benim rahmetli hafta sonu gene ablamı aramış
adam tam bir ruh hastası olmuş
ablam
ben yasi ile görüştüm
seni hiç bir şekilde hayatında istemiyor ne seni adını ne sesinia duymak istemiyor onun için sen bitmişsin artık demiş
rahmetli başlamış gene teyzene şunu yapcam amcana şunu yapcam
ablamda
hepsinin yerini yurdunu biliyorsun git ne yapmak istersen yap bizim gocunacak birşeyimiz yok
bundan sonra beni rahatsız etme bir sorunu varsa git karını ara demiş kapamış teli ablamda tel englemiş
abalamın böyle demesini ben istedimmm
dün oğlan anne babam atarlıydı gene dedi bende ne oldu bağırdımı sana dedim yok ne sölersem tersledi dedi
aman takma oğlum dedim yorgunmuştur ondan dedim o da tmm anne dedi
sabır yarabbimmm yasemin havlayan ...... ısırmazmışşşbenim rahmetli hafta sonu gene ablamı aramış
ablam
ben yasi ile görüştüm
seni hiç bir şekilde hayatında istemiyor ne seni adını ne sesinia duymak istemiyor onun için sen bitmişsin artık demiş
ablamda
hepsinin yerini yurdunu biliyorsun git ne yapmak istersen yap bizim gocunacak birşeyimiz yok
bundan sonra beni rahatsız etme bir sorunu varsa git karını ara demiş kapamış teli ablamda tel englemiş
dün oğlan anne babam atarlıydı gene dedi bende ne oldu bağırdımı sana dedim yok ne sölersem tersledi dedi
hala beklentisi var senin geri döneceğini umuyorbenim rahmetli hafta sonu gene ablamı aramış
ablam
ben yasi ile görüştüm
ablamda
falle ve genic yazmışsınya depresyondayım diye
son dört gündür benim heç ruh halim iyi değil ne evden çıkmak istiyorum birde sürekli uyumak istiyorum
ctesi 2 saat temizlik yaptım temizlik denirse
oğlan evleri süprüdü
yeğenim toz aldı
bende çamaşır uğraştım
birdde yerleri vilada ile geçtim
sonrasında akşama kadar uyudum
pazarda uyudum
dünde akşam 21,00 yattım 23,00 kalktım gene yatım sabah 6 kalktım sürekli bir uykulu bir halim varrr
sabır yarabbimmm yasemin havlayan ...... ısırmazmışşş
salla havlasınnn bi halt yapamazz
ablanada ii dedirttirmişsinnn
hala beklentisi var senin geri döneceğini umuyor
harbi seninki kalın kafalıymış kız bir türlü anlamadım senin bu evliliği bitirdiğini
neden yasmin nedennnnn
içini daraltan ne pekiiiii
bende heç bilmiyommmmm
bugunlerde böyleee
artık sabır çekiyommmmm
son çırpınışları bunlar yasmin ne yapacağını şaşırdı demekki
keşke oğlana yansımasa ama bunu düşünebilecek bir adam değil karşındaki
inşallah bir an önce sonuçlanır süreçde herkes yoluna bakar yasminnn
sıkma kendini içine de atma
daraldığında canın konuşmak istediğinde ara konuşalım tamam mıııı
aslında aklıma ne geldi biliyomusunuz
okey oynasak burda yok sanırım öyle bir olanak değilmi
canım çalışmakda istemiyor ne güzel olurdu
oyyy yapma yasemin kendine bunu biliyorum zor ama dışarı çık nefes al havan değişsin evde dört duvar arasında kendi kendine kurup duracaksın arkadaşımfalle ve genic yazmışsınya depresyondayım diye
son dört gündür benim heç ruh halim iyi değil ne evden çıkmak istiyorum birde sürekli uyumak istiyorum
ctesi 2 saat temizlik yaptım temizlik denirse
oğlan evleri süprüdü
yeğenim toz aldı
bende çamaşır uğraştım
birdde yerleri vilada ile geçtim
sonrasında akşama kadar uyudum
pazarda uyudum
dünde akşam 21,00 yattım 23,00 kalktım gene yatım sabah 6 kalktım sürekli bir uykulu bir halim varrr
ben bilmiyorum kız oynamayıaslında aklıma ne geldi biliyomusunuz
okey oynasak burda yok sanırım öyle bir olanak değilmi
canım çalışmakda istemiyor ne güzel olurdu
onu bende oynuıyorum yaseminnnnnnnnnnsağol cnmm ararım inş.
bende bugunlerde face candy craf ne var ya onu oynuyommmm
oyyy yapma yasemin kendine bunu biliyorum zor ama dışarı çık nefes al havan değişsin evde dört duvar arasında kendi kendine kurup duracaksın arkadaşım
ben bilmiyorum kız oynamayı
evde paketi bile açılmamış okey takımı var o ayrı
onu bende oynuıyorum yaseminnnnnnnnnn
yasemin sizinki çekişmeli olduğu için süreç çok zorlu canıminşallah cnmmm rabbimden şu an başka bişi istemiyommmmm
oğlan orda kalıyor gündüzleri sabahları ister istemez karşılaşıyor hiç sevmiyor onlarııı
efe de ev kuşu maşallah yine hem evde kalsaydınız hemde yine ikiniz birlikte yürüyüşe çıksaydınızaslında bunaldığım zamanları yürüşe çıkardımmm 2-3 saat ama
oğlan hafta sonu beni bır yere bırakmadı
çocuk evde durmayı özlüyor anne okul açılacak az evde duralım bir yere gitmeyelim diyor o yüzden evde idik
hafta sonu doğru dürüst dışarı bile çıkmadık
efe de ev kuşu maşallah yine hem evde kalsaydınız hemde yine ikiniz birlikte yürüyüşe çıksaydınız
aynennn canımmmmmmmzihnimi dağıtıyor az da olsaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?