Bu Maç Bizim Olacak.....

Pazartesi çarşamba cuma akşam 18.30 da
Salı perşembe günler akşam 19.30 da başlıyor pilates
12 seans, hergün gitmem şart değil mesela, zaten vucudu birden zorlamak olmazmış

iyi yaptın canım hem vücudun için hem de değişik ortamlar iyi gelir insana

günaydın canlar

dün yoğun bir gündü bugunde pek farkı yok gene yoğun bir gün olacakk

bende yazayım barı kahvaltımı

500 ml su içitm

KAHVALTI

1 Dilim Tam buğday
Az peynir
5 zeytin
salatalık biber domates
1 fincan yeşil çay

Bende 2-3 gündür yürüş falan yapamıyorum üzerimde bir ağırlık bir yorgunluk var ama bugun spor var

Lilyna spora yazılmak ile çok iyi yapmışsın

fadime oruç tutuğun için vucuta su kaybı olur bir kaç içinde normal kilon ortaya çıkar

zeliş bende regl olacak gibiyim herhalı gerçi da var gününe hoş günüde geldiği söylenemezzz

zeyno neyin var kuzummmmmmmmm

günaydın kızlarrr bende dün akşam abarttımda abarttımm sanırım bu adet durumlarından
bir tabak kıtır ekmekli tarhan çorba
bir kase yoğurtlu makarna
biberkızartması
yarım mısır
dondurma yedim yaaaa

sabah kahvaltıda
domates peynir salatalık 5 zeytin
2 ince dilim kaşar
bir dilim patates böreği yapmıştım yufkasız ondan yedimm

Canım geçen hafta biraz kötü geçti benım için.
bu haftada üzücü şeyler yaşadım sanırım ondan geldi çok karnım ağrıyor

kızlaaarrrr güneş çavmasını indirdiğimiz site hata veriyor ben 10.bölümde kalmıştım sitede mi sorun var acaba yaa

Canım geçen hafta biraz kötü geçti benım için.
bu haftada üzücü şeyler yaşadım sanırım ondan geldi çok karnım ağrıyor

çözülmeyecek sorunlar değildir canım, yıpratma kendini istersen anlat rahatlarsın biraz, benimde çok ağrıyor ağrı kesici fayda etmedi...

kızlaaarrrr güneş çavmasını indirdiğimiz site hata veriyor ben 10.bölümde kalmıştım sitede mi sorun var acaba yaa

Şimdi denedim evet hata veriyor canım...

kızlar günaydın
şimdi ben diyet yapmıyorum ya şaka şaka dikkat ediyorum hadi bende yazayım menülerimi hiç olmazsa kendimi frenlemiş olurum
sabah : 2 bardak ılık su
kahvaltı: 4 yk müsli + 1 sb light süt

şimdide arta şekerli türk kahvesi

bende yaklaşık 350 ml yağlı süt ile 6 tatlı kaşığı meyveli müsli karıştırıyorum canım sen yazınca şimdi bak çok geldi bana

bu arada bu kahvaltı şekline ben çok alıştım ya gerçekten çok lezzetli ve doyurucu geliyor bana

benim esi diyet listelerinde en çok miktar 4 yemek kaşığı
seninki de tatlı kaşığı aslında çok değil sadece süt oranın fazla ama sen böyle içiyorsan sorun olmaz

ANAM BEN BU MÜSİL İŞE HEÇ DOYMUYORUM İLLA BİR DİLİM EKMEK YEMEM LAZIM SABAHLARIIIII

şimdi akşam eşim ban diyor ki : " cuma günü dayım geliyor(trabzondan)"
cevap vermedim ama çok sinirliyim kızlarrr
ben daha doğru düzgün iyileşmedim ne dinleniyorum ne yetişebiliyorum
ev deseniz zaten dandini kaç haftadır çocuğun dişi, gelen misafirler, üstüne onun hastalığı, üstüne benim hastalanmam zaten doğru düzgün ben ne çocuklara ne ona ne eve ne de kendime hiç birşeye vaktim yok

gelmesin demiyorum ama şurda 10 gün sonra kayınvalideler gelecek o zaman gelsin ne yapacaklarsa yapsınlar
ufff ne yapiyim ben şimdi siz bana akıl verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…