Bu Maç Bizim Olacak.....

yolla bebem

BEN HİÇ OKUMADIM Kİ O KİTABI, AMA MAAŞALLAH AÇIKLADINIZ HER Bİ ŞEYİİ MERAK KALMADI

iii babyyyy sen nasılsınnnnn bakalımmm yediğin içtiğin senin olmasın anlatt bakalım neler götürüyonn

cnm fazla bişi yemedim ctesi bura için alışveriş yatpım dün dolabı doldurdum domates salatalık biber peynir zeytin yoğurt tam buğday ekmeği ve ayran aldım artık bunlarla öğünlerimi yapıyorum evde yemek olursa yemek te getiriyorum dışardan yemek yemek yok artık
geçen hafta bir dürüm yedim 3 gün mahveti beni şimdi rahatım

iyiyiz canım senden naber pek uğramıyorsun

iyi cnm ne olsunnn yoğun biraz myhart çok yoğunmuş bilginize

ARA 1 ELMA 1 ARMUT

ÖĞLE

100 GR YOĞURT
1 DOMATES
1SALATALIK
50 GR KADAR PEYNİR
5 ZEYTİN
2 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEK

ŞİMDİDE TÜRK KAHVESİ VE SODA İÇİYORUMM BAKALIMMM İLERLEYEN SAATLER NE OLACAKKKKK

sağlıklı mamalarrr ohh misss

ama ben daha diyet modunda değilim yaseminnn

Selam hatunlarrrr

çalışamıyorummmmmmmmmmmmm,

içimden zerre çalışmak gelmiyor yahuuu

bu arada lilicim o bahsedilen gay arkadaş kitaptaki yan kararkterlerden biri gerçi söylenmese iyiydi ama bunun için okumaktan vazgeçme sakınnn

yasemin ohh doldurdun dolabı demek başladın ufaktan diyete iyi olmuş darısı başımıza :)))

öyle zamanlarda da aramıyorum eşime arattırıyorum ben hiççç gelemeyeceğim sıkıntıya

oyyy çok iyi yapmışsın canım en temizi kendin hazırlar yersin dışarıda yemek sıkıntılı

ayollllllll ne var bunda çpcuk gey çıktysaaa mecnunda belki lezbiyendir

zelişşşşşşşşş eşim aradı biraz önce annesini aramış söylemiş dayının gelme işini
o da demiş tamam ben bir konuşayım bana gerek kalmadı anlayacağın
bakalım sonuç ne olacak cumaya kadar bekiyorum şimdi

aferin eşine, hadi inşallah vazgeçerler de sende kurtulursun bu stresten canım benim...

ayy hadi bakalım en azından adım atmış eşinde k.validendee canım

evet tatlım doldurdum dolabı
aman kimin çalışası varkiiiii
birde bura bir stres var ki anlatamam

ulannnnnn adam gey dedim bende sadece gey deyince koca 644 sayfa kitabı çözdünmü pessss :))))) hahahahahahah

lilyna çok zekidirrrr

öyle zamanlarda da aramıyorum eşime arattırıyorum ben hiççç

gelemeyeceğim sıkıntıya

oyyy çok iyi yapmışsın canım en temizi kendin hazırlar yersin dışarıda yemek sıkıntılı

hadi bakalım hayırlısıı olsunnnnn

benim rahmetli hafta sonu gene ablamı aramış

adam tam bir ruh hastası olmuş

ablam

ben yasi ile görüştüm

seni hiç bir şekilde hayatında istemiyor ne seni adını ne sesinia duymak istemiyor onun için sen bitmişsin artık demiş

rahmetli başlamış gene teyzene şunu yapcam amcana şunu yapcam
ablamda

hepsinin yerini yurdunu biliyorsun git ne yapmak istersen yap bizim gocunacak birşeyimiz yok
bundan sonra beni rahatsız etme bir sorunu varsa git karını ara demiş kapamış teli ablamda tel englemiş

abalamın böyle demesini ben istedimmm

dün oğlan anne babam atarlıydı gene dedi bende ne oldu bağırdımı sana dedim yok ne sölersem tersledi dedi
aman takma oğlum dedim yorgunmuştur ondan dedim o da tmm anne dedi

aferin eşine, hadi inşallah vazgeçerler de sende kurtulursun bu stresten canım benim...

ayy hadi bakalım en azından adım atmış eşinde k.validendee canım

evet tatlım doldurdum dolabı
aman kimin çalışası varkiiiii
birde bura bir stres var ki anlatamam

lilyna çok zekidirrrr

hadi bakalım hayırlısıı olsunnnnn
bende şaşırdım önce. inşallah kızlar kaldırabilecek durumda değilim cidden hepinize teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…