yazdım vefamhayırmııı canımmmm
benim esi diyet listelerinde en çok miktar 4 yemek kaşığı
seninki de tatlı kaşığı aslında çok değil sadece süt oranın fazla ama sen böyle içiyorsan sorun olmaz
ANAM BEN BU MÜSİL İŞE HEÇ DOYMUYORUM İLLA BİR DİLİM EKMEK YEMEM LAZIM SABAHLARIIIII
şimdi akşam eşim ban diyor ki : " cuma günü dayım geliyor(trabzondan)"
cevap vermedim ama çok sinirliyim kızlarrr
ben daha doğru düzgün iyileşmedim ne dinleniyorum ne yetişebiliyorum
ev deseniz zaten dandini kaç haftadır çocuğun dişi, gelen misafirler, üstüne onun hastalığı, üstüne benim hastalanmam zaten doğru düzgün ben ne çocuklara ne ona ne eve ne de kendime hiç birşeye vaktim yok
gelmesin demiyorum ama şurda 10 gün sonra kayınvalideler gelecek o zaman gelsin ne yapacaklarsa yapsınlar
ufff ne yapiyim ben şimdi siz bana akıl verin
ev deseniz zaten dandini kaç haftadır çocuğun dişi, gelen misafirler, üstüne onun hastalığı, üstüne benim hastalanmam zaten doğru düzgün ben ne çocuklara ne ona ne eve ne de kendime hiç birşeye vaktim yok
gelmesin demiyorum ama şurda 10 gün sonra kayınvalideler gelecek o zaman gelsin ne yapacaklarsa yapsınlar
zeliş içimden hiç konuşmak bile gelmiyor inanbanada fazla gelmiyor 12 ye kadar yetiyor bu kahvaltı bana ara öğünede ihtiyaç duymuyorum aradaki zaman az olduğu için.. Birde diğer öğünlerde tutarlı olsam bu ara öğlenleri hep dışarı çıkıyorum oda çok farkettiriyor
alışıyorsun yasmin ilk bir kaç zaman belki az geliyor ama sonra vücut buna alışıyor ve zaten ne ekmek ne poğaça yemek gelmiyor içinden hem karnın doyuyor hem süt içmiş oluyorsun hemde çok hafif hissediyorsun
yani ne diyim ki eşin sanki iyi niyetini kullanıyor gibi, hoş dayısı geliyorum diyince belki bişey diyememiştir ama çevresine şunu yansıtmalı bence siz çalışan insanlarsınız çocuklarınız var zamnınız yok. bu saatten sonra aslında ne yapabilirsin bilmiyorum ama eşine bu durumu açıkla çünkü erkek milletinin kafası düz mantık çalışıyor hadi diyelim sen bunuda sineye çekip elinden geldiği kadar ağırladın eşin ne anlayacak biliyormusun, al işte yapılmayacak bir şey değil ne olur ki misafir geliyorsa tepemizdemi oturuyor diyecek kendi kendine...
yasmin dayı yaşlı başlıCNM nediyelim gerçekten senin için zor durum
iki çocuklar birde üstüne hastasın
zaten karar verilmiş
önce geleninin düşünmesi lazım
zeliş içimden hiç konuşmak bile gelmiyor inan
normalde herşeyin bir adım sonrasını düşünen adam nasıl oluyor da konu evimiz olduğunda bu kadar düşüncesiz olmasına tahammülüm kalmadı konuş konuş anlat anlat nereye kadar takatim kalmadı inan
allah biliyor kendimi zor tuttum kv arayıp anne sen konuşssan dayımla da siz geldiğinizde gelse malum biliyorsun ben kaç zamandır hiç bir şeye yetişemiyorum düzenim kalmadı dememek için zor tutuyorum hala kendimi
zeliş düşündüm onunla da yüz göz olmak istemiyorum son çare ya onunla ya da görümce ile konuşucamkv ile konuşsan bu şekilde eşin tepki verirmi haleden anlayan kadınsa belki çözebilir bu durumu
kız zaten iilk misafir grubunun gelmesinin başında da kv varcanım benim sakin ol insanlarda çok düşüncesiz siz çalışan insanlarsınız birde yeni bebeğin var sorumluluklar her şey biz kadınların üstünde..
erkekler düz mantık akıl edip bişey uyduramazlar malesefff
ne yapsak boş sinir olduğumuzla kalıyoruz
bende asla misafire tavır alamam ne kadar kızsamda elimden geldiğince memnun etmeye çalışırım olan bana olur yani
benimde k.validenin annesi vefat edince sürekli bizimle takılma arzusu başladı boşluktamıdır nedir
geçen bizim oğlan kipaya gittiğimizi sölemiş görümcemlerle çoluk çocuk gitmiştik
arabada da yer yok çocuklar kucağımızdaydı
benim oğlan babaannesine demiş kipaya gittik diye
k.validede pek sever o marketi
benim oğlum nereye gittiğinizi söylüyor siz beni çağırmasanızda demezmi
bende dedim arabada yer yoktu zaten bidahakine babamınkini alır hepberaber gideriz dedim
k.pederinki minübüs tarzı
pazar sabahta armış sıkılıyorum diye
eşimde demiş anne biz piknik yapacağız akşam üzeri beraber olalım diye
sürekli bizimle takılmak istiyor bakalım bu hafta sonu ne entrika yaratacak bizee
ayyy şaka gibilerrr yaaakız zaten iilk misafir grubunun gelmesinin başında da kv var
bunlar işte yok teyzemlerde misafir varmış ...... yenge sen olsaydın sende kalırdık falan
kv de de : eeeee ....... abinlerde gidin kalın demiş bunlara
kız zaten iilk misafir grubunun gelmesinin başında da kv var
bunlar işte yok teyzemlerde misafir varmış ...... yenge sen olsaydın sende kalırdık falan
kv de de : eeeee ....... abinlerde gidin kalın demiş bunlara
inan daha bu bir şey değilayyy şaka gibilerrr yaaa
offffffff offffffffffffff sonra ben bir şey söyleyince kötü gelin oluyor adım işteNe denirki insan biraz düşünceli olmalı yoksa zor yani...
Bence hiç misafire tavır almak olarak düşünmeden davranışlarını ağırlama şeklini abartma madem gelecekler halin ortada zaten misafir geliyor diye abartma yemek vs işini. Ve yanlaruında da söyle yani yetişemediği daha kısa zaman önce yine misafir ağırladığını alttan alttan verki anlasınlar azıcık bu e böyle ama seninki de can neticede hastasın yahuuu
inan daha bu bir şey değil
offffffff offffffffffffff sonra ben bir şey söyleyince kötü gelin oluyor adım işte
normalde sorun yaşamıyorum neden çünkü ben içimde tutmuyorum söylüyorum herşeyicanım eşinin ailesiyle sorun yaşıyormusun normalde
aslında bu konuda pek yapacak bişeyin yok gibi başa gelen çekilir hesabı ama biliyorsun dimi bunların tek nedeni aslında eşin istese seni bu durumda bırakmazdı...
sıkma canını gelip geçer buda
normalde sorun yaşamıyorum neden çünkü ben içimde tutmuyorum söylüyorum herşeyi
evet malesef ki eşim bunların sorumlusu biliyorum aslında vereceği cevap belliydi
dayı zaten burası çok sıcak sende dayanamazsın 15 -20 gün sonra gel istersen havalarda biraz serinlesin diyebilseydi bunları yaşıyor olmayacaktım
mutlaka gelip geçecek zeliş hayatımız böyle geçip gidiyorrrrrrrrr
günlük hayattaki ilişkilerimde de öyleyim ama bir şey itiraf edeyim ilk aklıma geleni değil de ne düşünüyorsam söylüyorum ya eşim mesela hiç sevmiyor bu huyumu sinir oluyor bende sadece ona söylemiyorumevet hayatımız bunlarla gelip geçiyor işte haklısın, ne güzel içindeki tutmayıp söylemen bende tutuyorum kahretsin ki... Ama alıştıracağım kendimi ve kurtulacağım bu alışkanlıktan... Yoksa yıpranan ben oluyorum en sonunda...
günlük hayattaki ilişkilerimde de öyleyim ama bir şey itiraf edeyim ilk aklıma geleni değil de ne düşünüyorsam söylüyorum ya eşim mesela hiç sevmiyor bu huyumu sinir oluyor bende sadece ona söylemiyorum
onun dışında herkese karşı öyleyim içim dışım bir
evet sana katılıyorum bu konuda ama eşim için konuşuyorum ikili ilişkilerde de şeffat açık olmak gerekmiyor mu zelişşeffaf olmak çok güzel ama eşini de anlamamak elde değil ki, ben konuşurken karşımdaki kim olursa olsun kendimi onun yerine koyarak düşünürüm, aman kırılmasın üzülmesin diye çoğu zaman aslında ortada olan gerçekler yerine motive etmek isterim karşımdakini ki rahatlasın içinde bulunduğu durumdan sıyrılsın diye... Ama bunun zararını da çok görüyorum ne diyeyim ki hepimiz insanız ve tek kalıp ürünü değiliz herkes farklı farklı.. İnsanları anlamak onlar tarafından anlaşılmaz zor zanaaat gerçekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?