- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
yolla bebembütün kitabı bitirdinnn okuma sennnn
süper olr canım özelden mail adresimi versem 11 dahil diğer bölümleri atarmısın özelden mail adresimi göndereyim
oğlana o baktığı için mecbur arıyorum sormaya bende canım
önceden hergün arıyordum şimdi bende haftada 2-3 kez arıyorum
BEN HİÇ OKUMADIM Kİ O KİTABI, AMA MAAŞALLAH AÇIKLADINIZ HER Bİ ŞEYİİ MERAK KALMADIbütün kitabı bitirdinnn okuma sennnn
süper olr canım özelden mail adresimi versem 11 dahil diğer bölümleri atarmısın özelden mail adresimi göndereyim
iii babyyyy sen nasılsınnnnn bakalımmm yediğin içtiğin senin olmasın anlatt bakalım neler götürüyonn
iyiyiz canım senden naber pek uğramıyorsun
sağlıklı mamalarrr ohh missscnm fazla bişi yemedim ctesi bura için alışveriş yatpım dün dolabı doldurdum domates salatalık biber peynir zeytin yoğurt tam buğday ekmeği ve ayran aldım artık bunlarla öğünlerimi yapıyorum evde yemek olursa yemek te getiriyorum dışardan yemek yemek yok artık
geçen hafta bir dürüm yedim 3 gün mahveti beni şimdi rahatım
iyi cnm ne olsunnn yoğun biraz myhart çok yoğunmuş bilginize
sağlıklı mamalarrr ohh misss
ama ben daha diyet modunda değilim yaseminnn
lennnnn neyiii açıkladım sadece oğlanın biri dedim kitaptaaaBEN HİÇ OKUMADIM Kİ O KİTABI, AMA MAAŞALLAH AÇIKLADINIZ HER Bİ ŞEYİİ MERAK KALMADI
ulannnnnn adam gey dedim bende sadece gey deyince koca 644 sayfa kitabı çözdünmü pessss :))))) hahahahahahahlennnnn neyiii açıkladım sadece oğlanın biri dedim kitaptaaa
isim vermedim cisim vermedim
öyle zamanlarda da aramıyorum eşime arattırıyorum ben hiççç gelemeyeceğim sıkıntıyabütün kitabı bitirdinnn okuma sennnn
oyyy çok iyi yapmışsın canım en temizi kendin hazırlar yersin dışarıda yemek sıkıntılıcnm fazla bişi yemedim ctesi bura için alışveriş yatpım dün dolabı doldurdum domates salatalık biber peynir zeytin yoğurt tam buğday ekmeği ve ayran aldım artık bunlarla öğünlerimi yapıyorum evde yemek olursa yemek te getiriyorum dışardan yemek yemek yok artık
geçen hafta bir dürüm yedim 3 gün mahveti beni şimdi rahatım
iyi cnm ne olsunnn yoğun biraz myhart çok yoğunmuş bilginize
ayollllllll ne var bunda çpcuk gey çıktysaaaSelam hatunlarrrr
çalışamıyorummmmmmmmmmmmm,
içimden zerre çalışmak gelmiyor yahuuu
bu arada lilicim o bahsedilen gay arkadaş kitaptaki yan kararkterlerden biri gerçi söylenmese iyiydi ama bunun için okumaktan vazgeçme sakınnn
yasemin ohh doldurdun dolabı demek başladın ufaktan diyete iyi olmuş darısı başımıza :)))
zelişşşşşşşşş eşim aradı biraz önce annesini aramış söylemiş dayının gelme işiniSelam hatunlarrrr
bu arada lilicim o bahsedilen gay arkadaş kitaptaki yan kararkterlerden biri gerçi söylenmese iyiydi ama bunun için okumaktan vazgeçme sakınnn
yasemin ohh doldurdun dolabı demek başladın ufaktan diyete iyi olmuş darısı başımıza :)))
zelişşşşşşşşş eşim aradı biraz önce annesini aramış söylemiş dayının gelme işini
o da demiş tamam ben bir konuşayım bana gerek kalmadı anlayacağın
bakalım sonuç ne olacak cumaya kadar bekiyorum şimdi
ayy hadi bakalım en azından adım atmış eşinde k.validendee canımzelişşşşşşşşş eşim aradı biraz önce annesini aramış söylemiş dayının gelme işini
Selam hatunlarrrr
ulannnnnn adam gey dedim bende sadece gey deyince koca 644 sayfa kitabı çözdünmü pessss :))))) hahahahahahah
öyle zamanlarda da aramıyorum eşime arattırıyorum ben hiççç
gelemeyeceğim sıkıntıya
oyyy çok iyi yapmışsın canım en temizi kendin hazırlar yersin dışarıda yemek sıkıntılı
zelişşşşşşşşş eşim aradı biraz önce annesini aramış söylemiş dayının gelme işini
yolladımki penpişimmmmfalllen bekliyorum bak diğer bölümleriiiiiiiiiiii
aferin eşine, hadi inşallah vazgeçerler de sende kurtulursun bu stresten canım benim...
ayy hadi bakalım en azından adım atmış eşinde k.validendee canım
bende şaşırdım önce. inşallah kızlar kaldırabilecek durumda değilim cidden hepinize teşekkür ederimevet tatlım doldurdum dolabı
aman kimin çalışası varkiiiii
birde bura bir stres var ki anlatamam
lilyna çok zekidirrrr
hadi bakalım hayırlısıı olsunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?