Bu Maç Bizim Olacak.....

hımmm güzelmiş menünüzzz afiyet olsunn
Sağol cicim
Oğlan geldi bugün yanıma iş yerine, baştan iyiydi sonra bi başladı ağlamaya..
Ben seni istiyorum çalışmanı istemiyorum.
Ben okula gitmicem, hiç bişi istemiyorum seni istiyorum diye ağlar ağlar, annemle zor sakinleştirdik ya

Ben gidip az biraz çalışayım hanımlarrr

görüşürüz sonra uğrarım yineee

genic canım kendinle konuşup düşündükten sonra bulduğun yanıtları paylaş benimle :)

aaaaa neden öyle oldu acaba Allah Allah

Bilmiyorum zelişim ya benim oğlandan bu konuda çekeceğim var
geçen sen alışmıştı okula değilmi sorun çıkarmıyordu sana

yine alışacak merak etme bundan sonra okula gitmemeyi seçme şansı olmayacak zaten alışsın o yüzden zaten

üzme kendini bunun içinde

Ya kafama takıldı, geçen kızçenle aranızda tatsız bişi geçmiş senin neden öyle oldu canım ne oldu:KK63:

canım ergenliğe giriyorya çok asi beni delirtti tama manası ile dinden imandan çıkardı bende
haşladım şu an sorun yok bakalım offfffffffffffffffffffff

canım ergenliğe giriyorya çok asi beni delirtti tama manası ile dinden imandan çıkardı bende
haşladım şu an sorun yok bakalım offfffffffffffffffffffff

off offff çok zor çocuk yetirştirmek birde siz ergenliktesiniz daha zor zaten

benimki daha 7,5 yaşında benide delirtiyor bazen ama ne yapalım artık böyle böyle büyüyeceklerde olan bizim sinir sistemimize oluyor işte

senınki erkekmiydi kuzum oyyyy sende yandın valla

kızlar bu güneş çavmasının yazarı kadınmı erkekmi acaba
gerçek adını kullanmıyormuş ve ilk kitabıymışşş yaaaa
bayıldımmm ben bu yazara

kızlar bu güneş çavmasının yazarı kadınmı erkekmi acaba
gerçek adını kullanmıyormuş ve ilk kitabıymışşş yaaaa
bayıldımmm ben bu yazara

Aslında hiç araştırmadım bunu ama yazarın anlatımı, bilgi birikimi, dili ve sözcüklerin kullanımı uyarlaması mükemmel ama adını kullanmaması ilginç geldi bana da....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…