Bu Maç Bizim Olacak.....

İmalata iniyorum öpüldünüz kızlar... Yasmin gitmiştir çoktan seside çıkmıyor...

genic de gelmedi bugünnn

ben çok acıktım yalnız çay içtim ama kesmedi, bizim fabrika 3 katlı bugün 6-7 defa inip çıktım belki onunda etkisi fazla acıktım bugün...

tamam diyet yapmıyorsun yapana saygı duyar insan yahu... Oruçlu insanın karşısında yemek yemek gibi bişey yani...
Benim espirilerime takılmalarıma bunca arkadaş geçmişimize rağmen alıştınız sanmıştım yanıLmışım ..

öptümmm canımmm

selam kızlar günaydınnn

dün geceyi kazasız belasız atlattım

akşam yemekte bir kase közlenmiş patlıcan biber yoğurtlayıp yedim

yarım kase kuru fasulye

ara ögün bir portakal bir dilim elma

Günaydın canım

Bende akşam az yedim yatağa yattığımda açtım yani aslında bu benim için ölçüt oldu eğer yatağa tok yatarsam demekki çok yemişim diyorum eğer acıkmışsam ayarındadır diye düşünüyorum

Süt ve Müsli ile kahvaltımı şimdi yaptım

tebrikler zeliş

zeliş pazartesi kilo bildirimi yapalım hepberaber hedeflerimizide tabii

tebrikler zeliş

zeliş pazartesi kilo bildirimi yapalım hepberaber hedeflerimizide tabii

Vefa aslında ne düşünüyorum biliyor musun;

Cuma günü tartılınca bütün hafta içi sıkı diyette olunca kilo düşük çıkıyor ama hemen arkasından hafta sonu geliyor ve pazartesi ister istemez kilo artışı oluyor çünkü benim bağırsak düzenim bile değişiyor haftasonu bu sebeple pazartesileride artı kilo çıkıyor tartıda...

Şu tartım meselesini çarşamba yapsak olmaz mı en kesin kilo görünümünü almış oluruz...

Yarın tartılsak mesela...

Afiyet olsun...
sağol kuzummm

bana gün herşekilde uyar canım ama benimde aregl yakın kilo bildirimimi regl olduğum gün yapayım daha doğru olur benim içinde

Günaydın cm

protein günene allahın izniyle başladım

Kahvaltı
1 yumurta+1 yumurta beyazı
Az peynir
1 Çeri domates
1 fincan bitki çayı

Akşam 1 saat hızlı tempolu yürüş yaptım aman allahım ne ter attım bende ki kanımca ödemm

selam kızlar günaydınnn

dün geceyi kazasız belasız atlattım

akşam yemekte bir kase közlenmiş patlıcan biber yoğurtlayıp yedim

yarım kase kuru fasulye

ara ögün bir portakal bir dilim elma

Aferim sana bende kazasız atlattım bugun protein gününe başladımmmm

Akşam benimde midem kazınır gibi oldu yarım çaybardağı ayran içtim sonra şiştiğimi hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…