yasemin sizinki çekişmeli olduğu için süreç çok zorlu canım
beton gibi sinirlerinin olacak hele bir de senin rahmetli gibi kalın kafalı olunca seni daha da zorlayacak
kız deme öyle en güzel en özel zamanlarınız işteama onla bir yürüşe gittim mi beni resmen tuttuyor bir çenesi varr maşallahhhh o yüzden yalnız çıkayım yürüşe pazar baba ya gider sandım pazarda gitmediiii
ctesi akşam üzeri bisiklet bindik
oda yarım saat anca hava berbattı nefes alamadım
canları sıkılıyormuş habire tepeme gelip geziniyorlar cır cır cırrr oyyy kafamm gittiiiniye kısssssssssss
inşallah arkadaşım rabbim gönlüne göre versin inşallahbakalım inş kolay atlatırımmm
kız deme öyle en güzel en özel zamanlarınız işte
kafan kaldırmıyor anlıyorum sen yine de yap
o yaştakilerin hep öylecanları sıkılıyormuş habire tepeme gelip geziniyorlar cır cır cırrr oyyy kafamm gittiii
bide dertleri aşk meşkk bi görsenn
canları sıkılıyormuş habire tepeme gelip geziniyorlar cır cır cırrr oyyy kafamm gittiii
bide dertleri aşk meşkk bi görsenn
senin oğlanlar birken iki oluveriyor ne güzel hazır evlatyapıyom zati
da napam bisiklete biniyorum
denizde beraber yüzeriz
avm onu istediğini yaparım
bide bonusumuz var yeğen oda takılır genelde oğlan yoksa bile anneyi kandırdı mı bizde soluğu alırrrrrr
senin oğlanlar birken iki oluveriyor ne güzel hazır evlat
ben birazdan kaçar kendine dikkat et ve lütfen düşünmemeye çalış moralini de bozma canımaynennnnnnnnn
ben birazdan kaçar kendine dikkat et ve lütfen düşünmemeye çalış moralini de bozma canım
aslında güya akşam izledim ama farkında bile değilim şarkının türkünün nasıl izliyorsam artıkcarlos ve yarenın yeni şarksını dinlediniz miii
http://video.kanald.com.tr/ulanistanbul/Yaren-ve-Karlos-tekrar-sahnede-/25685
öperim canım benim sende kendine dikkat et ne olursende dikkat et kendine
bebişeri öp bizim yerimizeeeeeee
aslında güya akşam izledim ama farkında bile değilim şarkının türkünün nasıl izliyorsam artık
oyyyyy oyyy bayannnn sinirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrVEFA
Okul açılıyor ben bu saatte çıkmış olacam inşallah demi
sen çalışcan
olsun okumaya başlarsam da baştan bilmiş olucam sayende onun gay olduğunu amaulannnnnn adam gey dedim bende sadece gey deyince koca 644 sayfa kitabı çözdünmü pessss :))))) hahahahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?