OLmaya çalışacağımm
senin bakış açın pozitif yasemin
lill yasminden örnek al bebeğim. biraz pozitif ol. rabbim sağlık sıhhat versin önce sana da oğluşuna da
ne kadar zor hem senin için hem de çocuk için ama neyseki sorunu çözmüşsünüz.
efe çok şanslı senin gibi bir annesi olduğu için yasemin
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa geçmiş olsun vefam
Çok geçmiş olsun, gidersin ziyaretine
hem eski yerde çalıştığım iş arkadaşım hemde kirada otururken karşı apartmandan komşumdu
şarampole uçmuş
kaburgası be kolunda kırık varmış hayati tehlikesi yok çok şükür
yasemin inan bana sen böyle düşünmüyor olsaydın çok daha beter durumda olurdun.efe evet şanslı inşallah hep yüzü güler mutlu olur paşammmm
ama bazen çok yorluyorumm bazen umutsuzluğa kapılıyorum ama hemen kendimi topluyorum her gecenin bir sabahı varrr bugunumüze şükürrr
aman yasemin bugünde böyle olsun canım benim kasma kendini dışarıda hava çok güzel öğlen dışarı çıkmıştım hiç dünkü hava ile alakası yok.ooofffff masam çoşmuş durumda içimden heç çalışmak gelimiyor
canım tatlı istiyor
mesala ekler puding çikolata ama yemicem kendime söz verdimm
genic bi de yeme konusunda pozitif olsam ne varrrrrrrrrrrrrr
bir ileri bir geri gitmekten yoruldummmmmmm
zelişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş noldu canım anlatmadın da sabah merak ettim
yasemin inan bana sen böyle düşünmüyor olsaydın çok daha beter durumda olurdun.
neyse ki sen durumunun ve durumunu nasıl toparlayacağını çok iyi biliyorsun bu herşeyden önemli
senin önceliklerin bakış açın hem senin psikolojik durumunu hem de efe' nin (ki ayrı yaşıyorsunuz eşinle) sizin durumunuzu kabullenmesi seni daha çok çıkmaza sokardı. rabbim sana güç kuvvet versin ve tez vakitte rahmetliden resmi olarak da kurtul canım arkadaşım
aman yasemin bugünde böyle olsun canım benim kasma kendini dışarıda hava çok güzel öğlen dışarı çıkmıştım hiç dünkü hava ile alakası yok.
o yeme işini sorma bana bende yiyorum sonra üzülüyorum napıcam bilmiyorum
ben iyiyim şükürrr oğlumla hayatıma devam etmeye çalışıyorum zor günler geçiriyorum ama birgün biticekk bizde
feraha kavuşacağızzz
dava ile bir gelişme yokk açmıyorumda çünkü çekişmeliyi hiç bir şekilde kaldıramıyacağım
boşuna avukata 5bin 6 bin yediremiyeceğim enin de sonunda kabul edecek hemde paşalar gibi gidip kendi açaçak davayııı
ailemden istesem verir fakata bize
çocuğumu okutuyorlar aldıkları evde oturuyorum birde bu konuda yük olmak istemiyorum bakalım zamannnnn ne gözterecekkkk
canım inan yazmak gelmiyor içimden bugün uzaktan izliyorum sizi, saolasın canım ilgin için öpüyorum seni :)
zelişimmmmm kuzum ben görmedinm nasılsın inşallah kötü bişey yoktur ?canım inan yazmak gelmiyor içimden bugün uzaktan izliyorum sizi, saolasın canım ilgin için öpüyorum seni :)
canım benim ne zaman paylaşmak istersen burdayız yüreğimizdesin.....canım inan yazmak gelmiyor içimden bugün uzaktan izliyorum sizi, saolasın canım ilgin için öpüyorum seni :)
peki canım biz buradayız ama unutma ve umarım bir an önce çözüme kavuşur sorunun sen de üzülmezsincanım inan yazmak gelmiyor içimden bugün uzaktan izliyorum sizi, saolasın canım ilgin için öpüyorum seni :)
en güzeli bebeğim bende eminim enınde sonunda pes edecek.
peki barışma durumu varmı?
yani pişman olsa bir şans istese ?
ya yasemin ya kendimi biliyorum düzenli bir diyetle zayıflayabiliyorum ama yapamıyorum olmuyor bir türlüsalıversemm kilolarrr gelecekkkkkkkkkkkkk gibiiiiiiiiiii toplam vercem 5kg yaaaa oda gitmiyorr anasını satammmmmm
zelişşşşşşşşşş ses ver bakemmmmmm
ya yasemin ya kendimi biliyorum düzenli bir diyetle zayıflayabiliyorum ama yapamıyorum olmuyor bir türlü
bende bir vermeye başlasam gerisi gelecek de poffffffffffffffffffffffff
Bu ara demek ki yüzüm hep asıkmış ki,olursun inş
ege içinnnnn bu sıkıntılarrrrrrr zaten o da anlayacak zamanla seniiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?