Kahvaltıyı bende taşıyorum haftada bir alıyorum ama müsli ve sütümü, geçen gün çorba aldım bir kaç tane, yeşil çay aldım birde ekstra hiç biişey almak istemiyorum genelde yemekhanede yoğurtta oluyor çok acıkırsam yoğurt süt tüketirim ara öğünde ama galeta, kuru üzüm, kuruyemiş gibi ara öğünler istemiyorum almayacağım...
Birde asıl önemli olan akşam yemeği bir müddet sonra vücutta alışıyor ister istemez akşamı hafif atlatıyorum ben hem de çok hafif çok küçük porsiyonlar yiyorum bebek yemeği gibi ama üzerine bitki çayı içiyorum ve 10 gibi ballı süt içiyorum oda tutuyor ve iyi geliyor mideme... Günün açılışı ve kapanışını sütle yapıyorum anlayacağım...
bende ekmek makarna pilavı hayatımdan çıkarıyorum canım
ekmeği kepekli alıp sabahları bir dilim yemek istiyorum sadece
gece bende bir elma yada bir portakalla sonlandırabilirimm
benim çorba porsiyonum hariç diğer yemekleri az alıyorum mümkün olduğunca
12 bardak su içtim zelişşş karnımm şişti resmen ama
bardak çorbada ii oluyor alıcam bende kahvaltı getirmediğimde meyve ile ögün sayabilirim aslında
Biliyomyani
gizlemedik ki zaten...
güzel su içmişsin vefa aferin kız
evet aslında pilav makarna yemesek büyük başarı ama tamamende olmuyor işte
Ben bugün hiç ekmek yemedim akşamda yemem heralde ama patates yerim belki haşlanmış oda ekmek gibi zaten
Akşama köfte yapıcam bende kendi köftemi yağsız kızartıcam yanına pilavmı yapsam yoksa hamburger ekmeği mi alsam karar veremedim daha aslında birde patates haşlayacağım köfte patates yemeyi planlıyorum bende...
bende ekmek yemedim canımm bir küçük pet bardağı aşure yedim bugünki hakkımı kullandım
akşamada ekmek yok
patates köfte yanınada bol yeşillik bence uygundur
yeşilliği öğlen yedim vefa fazladan 1 kalori bile olsa almicam salata yapmam bugün yanına bol kornişonla servis yapıcam ama kendim yemicem
Yooo framboğazlı pastamı yiyom hemde size yazıyommhayırdır kendi kendine dellendin
Yooo framboğazlı pastamı yiyom hemde size yazıyomm
Afiyet olsun şekerim
Yooo framboğazlı pastamı yiyom hemde size yazıyomm
Bunları yiyin birşeyciniz kalmazz
Kızlarrr zelişi yakınen tespite gidicemm bakalımm diyet işe yaramış mı diye
sen yaparsın inanırımm
zelişe katılıyorummm
Neyyyçok ayıp cidden buna bel altından vurmak denir...
zelişe katılıyorummm
sen yaparsın inanırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?