Pazartesi çarşamba cuma akşam 18.30 da
Salı perşembe günler akşam 19.30 da başlıyor pilates
12 seans, hergün gitmem şart değil mesela, zaten vucudu birden zorlamak olmazmış
EWET CANIM AYNEN ÖYLE İYİ GELİCEK İNŞ..iyi yaptın canım hem vücudun için hem de değişik ortamlar iyi gelir insana
günaydın canım dert etme tatildi ramazandı derken düzen filan kalmadı, sporada vakit yok oturur merak etme az daha zaman
günaydınnn hadi bakalım hayırlı olsunnnn
günaydınn Zeyno bu kadar stresin sebebi ne, neden eziyet ediyorsun kendine bak vücudunda tepki veriyor dikkatli ol lütfen...
kızlaaarrrr güneş çavmasını indirdiğimiz site hata veriyor ben 10.bölümde kalmıştım sitede mi sorun var acaba yaa
Canım geçen hafta biraz kötü geçti benım için.
bu haftada üzücü şeyler yaşadım sanırım ondan geldiçok karnım ağrıyor
kızlaaarrrr güneş çavmasını indirdiğimiz site hata veriyor ben 10.bölümde kalmıştım sitede mi sorun var acaba yaa
pazar gün bakmadığım kitap evi kalmadı kitabı bulamadımmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaa
heheheheee bu kitap sana online alışverişin yolunu açacak gibi hadi bakalım...
kızlar günaydın
şimdi ben diyet yapmıyorum ya şaka şaka dikkat ediyorum hadi bende yazayım menülerimi hiç olmazsa kendimi frenlemiş olurum
sabah : 2 bardak ılık su
kahvaltı: 4 yk müsli + 1 sb light süt
şimdide arta şekerli türk kahvesi
çözülmeyecek sorunlar değildir canım, yıpratma kendini istersen anlat rahatlarsın biraz, benimde çok ağrıyor ağrı kesici fayda etmedi...
Şimdi denedim evet hata veriyor canım...
hayırmııı canımmmmşimdi ben bir şey anlatacağım size .........
benim esi diyet listelerinde en çok miktar 4 yemek kaşığıbende yaklaşık 350 ml yağlı süt ile 6 tatlı kaşığı meyveli müsli karıştırıyorum canım sen yazınca şimdi bak çok geldi bana
bu arada bu kahvaltı şekline ben çok alıştım ya gerçekten çok lezzetli ve doyurucu geliyor bana
kızlar günaydın
şimdi ben diyet yapmıyorum ya şaka şaka dikkat ediyorum hadi bende yazayım menülerimi hiç olmazsa kendimi frenlemiş olurum
sabah : 2 bardak ılık su
kahvaltı: 4 yk müsli + 1 sb light süt
şimdide arta şekerli türk kahvesi
yasmin bende öyleydim fakat hastalık bana değişiklik yaptırdıANAM BEN BU MÜSİL İŞE HEÇ DOYMUYORUM İLLA BİR DİLİM EKMEK YEMEM LAZIM SABAHLARIIIII
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?