mercimek çorbası
Arnavut ciğeri
2 ince dilim ekmek
bir avuç üzüm yedim
bizdede yarın badana boya var ufffff nefret ediyorummmm boyadan badanadan yaaaaaaaa
evet canımmm ilkkk anasınıfımızzz bakalımm
sanada afiyet olsun canım ama öglenide kahvaltı türü yaparsan erken sıkılmazmısınnnöğlen menüm
1 simit
1 bardak ayran
6 zeytin
1 domates
sanada afiyet olsun canım ama öglenide kahvaltı türü yaparsan erken sıkılmazmısınnn
bende kahvaltıyı pek severim ama evden de arada getir değişiklik olur canımben her öğün yesem heç sıkılmam
bir müddet dışardan yemicem
sabah evden yemek getirecektim evden paldır küldür çıkınca unuttum
okulu aradık ne saat belli ne vakit pazartesi sabah gelin diyorlar
sinir oldum ya bi saat verirsin velileri toplarsın görüşürsün alınacakları yapılacakları sölersin
böle düzensiz iş güç olurmu ya pesss devletin işleri işteee off
balım hadi gözünüz aydın sizde okullu oluyorsunuzinşallah ogün alınacaklar herşey belli olur çünkü tekrar izin alma şansım olmaz öğretmenle diyologumuz olur inşallahhh
yasmin hergün akşandan hazırlıyorum ben çantamıben her öğün yesem heç sıkılmam
bir müddet dışardan yemicem
sabah evden yemek getirecektim evden paldır küldür çıkınca unuttum
sağol canım şimdi müdürle konuştumbalım hadi gözünüz aydın sizde okullu oluyorsunuz
inşallah pazartesi hemencecik halledersiniz işlerini
senin beklediğinden umduğundan da güzel bir gün olur
çok uzun sürmezse işin dönersin işe olmazsa asıl okula başlayacağı gün tekrar izin alırsınsağol canım şimdi müdürle konuştum
yarım saat bir saat tanışma olur ilk gün eğitim olmayacak dedi
birde okulda sınıfta tadilat boya işleri varmış bakalım ne zamana yetiştirecekler hayırlısı
izin aldım işyerinden ilk gününü yanında geçirmek isti,yorum oğlumunnn
canım tam gün aldım izin fırsat bulmuşken oğlanı göz muayene ye götürmek istiyorumçok uzun sürmezse işin dönersin işe olmazsa asıl okula başlayacağı gün tekrar izin alırsın
vefa yağızdan haber var mı ?
son durumu ne ?
hımm ayrıca işlerini de halledicen iyi yapmışsın o halde canımcanım tam gün aldım izin fırsat bulmuşken oğlanı göz muayene ye götürmek istiyorum
zaten okul yarım gün olacak ben yanında olursam güç bulur gitmez birde diye düşünüyorum
babaanneye alışkın o düzenini koysun götürüp getirmeye
zaten okulun bahçesinde hergün bisiklet sürüyor okula alışkın iki bina yanı babbannemizin
babaannemizde müdüre gidip konuşmuş nasıl olacak diye pazartesi için sağolsun
evet canımm liste verirlerse kırtasiye alışverişinide çıkarırız aradanhımm ayrıca işlerini de halledicen iyi yapmışsın o halde canım
cnım yağızımız aynı küçük teyzemiz ablamın yanına gitti bir kaç gün destek olsun diyeçok uzun sürmezse işin dönersin işe olmazsa asıl okula başlayacağı gün tekrar izin alırsın
vefa yağızdan haber var mı ?
son durumu ne ?
o lilişşşşş gelmiş naber panpaaaaaaSelam hatunlarr
iyiyim panpaa başım çok ağrıyorr yao lilişşşşş gelmiş naber panpaaaaaa
neden kuzucannnn ne oldu bişeyemi canını sıktın yoksa ,iyiyim panpaa başım çok ağrıyorr ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?