inanma daha geçen gün gördü beni onun derdi başka
Benim espirilerime takılmalarıma bunca arkadaş geçmişimize rağmen alıştınız sanmıştım yanıLmışım ..tamam diyet yapmıyorsun yapana saygı duyar insan yahu... Oruçlu insanın karşısında yemek yemek gibi bişey yani...
tamam diyet yapmıyorsun yapana saygı duyar insan yahu... Oruçlu insanın karşısında yemek yemek gibi bişey yani...
nekiii derdiii
Benim espirilerime takılmalarıma bunca arkadaş geçmişimize rağmen alıştınız sanmıştım yanıLmışım ..
İmalata iniyorum öpüldünüz kızlar... Yasmin gitmiştir çoktan seside çıkmıyor...
genic de gelmedi bugünnn
ben çok acıktım yalnız çay içtim ama kesmedi, bizim fabrika 3 katlı bugün 6-7 defa inip çıktım belki onunda etkisi fazla acıktım bugün...
Günaydın canım
Bende akşam az yedim yatağa yattığımda açtım yani aslında bu benim için ölçüt oldu eğer yatağa tok yatarsam demekki çok yemişim diyorum eğer acıkmışsam ayarındadır diye düşünüyorum
Süt ve Müsli ile kahvaltımı şimdi yaptım
tebrikler zeliş
zeliş pazartesi kilo bildirimi yapalım hepberaber hedeflerimizide tabii
kahvaltı
birdilim tam buğday ekmek
haşlanmış yumurta
2 çeri domates
3 zeytin
kibrit kutusu kadar peynir
Afiyet olsun...
sağol kuzummm
Vefa aslında ne düşünüyorum biliyor musun;
Cuma günü tartılınca bütün hafta içi sıkı diyette olunca kilo düşük çıkıyor ama hemen arkasından hafta sonu geliyor ve pazartesi ister istemez kilo artışı oluyor çünkü benim bağırsak düzenim bile değişiyor haftasonu bu sebeple pazartesileride artı kilo çıkıyor tartıda...
Şu tartım meselesini çarşamba yapsak olmaz mı en kesin kilo görünümünü almış oluruz...
Yarın tartılsak mesela...
selam kızlar günaydınnn
dün geceyi kazasız belasız atlattım
akşam yemekte bir kase közlenmiş patlıcan biber yoğurtlayıp yedim
yarım kase kuru fasulye
ara ögün bir portakal bir dilim elma
Günaydın canım
Bende akşam az yedim yatağa yattığımda açtım yani aslında bu benim için ölçüt oldu eğer yatağa tok yatarsam demekki çok yemişim diyorum eğer acıkmışsam ayarındadır diye düşünüyorum
Süt ve Müsli ile kahvaltımı şimdi yaptım
Aferim sana bende kazasız atlattım bugun protein gününe başladımmmm
Akşam benimde midem kazınır gibi oldu yarım çaybardağı ayran içtim sonra şiştiğimi hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?