evet işte balım ben 30 oldum ama hissetmiyorum hiç ne kaaa güzel ne kaaa güzelolsun be kuzu genciz güzeliz bu yaşlar bi daha gelmez dimi ama
evet işte balım ben 30 oldum ama hissetmiyorum hiç ne kaaa güzel ne kaaa güzel
evet kafa kağıdım küçük görüntüm büyük onu napıcaz zelişşşşşkız sen benden küçükmüşün hemde iki çocuk vay beee
aaa birde hafta sonu d.gününde bir çocuğun annesi vardı ve muhabbet yaşlardan yapılıyor.kız sen benden küçükmüşün hemde iki çocuk vay beee
işte bende tam bunun için sormuyorum hani moralin daha fazla bozulmasın
belki bizimle sohbet edince bir nebze olsun unutuyorsundur diye yoksa aklımdasın/aklımızdasın
seni üzmek istemem ama gerek sonuçları gerekse de yaşadıklarını/düşündüklerini/hissettiklerini yazarsan bize bizler de senin durumundan haberdar oluruz.
özellikle KAFAM MEŞGUL VE CANIM SIKKINKEN İÇİMDEN YAZMAK GELMİYOR MALESEF sen bunu daha önce de yazınca ben o yüzden sormadım hiç sana. işte sen istediğinde paylaş diye bekliyorum ve hastalığın hakkında da çok soru sormuyorum.
ama hepimizin aklındasın sakın unutma arkadaşım
ben hiç bakmıyorum bileee oyy oyyy
canımm inşallah güzel haberlerini alacağız 2 gün sonra
bittiğine sevindimm
evet kafa kağıdım küçük görüntüm büyük onu napıcaz zelişşşşş
gerçi nasıl baktığım önemli benim duruma acı ama gerçek
aaa birde hafta sonu d.gününde bir çocuğun annesi vardı ve muhabbet yaşlardan yapılıyor.
kadın 87 doğumlu büyük 6 yaşında küçük 3 yaşında sen düşün benim ve diğerlerimizin gözler
buna ne demeli
CANIM ALLAH RAZI OLSUN ANLAYIŞIN VE DESTEĞİN İÇİN
BENDE RAHİM KALINLAŞMASI VE MİYOM VAR 27 EYLÜLDEN BERİ OLAN ADETİM DÜN BİTTİ
BU SÜRE İÇİNDE 10 GÜN ÖNCE KANAMANIN ÇOK OLMASI NEDENİYLE VE RAHİM DUVARININ KALINLAŞMASI NEDENİYLE KÜRTAJ VE MİYONDAN PARÇA ALIMI YAPILDI
SONUCU BEKLİYORUM KANAMANIN KESİLMİYOR OLMASI MÜDAHALEDEN SONRADA BENİ PSİKOLOJİK OLARAK HEP OLUMSUZ ŞEYLER DÜŞÜNMEME NEDEN OLUYORDU
BİRDE OĞLAN İLKOKULA BAŞLADI BİLİYORSUN ÖDEV YAPMAK İSTEMİYOR ÖĞRETMENİ MEMNUN DEĞİL BUDA ÜSTÜNE EKLENİNCE SIKINTILARIM ARTTI
ALLAH BUGÜNÜMÜZÜ ARATMASIN NE DEYİM SAĞLIK BİZİM VE SEVDİKLERİMİZİN EN BÜYÜK SERVET BU YAŞADIKLARIM BİR KEZ DAHA ANLAMAMI SAĞLADI
bende 30 oldummmevet işte balım ben 30 oldum ama hissetmiyorum hiç ne kaaa güzel ne kaaa güzel
NOLMUŞ BENDE 28 HAHAHAHAHABende 26
RABBİM ŞİFA VERSİN KUZUMCANIM ALLAH RAZI OLSUN ANLAYIŞIN VE DESTEĞİN İÇİN
BU SÜRE İÇİNDE 10 GÜN ÖNCE KANAMANIN ÇOK OLMASI NEDENİYLE VE RAHİM DUVARININ KALINLAŞMASI NEDENİYLE KÜRTAJ VE MİYONDAN PARÇA ALIMI YAPILDI
SONUCU BEKLİYORUM KANAMANIN KESİLMİYOR OLMASI MÜDAHALEDEN SONRADA BENİ PSİKOLOJİK OLARAK HEP OLUMSUZ ŞEYLER DÜŞÜNMEME NEDEN OLUYORDU
BİRDE OĞLAN İLKOKULA BAŞLADI BİLİYORSUN ÖDEV YAPMAK İSTEMİYOR ÖĞRETMENİ MEMNUN DEĞİL BUDA ÜSTÜNE EKLENİNCE SIKINTILARIM ARTTI
ALLAH BUGÜNÜMÜZÜ ARATMASIN NE DEYİM SAĞLIK BİZİM VE SEVDİKLERİMİZİN EN BÜYÜK SERVET BU YAŞADIKLARIM BİR KEZ DAHA ANLAMAMI SAĞLADI
sen moralin bozuk olduğunda bize daha çok yaz kafan dağılsınCANIM ALLAH RAZI OLSUN ANLAYIŞIN VE DESTEĞİN İÇİN
allah isteyen herkese versin ben iki tane yaptım tamam diyorum zelişYok kız gayet güzle işte 30 yaşındasın ve bir çok şeyi halletin öyle bak konuya ve önündeki zamanlarda çocuk konusunu düşünmen gerekmeyecek haa tabi üçüncü planın yoksa :)))
Canım benim ya dimi en büyük nimet aslında sağlığımız değil mi çoğu zaman kıymetini bilşmesekde
bende 30 oldummm
sen moralin bozuk olduğunda bize daha çok yaz kafan dağılsın
ve ben inanıyorum sonuçların temiz çıkıcak canım
allah isteyen herkese versin ben iki tane yaptım tamam diyorum zeliş
bende 30 oldummm
En küçüğünüz benmiyim la bu topikte şimcikkkNOLMUŞ BENDE 28 HAHAHAHAHA
Niye istemiyor kız olucak diye mi sadece,ZELİŞ BİZİM HALİMİZ NE OLCAK
YALAN OLDU İKİNCİ ÇOCUK HEEE
SENDE SON GELİŞMELER NELER
EŞİM HALA ÇOK NET BU KONUDA
SEVGİM BÖLÜNSÜN İSTEMİYORU CART CURT
YENİ Bİ TEKNOLOJİ ÇIKAR ERKEK OLACAGINDAN EMİN OLSAK HEMEN YAPACAKDA
TIRSIYO KIZ OLUR YİNE DİYE BEN BUNU SEZDİM SANKİ TEEE ALLAM YAA
ZELİŞ BİZİM HALİMİZ NE OLCAK
YALAN OLDU İKİNCİ ÇOCUK HEEE
SENDE SON GELİŞMELER NELER
EŞİM HALA ÇOK NET BU KONUDA
SEVGİM BÖLÜNSÜN İSTEMİYORU CART CURT
YENİ Bİ TEKNOLOJİ ÇIKAR ERKEK OLACAGINDAN EMİN OLSAK HEMEN YAPACAKDA
TIRSIYO KIZ OLUR YİNE DİYE BEN BUNU SEZDİM SANKİ TEEE ALLAM YAA
YOOO MADDİ Bİ SIKINTI YOK ÇOK ŞÜKÜRNiye istemiyor kız olucak diye mi sadece,
Yoksa başka bir şey mi maddi felan..
BEN ÇOK İSTİYORUM ZELİŞ HAZIRIM BİLİYORMUSUN HEM RUHEN HEM BEDENENhadi yaaa bak sen eşine ama senin düşüncende önemli canım asıl sen istiyorsun o konuda netmisin?
biliyorsuın biz bıraktık korunmayı canım 3 ay oldu inan geçenlerde brezilya fönü yaptıtracaktım birden aklınma geldi yaptırmadım ya hamileysem diye ama sanmıyorum içimde hiç bişey hissetmiyorum bu yönde.. Biz çalışmaya başladık bakalım ne zaman nasip olursa artık...
düşününce benimde aklımda o kadar çok soru işareti var ki ama olsun yağmur senin için daha erken olabilir ama ben aradan çıkarmalıyım inşallah Rabbimde nasip ederse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?