Bu Maç Bizim Olacak.....

kız sen benden küçükmüşün hemde iki çocuk vay beee
aaa birde hafta sonu d.gününde bir çocuğun annesi vardı ve muhabbet yaşlardan yapılıyor.
kadın 87 doğumlu büyük 6 yaşında küçük 3 yaşında sen düşün benim ve diğerlerimizin gözler
buna ne demeli

CANIM ALLAH RAZI OLSUN ANLAYIŞIN VE DESTEĞİN İÇİN
BENDE RAHİM KALINLAŞMASI VE MİYOM VAR 27 EYLÜLDEN BERİ OLAN ADETİM DÜN BİTTİ
BU SÜRE İÇİNDE 10 GÜN ÖNCE KANAMANIN ÇOK OLMASI NEDENİYLE VE RAHİM DUVARININ KALINLAŞMASI NEDENİYLE KÜRTAJ VE MİYONDAN PARÇA ALIMI YAPILDI
SONUCU BEKLİYORUM KANAMANIN KESİLMİYOR OLMASI MÜDAHALEDEN SONRADA BENİ PSİKOLOJİK OLARAK HEP OLUMSUZ ŞEYLER DÜŞÜNMEME NEDEN OLUYORDU

BİRDE OĞLAN İLKOKULA BAŞLADI BİLİYORSUN ÖDEV YAPMAK İSTEMİYOR ÖĞRETMENİ MEMNUN DEĞİL BUDA ÜSTÜNE EKLENİNCE SIKINTILARIM ARTTI

ALLAH BUGÜNÜMÜZÜ ARATMASIN NE DEYİM SAĞLIK BİZİM VE SEVDİKLERİMİZİN EN BÜYÜK SERVET BU YAŞADIKLARIM BİR KEZ DAHA ANLAMAMI SAĞLADI

evet kafa kağıdım küçük görüntüm büyük onu napıcaz zelişşşşş
gerçi nasıl baktığım önemli benim duruma acı ama gerçek

Yok kız gayet güzle işte 30 yaşındasın ve bir çok şeyi halletin öyle bak konuya ve önündeki zamanlarda çocuk konusunu düşünmen gerekmeyecek haa tabi üçüncü planın yoksa :)))

Canım benim ya dimi en büyük nimet aslında sağlığımız değil mi çoğu zaman kıymetini bilşmesekde

RABBİM ŞİFA VERSİN KUZUM
HER ŞEY GÜZEL OLUCAK BAK GÖR
HİÇ KÖTÜ İHTİMALİ DÜŞÜNMÜYORSUN BİLE OK

sen moralin bozuk olduğunda bize daha çok yaz kafan dağılsın
ve ben inanıyorum sonuçların temiz çıkıcak canım

allah isteyen herkese versin ben iki tane yaptım tamam diyorum zeliş
bende 30 oldummm

ZELİŞ BİZİM HALİMİZ NE OLCAK
YALAN OLDU İKİNCİ ÇOCUK HEEE
SENDE SON GELİŞMELER NELER
EŞİM HALA ÇOK NET BU KONUDA
SEVGİM BÖLÜNSÜN İSTEMİYORU CART CURT
YENİ Bİ TEKNOLOJİ ÇIKAR ERKEK OLACAGINDAN EMİN OLSAK HEMEN YAPACAKDA
TIRSIYO KIZ OLUR YİNE DİYE BEN BUNU SEZDİM SANKİ TEEE ALLAM YAA

sen moralin bozuk olduğunda bize daha çok yaz kafan dağılsın
ve ben inanıyorum sonuçların temiz çıkıcak canım

allah isteyen herkese versin ben iki tane yaptım tamam diyorum zeliş

amin canım benim iki çocuk en ideali gibi görünüyor bizler için aslında 1 de iyi ama işte olmuyor :)))

dün alışveriş yaparken iki çocuk oynuyordu mağazada biri birazdaha büyük biri daha küçük koşturuyorlar kıyafetlerin arasına saklanıyorlar

benimki diyor ki anne kardeşim olunca birazda büyüyünce brlikte saklambaç oynayabilirmiyiz diyor.. içim bir tuhaf oldu oynarsın tabi kuzum dedim.

Niye istemiyor kız olucak diye mi sadece,
Yoksa başka bir şey mi maddi felan..

hadi yaaa bak sen eşine ama senin düşüncende önemli canım asıl sen istiyorsun o konuda netmisin?

biliyorsuın biz bıraktık korunmayı canım 3 ay oldu inan geçenlerde brezilya fönü yaptıtracaktım birden aklınma geldi yaptırmadım ya hamileysem diye ama sanmıyorum içimde hiç bişey hissetmiyorum bu yönde.. Biz çalışmaya başladık bakalım ne zaman nasip olursa artık...

düşününce benimde aklımda o kadar çok soru işareti var ki ama olsun yağmur senin için daha erken olabilir ama ben aradan çıkarmalıyım inşallah Rabbimde nasip ederse...

Niye istemiyor kız olucak diye mi sadece,
Yoksa başka bir şey mi maddi felan..
YOOO MADDİ Bİ SIKINTI YOK ÇOK ŞÜKÜR
SEVGİSİ BÖLÜNSÜN İSTEMİYORMUŞ ELA ÜZÜLÜRMÜŞ FALAN FİLAN
BEN SEZDĞİM SADECE KIZ OLUR DİYE İSTEMİYO GİBİ
ERKEK TAKINTISI VARDI ELADAN ÖNCE
ŞİMDİ Bİ DE İKİNCİDE KIZ OLURSA 3.YE KADAR GİDER DİYE KOT-RKUYO BENCE
BELKŞDE BEN YANLIŞ ANLADIM AMA BEN ÖLE HİSSEDİYORUM

BEN ÇOK İSTİYORUM ZELİŞ HAZIRIM BİLİYORMUSUN HEM RUHEN HEM BEDENEN
AMA EŞİM DÜN ÜNİDEN ARK GİTTİK 2 KIZI VAR BİRİ 5 DİGERİ 1 YAŞINDA
UFAK HİÇ DURMUYO ORAYI BURAYI DAGITIYO AGLIYO ÇOK FENA BİŞİ
EŞİM TEK ÇOCUK İYİ YA DEDİ ARKADAŞINA,İSTEMİYO ADAM YA

bizde çocuk konusunu 3 yıl sonraya düşünüyoruz ancak

sanırım ben işten ayrılıp bakacağım gibiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…