evet sana katılıyorum bu konuda ama eşim için konuşuyorum ikili ilişkilerde de şeffat açık olmak gerekmiyor mu zeliş
sırf huzursuzluk olmasın diye çoğunlukla paylaşmıyorum bile birşeyler ve evet farkındayım ilişkimiz monotonlaştı ben bir iki çırpınış gösterdim o anlamadı ya da anlamak istemedi konuştum başka türlü anladı ve bende bıraktım
üzlüyordum bak DUM diyorum artık onu da takmıyorum ne yapmam gerekiyor onu da düşünmüyorum
öyle yaşayıp gidiyorum desem doğru olacak
bende isteyen varsa e mail atabilirim hepsini indirmiştimçözülmeyecek sorunlar değildir canım, yıpratma kendini istersen anlat rahatlarsın biraz, benimde çok ağrıyor ağrı kesici fayda etmedi...
Şimdi denedim evet hata veriyor canım...
bende isteyen varsa e mail atabilirim hepsini indirmiştim
İnşallah canımmmm düzelir elbette zamanla.
vayyy garantici arkadaşım benim :)
nasılsınnnn
SAOL zelişim canım benım şükür iyiyim sen nasılsın bitanem
iyiyim cancağızım öpüyorum seni...
hahahaaaa benden zarar gelmez kiiiiiiolmaz evlenmeden öptürmem
aynen öyle tespit doğru balımyaşadıkların ve sorunlulukların ağırlığı bir de üzerine duygusal eksiklik mi desem bilemedim
peki sakin kafayla kendinle başbaşa kalıp sordunmu hiç kendine ne istediğin, seni neyin mutlu edeceğini???
fallen ben istiyorumbende isteyen varsa e mail atabilirim hepsini indirmiştim
İnşallah canımmmm düzelir elbette zamanla.
gmnder conemmmmmm hepicigini atarım sana :)fallen ben istiyorum
size söylemedim ama 2-3 bölüm okumaya başlamıştım
sana mail adresimi gönderirim bana da atarmısın
gönderdim canım teşekkür ederimgmnder conemmmmmm hepicigini atarım sana :)
AbartmadannBende yedim yemeğimi, günlük oalğan çene çalma faslını da atlatıp döndüm masama aaaa birde ne göreyim sabahtan beri hiç çalışmamışım :)))))
yemekte makarna, izmir köfte, salata ve ayran yedim ama abartmadan üzerinede dondurma yedimmmm
Abartmadann
Bende mantar çorbası, karpuz ve semizotu salatası yedim yoğurtluevet dondurmayı saymazsak tabi :))))))))))
Bende mantar çorbası, karpuz ve semizotu salatası yedim yoğurtlu
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa bizede dundurma vardı gidemda alam yiyemevet dondurmayı saymazsak tabi :))))))))))
ye canım sıcakta çok iyi geliyor vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bizede dundurma vardı gidemda alam yiyem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?