Keşke birlikte gitsekkdün benım kızla İncir reçeli 2 nin fragmanını gördük anneeeeeeee
gidelim buna dio bizde çok sevioz bu herifi
ayol kaçarmı dinledim hemennnn
Aynen tabletle girdi oğlumun gözüne,seni anlayabiliyorum canım zor süreçler ama en iisi ne biliyormusun ''zaman''
offf liliii o kuş beyinli adam dediğini yaptı oğlanı tabletle tavladı
nasıl bi insan ya insan evladına maddiyatla yaranırmı
çocuğu kullanıyor aklı sıra edepsiz
lütfen egeyle konuş canım tepkili olma oğlanın kabahatı yok
babanla sorun ne bilmiyorum ama hepimizin yaşadığı şeyler
sabır kuzummmm
Canımsınn yaseminnnn haklısınLİLYANA
Bunlar hepsi bir süreç tatlım rabbim sınıyor bizleri sen ne yaparsan yap herşey olacağına varıyor
baba sıfatı verdiğimiz bu rahmetliler inan çocuklara o kadar büyük kötülük yapıyorlar farkında bile değiller
zamanla çocuk o tabletten bıkacak sırayla isteklerini alacak ama çocuk sadece oraya isteklerini yaptırdığı için gidecek(benim oğlan kesinlikle babaanneye gitmiyor kuzenleri vasrsa gidiyor başka türlü hiç gitmiyor)
benim oğlan koskoca çocuk açık açık sölüyor ben istediklerimi aldırır gelirim diyor
çünkü baba çocukla vakit geçirmiyor kiii çocukla ilgilenmiyor kii sadece başlarından savıyor babamı baba
salla gitsinnn önceleri arıyordum efe ye şöle böyle davran diye şimdi aramıyorum bile efe de bayramdan beri baba sı ile yarım saat anca görüştü
1 cisi avm ayakkabı aldırmak için
2 cisi pazar günü abur cubur aldırmak için
söle bakalım şimdi bu babalık yaptıı
sadece sabırr hepsi geçecek bir gün bizde yüzüm gülecekkk lütfen rabbime sığın seni sade o anlarrrrrr
Canımmmm benımmmm giderizzzzz neden gitmeyelimKeşke birlikte gitsekk
Aynen tabletle girdi oğlumun gözüne,
Yawrumun duydularıylada oynuyor
yasemın senın durumlar nasıl kuzummm boşanma davası ile ilgili gelişme varmı?ANNE VE OĞLUŞ
Nasıl oğlan dersleri nasıl hangi harftesiniz
yasemın senın durumlar nasıl kuzummm boşanma davası ile ilgili gelişme varmı?
Canımsınn yaseminnnn haklısın
ANNE VE OĞLUŞ
Nasıl oğlan dersleri nasıl hangi harftesiniz
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN BIRAK BOŞAMA YAAAben iyiyim şükürrr oğlumla hayatıma devam etmeye çalışıyorum zor günler geçiriyorum ama birgün biticekk bizde
feraha kavuşacağızzz
dava ile bir gelişme yokk açmıyorumda çünkü çekişmeliyi hiç bir şekilde kaldıramıyacağım
boşuna avukata 5bin 6 bin yediremiyeceğim enin de sonunda kabul edecek hemde paşalar gibi gidip kendi açaçak davayııı
ailemden istesem verir fakata bize
çocuğumu okutuyorlar aldıkları evde oturuyorum birde bu konuda yük olmak istemiyorum bakalım zamannnnn ne gözterecekkkk
OĞLAN FENA YASEMİN SORMA CANIM YAZMIYOR OKULDA DA EVDE DE
ÖĞRETMEN DE BENDE ÇOK ŞİKAYETÇİYİZ BU KONUDA
İ'YE GEÇMİŞLER AMA BENİM OĞLANDA E-L-A-T HARFLERİ OTURMADIKİ İ'Yİ ÖĞRENSİN
VEFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 30 YAŞLARRRRRRRRRRRRRRR NASIL GEÇİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Ayyy deme!arkadaşım trafik kazası geçirmişşşşşşşş
hem eski yerde çalıştığım iş arkadaşım hemde kirada otururken karşı apartmandan komşumduAyyy deme!
Kötü bişi yoktur inşallahhh
Kim bu arkadaşın..
senin bakış açın pozitif yaseminLİLYANA
Bunlar hepsi bir süreç tatlım rabbim sınıyor bizleri sen ne yaparsan yap herşey olacağına varıyor
baba sıfatı verdiğimiz bu rahmetliler inan çocuklara o kadar büyük kötülük yapıyorlar farkında bile değiller
zamanla çocuk o tabletten bıkacak sırayla isteklerini alacak ama çocuk sadece oraya isteklerini yaptırdığı için gidecek(benim oğlan kesinlikle babaanneye gitmiyor kuzenleri vasrsa gidiyor başka türlü hiç gitmiyor)
benim oğlan koskoca çocuk açık açık sölüyor ben istediklerimi aldırır gelirim diyor
çünkü baba çocukla vakit geçirmiyor kiii çocukla ilgilenmiyor kii sadece başlarından savıyor babamı baba
salla gitsinnn önceleri arıyordum efe ye şöle böyle davran diye şimdi aramıyorum bile efe de bayramdan beri baba sı ile yarım saat anca görüştü
1 cisi avm ayakkabı aldırmak için
2 cisi pazar günü abur cubur aldırmak için
söle bakalım şimdi bu babalık yaptıı
sadece sabırr hepsi geçecek bir gün bizde yüzüm gülecekkk lütfen rabbime sığın seni sade o anlarrrrrr
lill yasminden örnek al bebeğim. biraz pozitif ol. rabbim sağlık sıhhat versin önce sana da oğluşuna daCanımsınn yaseminnnn haklısın
ne kadar zor hem senin için hem de çocuk için ama neyseki sorunu çözmüşsünüz.bence o harfleri büyük büyük bir kağıda yaz odasına her yerine as akşam yatarken bu neydi oğlum diye sor sabah kalkınca bu neydi ya oyunla harfleri sor sürekli sor zamanla alışacak birde hergün yeni harf öğreniyorlar birgün öncesinde öğrence harfi az da olsa çalıştır
yazmıyorsa kesinlikle yazdırmaya çalıştır
oğlum 3 sene sınıfta yazıların yazmadı bende hergün okulun kapısında bekledim yazanların defterinden aldım fotokopi çektim evde bıkmadan usanmadan yazdırdımmm 3 sınıfın 2 döneminde özel okula başlayınca sağolsun öğretmenimiz ders yazmayınca tenefüse çıkarmıyordu bir şekilde yazdırdı şimdi o sorunumuz kalktı bu sürecte çok sabırlı olcannnn
a ile l yi çarpınca ne oluyor nebileyim oyunla öğretmeye bak oğlana ben kendşm öğretmiştim okumayı çok zor bir süreç benim oğlanda
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa geçmiş olsun vefamarkadaşım trafik kazası geçirmişşşşşşşş
Çok geçmiş olsun, gidersin ziyaretinehem eski yerde çalıştığım iş arkadaşım hemde kirada otururken karşı apartmandan komşumdu
şarampole uçmuş
kaburgası be kolunda kırık varmış hayati tehlikesi yok çok şükür
OLmaya çalışacağımmsenin bakış açın pozitif yasemin
lill yasminden örnek al bebeğim. biraz pozitif ol. rabbim sağlık sıhhat versin önce sana da oğluşuna da
ne kadar zor hem senin için hem de çocuk için ama neyseki sorunu çözmüşsünüz.
efe çok şanslı senin gibi bir annesi olduğu için yasemin
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa geçmiş olsun vefam
senin bakış açın pozitif yasemin
lill yasminden örnek al bebeğim. biraz pozitif ol. rabbim sağlık sıhhat versin önce sana da oğluşuna da
ne kadar zor hem senin için hem de çocuk için ama neyseki sorunu çözmüşsünüz.
efe çok şanslı senin gibi bir annesi olduğu için yasemin
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa geçmiş olsun vefam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?