonrada yaparsınnn gez eğlen ohhh valla
ben de 65 olsam razıyım ilk etapta, sonrasında da 60 hedefim yani onu demek istedim, hep 60 kalabilsem, üstüne koymasam. Bizde yemekler ev yemeği gibi aşçımız yapıyor, pilav türü makarna türü olduğunda yemesem yetecek de, börek falan olunca kaçırıyorum işte dayanamıyorum.ben il etapta 65 kg razıyımm yawwww
66-67-68 aralarında geziyorummmmmmmm
bugun zaten yemeğimi evden getirdim artık evden getircemm
burda dışardan yediğimiz içinde kg almam kaçınılmaz oluyorrrr
aslında ben bu kadar iradesiz değildimmm yaaaaaa
kız ne var bişey yok?evett
yağmur mu sizin oralarda
fadime whatshapa bakkkk
geçmiş olsun canım yaaa, bebek de vargenicle görüştüm hala yatıyor
sesi çok kötü konuşamadı haattta bilginiz olsunnnn annesinde kalıyorr
aminnnn canım. Oh toplantın da iyi geçmiş, öğleden sonra da iyi olur inşallah, sıkma canını.Anladım Canım inşlallah tez zamanda çözülür sıkıntılarınız Allah sana ayrıca güç kuvvet versin bu dönemde, dualarını kabul etsin inşallah...
teşekkür ederim canım toplantı vukuatsız bitti şükür birde öğleden sonra bir iki şey var ama sorunlu olsun artık cema bugün yaaaa
vayyy oğluşa bak sen neler öğrenmiş
o zaman hemen izh edip izin alalım
bu akşam oğluşu hafta sonu için teyzesine bırakıyorum biz eşimle Eskişehir turuna katılıyoruz....
Doğum günü hediyemdi kendilerine bu tur :)))))
hımmm gezilecek yani haftasonu güzellll
sen alırsın bugün canımmm maaşını değil mi
ayın sonu haftasonuna geliyorya ondan
bizden kaçmaz evet anlatacaktı anlatmadı :)))))
ohhh ne güzel git dinlen bakalım tadını çıkar tatilin caım hakettin sonuna kadar
bizi habersizde bırakma yaz fırsat buldukça
hamarat hatunun hali başka oluyo.tabiki zelişcim mutlaka görüşelim telleşelim
ilk bir hafta tatil sonraki hafta evdeyim eloşun okulu 8inde açılıyo onla ilgilencim
kışlık bişiler hazırlıcam dolaba,kavonoza menemenlik filan o hafta da öle geçer
size de iyi yolculuklar, iyi tatiller canım. Eskişehir de ne vardı kız bu arada?Anladım Canım inşlallah tez zamanda çözülür sıkıntılarınız Allah sana ayrıca güç kuvvet versin bu dönemde, dualarını kabul etsin inşallah...
o zaman hemen izh edip izin alalım
bu akşam oğluşu hafta sonu için teyzesine bırakıyorum biz eşimle Eskişehir turuna katılıyoruz....
Doğum günü hediyemdi kendilerine bu tur :)))))
hımmm gezilecek yani haftasonu güzellll
sen alırsın bugün canımmm maaşını değil mi
ayın sonu haftasonuna geliyorya ondan
bizden kaçmaz evet anlatacaktı anlatmadı :)))))
ohhh ne güzel git dinlen bakalım tadını çıkar tatilin caım hakettin sonuna kadar
bizi habersizde bırakma yaz fırsat buldukça
ben de istiyommmm burası yanıyorr.dün gece ve biraz evvel bir yagmur attı süper serinledi ortalık
ohh mis toprak kokusu
KIZLARRRR KIZLARRR ŞİMDİ PAZARTESİ LİSTE YAPILACAK MI, KİMLERR DİYETE BAŞLAYACAK HADİN KARAR VERELİM , HERŞEY İYİ HOŞ DA BİR YERDEN BAŞLAMAK LAZIM.
yok gelmedi canım, hatta yazdım sana bişey yok diye.CNM BİZİM GRUBLA DİYET ZORR GİBİ
ÇÜNKÜ BUNLARIN HEPSİ İNCE HATUNLARRR
YOK ŞU KAÇAMAK YAPILDI YOK BU KAÇAMAK YAPILDI
YOK ŞUNU YEDİM YOK BUNU YEDİM DİYİNCE İNSAN İŞTAHINI KABARTIYORLARRR
WHATSAPTAN RESİM GELMEDİ Mİ
yok gelmedi canım, hatta yazdım sana bişey yok diye.
evet bir de bu durum var, o zaman ne yapsak biz Yasmin yeni bir diyet topiği mi açcaz,nasıl motive olcaz?
Yasmin Muhasebeciler odası Kapadokya ya gezi düzenliyormuş baksana, arkadaş da aramış beraber gidelim diyor,içim gitti valla, izin kullanmasaydım kesin düşünürdüm. İlgileniyorsan bir bak bugün son günmüş.
size de iyi yolculuklar, iyi tatiller canım. Eskişehir de ne vardı kız bu arada?
KIZLARRRR KIZLARRR ŞİMDİ PAZARTESİ LİSTE YAPILACAK MI, KİMLERR DİYETE BAŞLAYACAK HADİN KARAR VERELİM , HERŞEY İYİ HOŞ DA BİR YERDEN BAŞLAMAK LAZIM.
CNM BİZİM GRUBLA DİYET ZORR GİBİ
ÇÜNKÜ BUNLARIN HEPSİ İNCE HATUNLARRR
YOK ŞU KAÇAMAK YAPILDI YOK BU KAÇAMAK YAPILDI
YOK ŞUNU YEDİM YOK BUNU YEDİM DİYİNCE İNSAN İŞTAHINI KABARTIYORLARRR
WHATSAPTAN RESİM GELMEDİ Mİ
yok gelmedi canım, hatta yazdım sana bişey yok diye.
evet bir de bu durum var, o zaman ne yapsak biz Yasmin yeni bir diyet topiği mi açcaz,nasıl motive olcaz?
Yasmin Muhasebeciler odası Kapadokya ya gezi düzenliyormuş baksana, arkadaş da aramış beraber gidelim diyor,içim gitti valla, izin kullanmasaydım kesin düşünürdüm. İlgileniyorsan bir bak bugün son günmüş.
bilmiyorum ama bu topikte zayılama zor sade onu derim ben
kıss gidemem geziye falann okul açılacak masrafff çokkkkk
evet bugun menüleri bir paylaşıalaım
KAHVALTI
az peynir
5 siyah zeytin
domates biber
1 dilim tam tahıl ekmek
ARA
1 Türk kahvesi
2 şeker
ÖĞLE
Domates biber
5 yk kereviz
1 bardak ayran
1 dilim t.b. ekmek
benim turşu domates sosu menemenlik k.valideden ben yapmıyorum o çok yaparduramamki ben turşu da kurucam salatalık biber çıksınlar aradan elada kreşte olucak gündüz o gelince çıkarız gezmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?